CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez juz nie moge doczekać sie szykowania wyprawki i urządzania kącika malej ,wczoraj bylam kupic siostrzeńcowi prezent i nie mogłam sie powstrzymać i kupiłam malutkie body pierwsza rzecz ktora kupiłam:) tez coraz częściej czuje ruchy małej kopniaczki jeszcze nie zdarzają się tak często ale czuje jak sie wierci i widzę to brzuchu
My Sylwka tez spędzamy w domu sami na miasto idziemy tylko przywitać nowy rok .
U nas panuje wirus który wywołuje zapalenie oskrzeli i płuc ,co chwile słyszę ze u kogos dziecko chore. Siostrzenica ma zapalenie płuc. Mnie dzisiaj cos rozkłada mam nadzieje ze to zwykle przeziębienie. -
nick nieaktualny
-
Marya wrote:I my witamy się w 19tc
to znaczy, że zaraz mamy połowę za sobą
My Sylwester w domu z dziećmi..jakoś nie mam parcia na imprezę, emek się śmieje, że będziemy w Wawie, Zakopanym i Katowicach w tum roku jednej nocyczyli my picollo i tv hihi
-
Agnella wrote:Sarrra, super, że po wizycie ok
i kolejny chłopczyk. Gratuluję synusia
Dziewczyny, dostałam od dermatologa Locoid Lipocream, a tam w składzie maślan hydrokortyzonu. Lekarka wie, że jestem w ciąży, kazała stosować krótko i cienkie warstwy. Kurcze, troszkę się boję...Szyja nie wygląda za dobrze. Od dawna, już od dzieciństwa mam te przeklęte AZS, wraca w sytuacjach stresowych, często jak byłam mała i w ciąży.19.06.2108r -
Doris, czyli stosujesz ten Locoid
? Jakie maści są jeszcze bezpieczne dla nas, brzuchatek
?
U mnie również - co ciąża to nasilone objawy. Na twarzy też mam tak jakby plamki azs-owe.
Teraz jak gdzieś wychodzę nie wyobrażam sobie bez make upu, chociaż lepiej, aby tutaj cera odpoczęła. Dermatolog podpowiedziała, że w sumie nie powiązane to jest z dietą, ale niektóre pokarmy w wzmożonym okresie mogą nasilać objawy.
Welonka, pamiętam jak w I ciąży tez kupiłam pierwsze ubranko dla dzieciątka, ale celebracja, pamiętam jak składałam te ciuszki to pudełeczka.
Zawsze można po troszku ciuszków kupować, już ciąża bezpieczna, I trymestr za z nami, niektóre z nas już w połówce ciąży, szok jak czas gna, i zresztą nie ma co wierzyć w głupie przesądy tez
Dziewczyny, jutro lecę po PiccollacaMam nadzieję, że mi nie wykupią
No szampan musi być. Mąż pojechał w delegację, będzie jutro wieczorem, dziś sama z córcią rządzimy w domu. Czasami dobrze samej pobyć.
Tez pomyslałam, że założę ładniejszą piżamkę, nawet ją wyprasuję
To prawda z maluszkami ciężko coś zorganizować, ale mi nie przeszkadza taki Sylwek
-
Witam
16 tydzien ♡♡♡
Ja tez wizytuje 4.01 juz sie nie moge doczekac...wczoraj mialam spadek formy masakra jakas, podbrzusze pobolewalo, staralam sie odpoczac, ale i tak roboty przy 15 miesiecznej dziewczynieWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2017, 10:50
-
Dokładnie, z małymi dziećmi, będąc w ciąży, za bardzo nie odpoczniemy
No nudno nie jest.
Jak moja córcia nie położy się za dnia tez mam dzień wybity, masakra. Czasami nawet jak zbliża się lub sporo przekroczona pora drzemki, sama kładę małą, na ogół zasypia. Na razie choróbska za nami, dobrze, że już minęło te zapalenie jamy ustnej.
Kiedy macie zamiar odzwyczajać swoje maluszki od smoczka, moja córcia dalej używa tego kauczyku, myślę w styczniu już kapitalnie trzeba się pożegnać.
-
Ja też już nie mogę się doczekać kupienia rzeczy i ubrań dla naszego maleństwa
i chyba właśnie przed chwilą poczułam pierwszego kopniaczka, a raczej dwa małe kopniaczki!
Nas jeszcze czeka zmiana mieszkania, więc zakupów będzie pewno sporo. A w sylwestra wybieramy się na zabawę z rodziną, ale pewnie zbyt długo nie będziemy siedzieć, zobaczę ile dam radęA u mnie zaczyna się 16 (15+0) tydzień ciąży dzisiaj.
ewulek lubi tę wiadomość
11.07.2017 [*] Aniołek 8tc.
01.06.2019 [*] Aniołek 7tc. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My sylwestra też przed tv. Młoda pewnie się obudzi na fajerwerki. A to już mój trzeci bez alkoholu bo w poprzednich dwóch karmiłam
Co do smoczka, nasza sama się odstawiła jak miała rok i katar. Nie chciała go wcale bo nie mogła oddychać, więc go schowałam i zapomniałaMój skarb 20-10-2015
Mój drugi skarb- Nina 29-05-2018 -
Pomyślcie sobie, że właśnie rozpocznie się rok 2018, w którym nasze maleństwa pojawią się na tym świecie! Nie wiem jak Was, ale mnie to bardzo ekscytuje, że tyle zmieni się w naszym życiu
Marya, tomania2806, ewulek lubią tę wiadomość
11.07.2017 [*] Aniołek 8tc.
01.06.2019 [*] Aniołek 7tc.