CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
PaulaG wrote:Angrut czemu Twoja mama tak do tego podchodzi? Jak mogę wiedzieć?
Moja mam nigdy nie zadowolona czy to przy 1 ciąży, czy drugiej. Nigdy nie była z tego i ze mnie dumna, więc nigdy miłego słowa nie usłyszałam.
To Wy macie duże mieszkania, my mamy 33 m 2 w tym Nasz 4 + pies i kolejne maleństwo. Jak się urodzi to chcemy się postarać o Większe mieszkanie -
Angrut współczuję podejścia mamy ... jej wsparcie jest potrzebne, a w takiej sytuacji nie dziwi mnie to że chciałaś powiedzieć jej później.'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010moje Szczęście!
Aniołki[*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
nick nieaktualny
-
Angrut wrote:Moja mam nigdy nie zadowolona czy to przy 1 ciąży, czy drugiej. Nigdy nie była z tego i ze mnie dumna, więc nigdy miłego słowa nie usłyszałam.
To Wy macie duże mieszkania, my mamy 33 m 2 w tym Nasz 4 + pies i kolejne maleństwo. Jak się urodzi to chcemy się postarać o Większe mieszkanieMamy 34m2, nasza 2 plus wielki pies, tlusty kot i 2 papugi hihihi. Na szczescie remontujemy juz 54m2, ale przed porodem i tak nie skonczymy, wiec musimy sie pomiescic w tej malej klitce
-
My mamy 48 m, a w czerwcu będzie nas 4. Myślimy o większym za ok 4 lata.
Co do objawów mnie mdli jak jestwm głodna i zaraz po zjedzeniu.do tego lekkie bóle podbrzusza i wrażliwe piersi. No i zmęczenie. Tylko ja mam dziś 4 tydz 6 dzień, więc na objawy jeszcze czas
-
Na fb jest grupa czerwcowe mamuśki 2018 jestem w niej zapraszamy
jagodowa91, tomania2806, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia,
28cs - 05.2018 👱♂️🥰
1 cs - 09.2019👱♀️🥰
6cs ⏸️ zdrowy bobas 🥰
💊 euthyrox, bisocard, insulina, acard, clexane
23.01 doppler
30.01 skan+ diablo
13.02 skan
16.02 🏥 wywołanie porodu
[/url]
-
PaulaG wrote:Na fb jest grupa czerwcowe mamuśki 2018 jestem w niej zapraszamy
lecę do Was!
PaulaG lubi tę wiadomość
'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010moje Szczęście!
Aniołki[*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
Matko dziewczyny ile naskrobalyscie. Ja dziś Kraków zwiedzam i pół h mi zajęło zanim wszystko przeczytałam. Też dołączam do grupy na fb.
ja żadnych mdłości ani nic takiego. Wczoraj mnie tylko strasznie brzuch bolał jak na okres i cały czas mam wrażenie że zaraz krew się poleje
Asiulka
-
nick nieaktualnyJagodowa wyślij mi na priv link do grupy
jutro wizyta o 15;20 jakiego miałam dziś stresa. Dostałam telefon ze mąż miał wypadek w pracy. Szybko do mamy dzwonię czy przyjedzie do Franka ja szybko biegnę okazało się ze było więcej strachu i wszystko się dobrze skończyło ale stres miałam niezły