CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Marya wrote:I jak chwalą go sobie? Bo myślę, żeby kupić szumisia, ale mam obawy, że może się nie sprawdzić i pieniądze wydane w błoto będą
ja spaliłam odkurzacz, wtedy zdecydowaliśmy się na szumisia
Marya lubi tę wiadomość
-
lilek wrote:Bez spiny, ja w 1. ciąży ruchy poczułam ok. 19c (a jestem szczupła), a brzuch wylazł dopiero w 7 mcu.
a w poniedziałek zaczynam 19 tc
-
Wstąpiłam dzisiaj do lumpa i jestem w szoku bo kupiłam za 2 zł od sztuki rampersy z nexta, które chciałam zamówić online i kopertowe bodziaki z h&m
Zeby nie było, płeć u nas nadal nieznanaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2017, 18:13
anna23, lilek, Marya, ptaszek, ewulek lubią tę wiadomość
-
welonka wrote:Ja jak bylam w szpitalu to sprawdzali dopiero tętno detektorem czy robili katg po skończonym 25tc.
Klaudia a w ktorym tygodniu jestes ? Ja dopiero zaczynam delikatnie czuć i to nie codziennie a w niedziele zacznę 19tcWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2017, 18:26
-
Klaudia mozesz nie odrozniac, bo to naprawde bardzo podobno uczucie, ja kiedy nie bylam w ciazy czesto czulam cos jak kopniaczki
Zobaczysz po porodzie
Zjedz cos slodkiego i sie poloz, przycisnij reka brzuszek w miejscu gdzie jest uwypuklony (oczywiscie nie za mocno) i zobaczysz ze poczujesz
-
KlaudiaS wrote:W 17 tyg jestem wm szczupła ważę 49 kg i prawie nic nie przytyłam w ciąży lekarz mnie straszy porodem przedwczesnym ale ja całe życie mam problem z przebraniem na wadze bo mam szybką przemianę materii dlatego myślałam że może poczuje coś a tu nic chyba że nie odróżniam od jelit
-
nick nieaktualnyKochamSłońce wrote:Marya dorysuj prosze przy mnie na pierwszej stronie serduszko, na ostatniej wizycie wreszcie slyszalam i bije jak dzwon
To poczekam z szumisiem aż się baby urodziWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2017, 20:03
KochamSłońce lubi tę wiadomość
-
malinka201666 wrote:Koleżanka ma misia i mówi że synek się przy nim uspokaja a druga twierdzi że jej dziecko nie reaguje.za to lubi karuzele nad łóżeczkiem
Smoczek też ma i też tylko do snu.
A koleżanki córka nielubi smoczka i szumisia a z karuzelą to podróżują wszędzie ;p
-
Axana wrote:Witam się po świętach
My w tym roku Sylwestra też zamierzamy spędzić z mężem w domu z kieliszkiem Piccolo
Ja wizytuję 05.01, czyli za tydzień. Już nie mogę się doczekać, znowu zobaczę Naszego Skarba! Jeszcze po Nowym Roku muszę skoczyć porobić badania, bo teraz nie było nawet kiedy.
Z zakupami się na razie powstrzymuję, ale mam w planach w połowie stycznia wybrać się na lumpeksowe łowy, zobaczyć co można ciekawego dostać, bo sklepowe ciuszki zawsze są pod rękąChcę też potwierdzić płeć na kolejnej wizycie, coby nie poszaleć z nieodpowiednimi wzorkami
Zaczęliśmy powoli rozglądać się za wózkiem i jestem w szoku jaki duży jest wybór.
U nas w H&M wyprzedaży na rzeczy ciążowe również nie ma, były w promocji jedne spodnie, ale nie dziwiło mnie że nikt ich nie chciał kupować i musieli przecenićZakupiłam moje pierwsze ciążowe spodnie, aż dwie pary! Niby brzuszka jeszcze nie widać, ale spodnie wieczorami zaczynają uciskać... więc chyba się Mój Mały Astronauta rozpycha
-
Ja po wizycie, dziewczynka na 100% Wszystko na miejscu, machała do nas ręką
i ciągle kopała.
Co do mojej cukrzycy ciążowej to jak na razie mam mierzyć tylko 2 razy w tygodniu przez cały dzień.
A przez święta choć jadłam ile mogłam to schudłam i ważę aż 47kg. Choć brzuch już sporyArga, welonka, anna23, Kropka89, Alphelia, witaminkab, Tròjka, Magda33, tomania2806, A_n_k_a_80, Anitka201, Marya lubią tę wiadomość
Mój skarb 20-10-2015
Mój drugi skarb- Nina 29-05-2018 -
Dziewczyny, gratuluję udanych wizyt, dwie dziewuszki i chłopczyk, super
Ja Szumisia nie będę kupowała,córcia nie miała, radziłyśmy sobie bez.
To też dziś poszalałyście z zakupkami brzuszkowymi
Rano zamówiłam spodnie Meltem z www.modnybrzuszek.pl, nie mogę się doczekać. Już mnie cisną zwykłe, brzusio coraz większy i widać, że ciąża.
Dodam,że ten sklep ma spodnie i ciuszki w przystępnej cenie. Porównałam z innymi, mają dużo wyższe.
Bardzo podoba mi się sukieneczka z BP: https://www.bonprix.pl/style/sukienka-ciazowa-z-dzianiny-w-norweski-wzor-484760347/?catalogueNumber=952047&category=779&type=image&source=7
Ale rozmiar za duży, potrzebuję S.
Najlepiej wywęszyć obniżki w H&M Mama stacjonarnie.
Ten czas tak zleci, z tego co pamiętam po połówkowym już błyskawicznie, po 30tc...szybciutko.
Ja nie przywiązuję wagi do Sylwka, ale lubię jak zmienia sie rok.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2017, 20:59
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/11c2f48cc2d2.jpg
Pozdrawiamy z Adasiemja z ruchów jedynie czuję po przebudzeniu i przed pójściem spać kiedy kładę się na plecach na płasko. Takie dziwne uczucie jakby sobie pływał w środku.
Kropka89, Alphelia, teqz, Anitka201, Arga, welonka, witaminkab, Marya, ewulek lubią tę wiadomość
-
A ja przed chwila się popłakałam ze szczęścia... napiłam się słodkiego soku, położyłam i kazałam mężowi zapukać do Czarka, nacisnął mi na brzuch (tam gdzie najczęściej czuje kopniaki) i maluch takiego kopa sprzedał, ze masakra
ich pierwsza interakcja
anna23, A_n_k_a_80, Marya, ewulek lubią tę wiadomość