CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas w rodzinie nie ma bliźniaków jedynie po stymulacji sa szanse ,ale nie wypatruje bliźniaków.
Dziewczyny jak radzicie sobie z mdłościami ja juz nie mam sil do tego nic nie mogę zjeść bo zaraz mnie cofa (nie wymiotuje ) teraz nawet po wodzie z cytryna , i od tego metalicznego posmaku w buzi tez mnie mdli mycie zębów pomaga na chwile od mentosów jest mi niedobrze.
Jutro musze wytrzymać w pracy jakoś i w środę wizyta ale dopiero wieczorem -
Nieśmiało się witam. Wszystko wskazuje na to, że również zostanę czerwcową mamą. Belly wyliczyło mi termin na 14.06. Jestem dość ostrozna ż radością, bo początkiem sierpnia straciłam maluszka ☹ zrobiłam bete w piątek i wyszła 92, a dziś 336 więc staram się być dobrej myśli. Wizyta u gin 19.10 do tej pory nie mówię nikomu oprócz męża i siostry bliźniaczki.
Witajcie czerwcowe mamusie!Tini, Vero, Madzik84, zielonooka7, kasju, Barbarka1984, jagodowa91, Marya lubią tę wiadomość
-
welonka wrote:U nas w rodzinie nie ma bliźniaków jedynie po stymulacji sa szanse ,ale nie wypatruje bliźniaków.
Dziewczyny jak radzicie sobie z mdłościami ja juz nie mam sil do tego nic nie mogę zjeść bo zaraz mnie cofa (nie wymiotuje ) teraz nawet po wodzie z cytryna , i od tego metalicznego posmaku w buzi tez mnie mdli mycie zębów pomaga na chwile od mentosów jest mi niedobrze.
Jutro musze wytrzymać w pracy jakoś i w środę wizyta ale dopiero wieczorem)
-
Marlena24 wrote:Dzięki dziewczyny za pocieszenie. Myślałam że przy takiej becie na pewno będzie już serce widać. Ale to moja pierwsza ciąża więc chyba słabo się orientuje w tym. ;(
Moja to jest trzecia ciążą i jak widać doświadczenie mnie niczego nie nauczyłoTo normalne, że każda z nas chce jak najszybciej iść do lekarz i usłyszeć serduszko. Tego nam wszystkim życzę
Marlena24, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Tini wrote:Ja staram się jeść mało, powoli i często i nie wiem czy to pomaga czy po prostu rzadko mam mdłości. Dopadaja mnie w sumie tylko rano przed śniadaniem i dziś w trakcie obiadu (ale to dlatego, że był pyszny i za dużo sobie nalozylam
)
U mnie sa 24h. Ja cokolwiek zjem jest mi niedobrze na jedzenie i picie nie mogę patrzeć ,jem na przymus co kolwiek chociaż sucha bułkę.
Migdały pomagają na chwilę ,banana nie przechodzi mi przez buzie .
Mam nadzieje ze lekarz cos moze przepisze na mdłości .
Pracuje na restauracji i ledwo co wytrzymuje pierwsze 4godziny ok pozniej to tylko walczę sama ze sobą. -
Welonka gdzieś na forum dziewczyny polecaly jeszcze chyba imbir ale nie jestem pewna. Poszukam, jak znajdę to dam Ci znać. Ale może też faktycznie warto lekarza zapytać. Koleżance pamiętam, że lekarz coś przepisywal z tym, że ona poza mdlosciami to codziennie tez wymiotowala.
-
Welonka współczuje
ja w pierwszej ciazy tez miałam takie mdłości. Nic nie pomagało, a syropami nie chacialam się faszerować. Wymęczyło mnie do 13-14 tygodnia. Później jak ręka odjął
U mnie się chyba powoli rozkręcają. Ja mam dzisiaj 5 tydz 5 dzień wiec myśle ze koło 7 tyg będę miała to samo. -
nick nieaktualny
-
Wspolczuje mdlosci, ja tak ja w poprzedniej sa minimalne bardziej uczucie ssania w zoladku wiec wiecej jem
a moze poprostu czesciej .
Dzisiaj zrobilam kolejny test ladna tlusta kreseczka . Pozdrawiampalusia171 lubi tę wiadomość
17.03.2017Sofia
-
Gratuluję nowym przyszłym mamusią
Nadal prócz okropnej sennosci i bólów piersi nie mam innych objawów. Praktycznie nie czuję się jakbym była w ciaży
Haha to moja 3 ciąża, a przeżywam gorzej niż dwie poprzednie.
Pozdrawiam
Barbarka1984, Vero, Mysza 3 lubią tę wiadomość
-
Angrut który to twój tydzień ciąży?
Ja też właśnie nie czuję tej ciąży jedynie co senność, lekki ból podbrzusza i szybko się męczę a w poprzedniej ciąży mdłości zaczęły się niemal od razu, ale to w sumie dopiero początek jeszcze wszystko się może rozkręcić