CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Anus ku tak bardzo mi zle z Twojego powodu. Trzymaj sie Kochana :*
Klauuudia daj znac zaraz po wizycie, bo ja juz tuptam nogami z niecierpliwosci. Ja mam wizyte dopiero o 19.40 -
Dziewczyny ja już po wizycie i jestem w szoku ! Zobaczyłam już serduszko
nie słyszałam ale widziałam
okazało się że jestem w 5t6d czyli aż 4 dni do przodu ( krótsze cykle, wcześniejszą owulacja )
A termin wychodzi na 7.06
Jestem taka szczęśliwaczekam na wasze wieści
Barbarka1984, Vero, Hania003, jagodowa91, Tini, Mysza 3, Madzik84, klauuudia, Wonderland, witaminkab, Angrut, tomania2806, Fufka30, ScarlettKate, Anna Stesia, PaulaG, Paula2702, Marya, Kalarepka lubią tę wiadomość
-
Anuska bardzo mi przykro
Fufka milo Cie tu slyszec ja tez z kwietniowek.
Co do fb ja pewnie do konca ciazy nie dolacze a pozniej kto wieale bede zagladala tutaj.
my mamy dl siebie 160m2 jestemy w 3 poki co wiec miejsca wystarczy tylko musze pomyslec jak to zorganizowac bo na podlodze zaczyna sie sajgon , mata druga mata itd.Fufka30 lubi tę wiadomość
17.03.2017Sofia
-
zielonooka7 wrote:Dziewczyny ja już po wizycie i jestem w szoku ! Zobaczyłam już serduszko
okazało się że jestem w 5t6d czyli aż 4 dni do przodu ( krótsze cykle, wcześniejszą owulacja )
Gratulacje !!!!
zielonooka7 lubi tę wiadomość
17.03.2017Sofia
-
zielonooka7 wrote:Dziewczyny ja już po wizycie i jestem w szoku ! Zobaczyłam już serduszko
Super! Mialam wczoraj to samo:) piekny widok, nie? Malenki pulsujacy punkcik:)jagodowa91, zielonooka7, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
klauuudia wrote:Tomania szybko zleci. Ani się nie obejrzysz i już
A ja juz czekam i czekam eehh ... trzymajcie proszę kciuki :*
Zielonooka gratkiWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2017, 10:10
zielonooka7 lubi tę wiadomość
'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010moje Szczęście!
Aniołki[*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
Wspaniała wiadomość. Gratulacje. U mnie ta sama sytuacja, też 4 dni do przodu, termin na maj... ale nie biorę tej daty pod uwagę, bo moje dzieci nigdy się nie spieszyłyzielonooka7 lubi tę wiadomość
-
Wszystko dobrze
lekarka obliczyla mi termin na 9 czerwca . Pęcherzyk ciazowy 10.5mm maleństwo 2 mm serduszka jeszcze nie widziałam ale i tak bardzo się cieszę
termin ż USG na 7.06
następna wizyta za 2 tyg
Barbarka1984, Tini, jagodowa91, Madzik84, zielonooka7, Vero, Wonderland, witaminkab, tomania2806, Anna Stesia, Hania003, Marya lubią tę wiadomość
-
Anuś_ku wrote:Nic odstawiam dzisiaj dupka i luteine i czekam az przyjdzie okres, przykro mi cholernie ale nie mam zludzen ze beta bie urosnie, jak juz spadla to juz nie urosnie. Dzieki za wsparcie czejajcie tu na mnie moze nie w czerwcu ale inne miesiace
Współczuję, też przez to przechodziłam, wiec tym bardziej czapki z głów za Twój hart ducha. Wracaj do nas czym prędzej[*] 18.10.2014 (8tc), 18.08.2015 (7tc) -
Trzymam kciuki za udane wizyty
pewnie ze wroce
moze nie czerwiec ale na pewno wroce.
Trzymajcie sie cieplo dziewczyny i rosnijcie zdrowe i duuuuze;-)Madzik84, Vero, klauuudia, Wonderland, Kropka89, palusia171, Fufka30, Barbarka1984, Tini lubią tę wiadomość
-
Dziękuję, dziękuję, dziękuję
Hania003 ooo tak wspaniałe uczucie, nie do opisania
_nina_ a może tym razem dziecko zrobi psikusa i będzie chciało wczęsniej do mamusi
klauuudia super wieściTwój lekarz pewnie był bardziej rozmówny niż mój, bo po twoim poście dopiero się zorientowałam, że prócz tego, że powiedział, że jestem w ciązy, wszystko w porządku i pokazał mi serce to nic więcej nie powiedział a teraz sprawdzam dopiero USG, żeby wymiary poznać :p
Hania003 lubi tę wiadomość
-
Zielonooka trochę przeszłam ż rozmiarami w poprzedniej ciąży Nikolas był malutki jak się urodził i chyba dlatego pytam po 5 razy o wszystkie dane . Ale obiecalam sobie że nie będę się tak fiksowac nawet jakby coś miało być mniejsze jak powinno. Zobaczymy jak mi to wyjdzie
-
zielonooka7 wrote:
_nina_ a może tym razem dziecko zrobi psikusa i będzie chciało wczęsniej do mamusi
To nie byłby psikus, tylko prezent... gdyby się urodziło wcześniej pewnie byłoby mniejsze niż poprzednie i łatwiej by się rodziłoporównałam wymiary z usg tego szkraba i poprzedniego i jest jeszcze większe...
Mój lekarz, jak mu w lipcu powiedziałam, że to wizyta kontrolna przed ciążą, to zajrzał do kartoteki i powiedział "O Boże, a pani takie wielkie dzieci rodziła".Madzik84 lubi tę wiadomość