CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylviazzz wrote:Dziewczyny ja mam jutro wizytę,bardzo się boje bo mam podejrzenie pustego jaja ;(
Przepraszam, że nacisnęłam lubię to, ale chciałam dać cytuj.
Co oznacza podejrzenie pustego jaja? Na jakich podstawach są takie podejrzenia?
Myślę, że musimy myśleć pozytywnie :* trzymam kciuki za maluszkaPierwsze dziecko: 2 cs ❤️23.09.2017 - dwie kreski
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, jestem po wizycie! Maluch ma 9,2mm a serduszko pięknie pika, wiek ciąży odpowiada wyliczeniom belly
Tak strasznie się cieszę!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2017, 13:24
Anitka201, witaminkab, Asiulka88, Anna Stesia, jagodowa91, tomania2806, Madzik84, Paula2702, Mała_Mii, Barbarka1984, welonka, Tini, Rewe, Vero, Marya lubią tę wiadomość
-
U mnie piękny pęcherzyk z zarodkiem czu tam całkiem żółtawym
generalnie na tym etapie wszystko w porządku za 2 tygodnie kolejna wizyta i mnóstwo badań do zrobienia.
Ledwo żyje ide spać
DobranocMadzik84, Wonderland, Anna Stesia, witaminkab, Barbarka1984, welonka, Tini, jagodowa91, zielonooka7, Vero, Marya lubią tę wiadomość
-
Hej jestem po wizycie
Jak na ta chwile jest wszystko dobrze było widac juz serduszko uczucie pięknelekarz śmieje ze nasz gagatek rośnie. Ale karty ciąży mi nie założył jeszcze
Madzik84, Wonderland, Anna Stesia, witaminkab, Barbarka1984, Tini, jagodowa91, zielonooka7, Vero lubią tę wiadomość
-
Gratuluje udanych wizyt
Czy orientujecie się może kiedy bezpiecznie można powiedzieć pracodawcy o ciąży? Jestem na umowie o pracę, ale od lipca (szef założył nową spółkę i w niej mnie zatrudnił). Ogólnie pracuje dla niego od prawie 2 lat. On jak i jego partnerka nie akceptują "wpadek", dlatego strasznie boję się im powiedzieć. Nie chciałabym stracić pracy, ale czuje że długo nie pociągnę- nie mam siły wstawać rano, a jak wracam wieczorem to od razu idę spać. W domu bałagan,a ja nie mam na nic siły.. -
Paula2702 wrote:Gratuluje udanych wizyt
Czy orientujecie się może kiedy bezpiecznie można powiedzieć pracodawcy o ciąży? Jestem na umowie o pracę, ale od lipca (szef założył nową spółkę i w niej mnie zatrudnił). Ogólnie pracuje dla niego od prawie 2 lat. On jak i jego partnerka nie akceptują "wpadek", dlatego strasznie boję się im powiedzieć. Nie chciałabym stracić pracy, ale czuje że długo nie pociągnę- nie mam siły wstawać rano, a jak wracam wieczorem to od razu idę spać. W domu bałagan,a ja nie mam na nic siły..
Wiesz, niby mówi się, że powinno się powiedzieć wtedy, kiedy mija największe zagrożenie poronieniem (12 tydzień bodajże), ale przyznam, że ja chcę powiedziec mojemu szefowi w przyszłym tygodniu. Wprawdzie nie wybieram się na zwolnienie, ale chodzi mi o takie rzeczy typu delegacje etc. -
Ja nie chciałam iść na zwolnienie szybko ale o ciszy chciałam powiedziec ,ale mój pracodawca zaczął przesadzać jedna osoba chce ogarnac 3ciezkie stanowiska nie po to leczyłam się żeby teraz ryzykować w pracy ze cos się stanie,dzisiaj koleżanka powiedziała mi prawdę Tobie jest go szkoda zostawić w sezonie z dnia na dzień ale jesli cos sie stanie jemu mnie szkoda ie bedzie taka prawda. Dlatego dzisiaj zaniosłam l4 wszystko zalezy od rodzaju wykonywanej pracy.
Anna Stesia, klauuudia, Kalarepka lubią tę wiadomość
-
Gratulacje dla wszystkich dzisiejszych wizytujacych
trzymam kciuki za jutrzejsze :*
Jestem taka zmęczona ten ból głowy w końcu przeszedł ale padam boję się już nocy mały miał wczoraj szczepienie i goraczkuje
Mam nadzieję że będzie w porządku a teraz uciekam spać.
Dobranoc :* śpijcie smacznie :* -
U nas tez jest serduszko. Mamy nawet filmik nagrany. Maluszek ma 4mm. Termin z usg to 1 czerwca hihihi
welonka, Madzik84, Anna Stesia, Tini, jagodowa91, zielonooka7, Vero, Hania003, Wonderland, Marya lubią tę wiadomość
-
welonka wrote:Ja nie chciałam iść na zwolnienie szybko ale o ciszy chciałam powiedziec ,ale mój pracodawca zaczął przesadzać jedna osoba chce ogarnac 3ciezkie stanowiska nie po to leczyłam się żeby teraz ryzykować w pracy ze cos się stanie,dzisiaj koleżanka powiedziała mi prawdę Tobie jest go szkoda zostawić w sezonie z dnia na dzień ale jesli cos sie stanie jemu mnie szkoda ie bedzie taka prawda. Dlatego dzisiaj zaniosłam l4 wszystko zalezy od rodzaju wykonywanej pracy.Asiulka