CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja juz po drugiej wizycie. Na pierwszej (tydzien temu) nie bylo nic widac. Na dzisiejszej byl juz piekny choc malusi zarodek i SERDUSZKO! Dzidzia rosnie ksiazkowo
Madzik84, tomania2806, PaulaG, Barbarka1984, Anna Stesia, Wonderland, Tini, jagodowa91, Fufka30, Marya lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, nadrabiając Was my z mężem 65 m jesteśmy we dwójkę z psem i kotem, teraz będzie to nasze pierwsze maleństwo.
Zresztą myślałam, że już będzie po Kruszku, bo zmarła nam chrzestna męża i jak mnie ścięło z nóg to byłam pewna, że już po wszystkim..
Wizyta dopiero w przyszłą sobotę, ale chyba ją przełożę na wcześniej bo mąż idzie wtedy do pracy,a nalega być przy każdym USG
Gratuluję wszystkim nowym mamusiom, Ha Ty się nie stresuj wszystko będzie dobrze
-
Musze sie z Wami czyms podzielic dostalam dzisiaj chwilowych brazwych plamien, lekarka moja kazala jechac na izbe przyjec. Tam zrobili mi usg i nie widac dalej zarodka, pobrali krew na bete i okazalo sie ze beta spadla. Lekarka powiedziala ze nie ma nadzieji. Poplakalam troche i teraz nie wiem co o tym myslec
Ha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMój mąż jechał meleksem to raki otwarty pojazd który jedzie 30km/h kontrolował cały stadioni nie zauważył bramki i to jeb...a ze to otwarte szyba się rozbila szkło do ręki się wbiło a sam walnął w beton. Na szczęście tylko głowa go boli i parę siniakow jutro idzie do lekarza po l4 i obserwacja
-
Ha wrote:Ja dzisiaj dzwoniłam do gina i przyjmie mnie w czwartek przed pacjentkami. Na samą myśl robi mi się niedobrze ze stresu... Tak bardzo się boję, że jednak coś jest nie tak
Wiem jak się czujesz. Ja nie miałam powodu się martwić, a o mało nie zeszłam na zawał czekając w poczekalni na wizytę. Trzymam kciuki, żeby wszystko było odbrze i żebyś mogła odetchnąć.
-
Anuś_ku wrote:Musze sie z Wami czyms podzielic dostalam dzisiaj chwilowych brazwych plamien, lekarka moja kazala jechac na izbe przyjec. Tam zrobili mi usg i nie widac dalej zarodka, pobrali krew na bete i okazalo sie ze beta spadla. Lekarka powiedziala ze nie ma nadzieji. Poplakalam troche i teraz nie wiem co o tym myslec
Współczuję, a nie powiedziała ci co masz dalej robić? -
Hania który masz tydzień? Gratulacje serdusia🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia,
28cs - 05.2018 👱♂️🥰
1 cs - 09.2019👱♀️🥰
6cs ⏸️ zdrowy bobas 🥰
💊 euthyrox, bisocard, insulina, acard, clexane
23.01 doppler
30.01 skan+ diablo
13.02 skan
16.02 🏥 wywołanie porodu
[/url]
-
Anuś_ku wrote:Musze sie z Wami czyms podzielic dostalam dzisiaj chwilowych brazwych plamien, lekarka moja kazala jechac na izbe przyjec. Tam zrobili mi usg i nie widac dalej zarodka, pobrali krew na bete i okazalo sie ze beta spadla. Lekarka powiedziala ze nie ma nadzieji. Poplakalam troche i teraz nie wiem co o tym myslec
Przykro mi -
tomania2806 wrote:Mój mąż jechał meleksem to raki otwarty pojazd który jedzie 30km/h kontrolował cały stadioni nie zauważył bramki i to jeb...a ze to otwarte szyba się rozbila szkło do ręki się wbiło a sam walnął w beton. Na szczęście tylko głowa go boli i parę siniakow jutro idzie do lekarza po l4 i obserwacja
Słusznie, że jutro idzie do lekarza, warto, żeby to skontrolował.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2017, 23:59
-
I jeszcze ja mam jutro wizytę i liczę na serduszko. Dopiero o 18, więc cały dzień czekania przede mną. Trzymam kciuki za Wasze wizyty dziewczyny (i za swoją też)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2017, 00:38
Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
Wonderland wrote:I jeszcze ja mam jutro wizytę i liczę na serduszko. Dopiero o 18, więc cały dzień czekania przede mną. Trzymam kciuki za Wasze wizyty dziewczyny (i za swoją też)
Ja już dzisiaj cały dzień jak na szpilkach! Nie zazdroszczę, że musisz jutro czekać cały dzień. No ale najważniejsze, żeby potem był cudny finał!Wonderland lubi tę wiadomość