CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie też dzisiaj widać było bijące miarowo serduszko w 11-milimetrowym ciałku. Wzruszenie - nie do opisania, nie tylko moje ale i męża.
Pięknie nam się udała ta środa, widzę, że serduszka się sypią aż miło!Barbarka1984, Wonderland, Madzik84, Hania003, tomania2806, witaminkab, Tini, Rewe, Marya, zielonooka7 lubią tę wiadomość
-
Fufka30 wrote:Hej Laseczki
Ja mam dziś wizytę najpóźniej z Was wszystkich no na 19.30
Strasznie męczą mnie mdłości całodniowe no ale cóż mogę znieść wszystko byle by dzidzia była zdrowa u została w brzuszny do końcaBedziemy razem siedzialy pod ganinetem hihihi
Anna Stesia, Fufka30 lubią tę wiadomość
-
Anna Stesia wrote:U mnie też dzisiaj widać było bijące miarowo serduszko w 11-milimetrowym ciałku. Wzruszenie - nie do opisania, nie tylko moje ale i męża.
Pięknie nam się udała ta środa, widzę, że serduszka się sypią aż miło!Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
U mnie prawie kazda znajoma brala luteinę na podtrzymanie ciazy w pierwszych tygodniach nawet jeśli nie mialay żadnych problemów itp.
To widzę ze co lekarz to inne podejście
Paulen w takim razie przepraszam ze tylko Cie nastraszyłam
Pelnanadziei witaj :-)nam udalo się w 5cyklu z clo:)
Anna super
Dziewczyny to ja mam wizytę chwile przed wami niby jestem ns17.40ale zawsze jest opóźnienie przynajmniej40min jak bylam na pierwszej wizycie weszłam godzinę później myślałam ze oszaleje pod tym gabinetem .Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
Fufka30 wrote:Barbarka ja juz mam stres a tam nie siedze jeszcze
ciekawe czy wejdą zgodnie z planem czy z opóźnieniem
Czy rok w Twoim nicku to rok urodzenia?
Ja miałam wizytę w godzinach porannych i całą noc prawie nie zmrużyłam oka.Fufka30 lubi tę wiadomość
-
Ja nie biore ani luteiny ani nic tutaj nawet tego nie daja ... w ogole w Szwajcarii na pierwsza wizyte mozna sie wybrac w 8 tyg dopiero . Moja wizyta jest w szpitalu wiec moge isc ciut wczesniej bede 30.10 na pierwszej
Pozdrawiam i gratuluje serduszek17.03.2017Sofia
-
nick nieaktualnyJestem po wizycie. Wychodzi na to że to wczesna ciąża. 4/5tc tak jak myślałam. Piękne endometrium. Dostałam lekki i zrobić tsh ft3 ft4 zero stresu. Na tym etapie jest wszystko dobrze. Mam luteine kwas foliowy 0,5 oraz zastrzyki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2017, 16:02
jagodowa91, witaminkab, Anna Stesia, Madzik84, klauuudia, Marya, Wonderland lubią tę wiadomość
-
Witam was Kochane
)
Jestem tu nowaserdecznie gratuluje tym kobitkom co już zobaczyły dwie kreseczki
) ja również do was dołączam ❤️❤️ Mój termin to 12 czerwiec
)
tomania2806, PaulaG, Hania003, Madzik84, Marya lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Paulen ja dostaję luteine bo jestem bo dwóch poronieniach. Później jak zaszłam w ciążę to dostałam juz luteine od samego początku i brałam do końca 38 tygodnia. Do tego miałam założony od 19 tc pessar a mimo to miałam 2 incydenty z plamieniami i skurcze od 26 tc. W tej ciąży tez od dnia kiedy zrobiłam pierwszy test jestem na luteinie a dziś po wizycie została zwiększona dawka. Zapytałam nawet gin co daje ta luteina i czemu mam brać więcej. Pani doktor powiedziała że zarodek jest troszkę mały a luteina to progesteron, który go odżywia. Podejrzewam, że do połowy ciąży będę brała go 3 razy dziennie a później może zminiejszymy dawkę do dwóch
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2017, 16:43
-
Cześć. Tp12.06 o ile dotrwam. Jak przeżyje kolejny atak migreny napisze więcej. Poli co ciąża o która modliłam się 2 lata os ost straty daje minbardxo w kość.
Marya lubi tę wiadomość
Eva
[/url]
Aniolek 05.03.15 [*]
Aniolek 15.10.15 [*]
Aniołek 23.10.17 [*] -
Tini wrote:Paulen ja dostaję luteine bo jestem bo dwóch poronieniach. Później jak zaszłam w ciążę to dostałam juz luteine od samego początku i brałam do końca 38 tygodnia. Do tego miałam założony od 19 tc pessar a mimo to miałam 2 incydenty z plamieniami i skurcze od 26 tc. W tej ciąży tez od dnia kiedy zrobiłam pierwszy test jestem na luteinie a dziś po wizycie została zwiększona dawka. Zapytałam nawet gin co daje ta luteina i czemu mam brać więcej. Pani doktor powiedziała że zarodek jest troszkę mały a luteina to progesteron, który go odżywia. Podejrzewam, że do połowy ciąży będę brała go 3 razy dziennie a później może zminiejszymy dawkę do dwóch
Dziękuje za wyjaśnienie po co i dlaczego
Ja mam wizyte w poniedziałek i nie mogę się doczekać aż tez zobaczę serduszko ❤️Pierwsze dziecko: 2 cs ❤️23.09.2017 - dwie kreski