CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuś_ku wrote:Musze sie z Wami czyms podzielic dostalam dzisiaj chwilowych brazwych plamien, lekarka moja kazala jechac na izbe przyjec. Tam zrobili mi usg i nie widac dalej zarodka, pobrali krew na bete i okazalo sie ze beta spadla. Lekarka powiedziala ze nie ma nadzieji. Poplakalam troche i teraz nie wiem co o tym myslec
po cichu liczyłam, że takimi smutnymi informacjami na naszym forum żadna z nas nie będzie musiała się dzielić. Trzymaj się Kochana :-* jeszcze zobaczysz upragnioną fasolkę
-
Anuś_ku wrote:Musze sie z Wami czyms podzielic dostalam dzisiaj chwilowych brazwych plamien, lekarka moja kazala jechac na izbe przyjec. Tam zrobili mi usg i nie widac dalej zarodka, pobrali krew na bete i okazalo sie ze beta spadla. Lekarka powiedziala ze nie ma nadzieji. Poplakalam troche i teraz nie wiem co o tym myslec
Bardzo mi przykro
-
Anus_ka bardzo mi przykro, naprawdę wiem co czujesz, bo miałam identyczną sytuację dwa miesiące temu. U mnie nie skończyła się dobrze, ale różnie bywa. Jeśli krwawienie nie nabierze intensywności to jest nadzieja. A jak się czujesz fizycznie? Ja czułam się źle i wiedziałam, że niczego dobrego to nie wróży. Trzymam kciuki
-
Zaraz jadę na wizytę . Mały śpi jeszcze , dziś zostaje ż dziadkiem tylko chciałam mu jeszcze dać śniadanko chyba go zaraz obudzę. Bo średnio ż jedzeniem dziadek może nie poradzić i się będę martwić...
Ogólnie miałam się nie denerwować a stresuje się jak nie wiem w brzuchu mi się wszystko przewraca...tomania2806, Madzik84, ScarlettKate lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyklauuudia wrote:Zaraz jadę na wizytę . Mały śpi jeszcze , dziś zostaje ż dziadkiem tylko chciałam mu jeszcze dać śniadanko chyba go zaraz obudzę. Bo średnio ż jedzeniem dziadek może nie poradzić i się będę martwić...
Ogólnie miałam się nie denerwować a stresuje się jak nie wiem w brzuchu mi się wszystko przewraca...
Jak Ci dobrze, ja muszę czekać do 15;20
Czy tylko ja nie mam mdłości ani żadnych innych objawów. Jak ja się stresuje czy wszystko będzie dobrze. -
Nic odstawiam dzisiaj dupka i luteine i czekam az przyjdzie okres, przykro mi cholernie ale nie mam zludzen ze beta bie urosnie, jak juz spadla to juz nie urosnie. Dzieki za wsparcie czejajcie tu na mnie moze nie w czerwcu ale inne miesiace
ScarlettKate lubi tę wiadomość
-
Anus_ku przykro mi bardzo
Fufka tak myślałam, że też byłaś na kwietniowkach 2017 ja niestety bylam tam tylko do 8/9 tyg ciąży.
Ja dzisiaj też mam nieplanowana wcześniej wizyte, ale nie łudzę się nawet, że coś zobaczę
Trzymam mocno kciuki za wszystkie wizytyjace dzisiaj
-
tomania2806 wrote:Jak Ci dobrze, ja muszę czekać do 15;20
Czy tylko ja nie mam mdłości ani żadnych innych objawów. Jak ja się stresuje czy wszystko będzie dobrze.
Kochana, ja tez nie mam zadnych objawow... a dzidzia cudownie urosla:) nie martw sie tym tylko ciesz!tomania2806 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gratuluje wszystkim czerwcówkom
właśnie do mnie dotarło, jak czas szybko leci - pozdrawiam marcówka 2018
Mysza 3, tomania2806, Hania003, Madzik84 lubią tę wiadomość
06.01.2010 - syn Artur
08.2013 - [*] 8t
08.2016 - [*] 9t
06.03.2018 - syn Marek