CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
KlaudiaS wrote:Dzięki za słowa otuchy
będę czekać w takim razie cierpliwie
Ja sie czuje podobnie jak Ty, z tym ze to druga ciaza. Wydawalo mi sie ze juz czula ruchy i przeraza mnie to ze od jakiegos tygodnia juz zupelnie nic nie czuje...tez ma wizyte 4.01 to sie okaze...jedynie jak sie nachodze to czuje zmeczenie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2017, 01:53
-
Wczoraj moj M stwierdził ,że nasza kluska jest odwrócona bo ciągle czuć jak się wypina zmienia położenie a nie czuć ruchów i mowi tak Ciebie te plecy bolą bo pewnie tam Cie kopie:d bidak tal czeka aż poczuje ruchy a tu córka nie chce współpracować.
Wczoraj wieczorem jak położyłam sie spać nagle poczułam jakis lek strach przed czymś przez to pól nocy kręciłam się . -
Ja czuje tylko ruchy i kopniaki poniżej linii pępka, tam gdzie mam bardzo widoczna wypuklona macice. Na brzuchu już nie śpię od kilku tygodni bo mi brzuch w tym przeszkadza, Sara możesz spać na brzuchu dopóki Ci wygodnie
to nic dziecku nie szkodzi, nie martw się
-
Jak mi wczoraj położna zmierzyła, to moja macica zaczyna się trzy palce pod pępkiem, i właśnie tam na dole kopie moja kruszynka
Mój kilka dni temu w końcu też poczuł, a teraz to co chwilę maleństwo daje czadu
Mój skarb 20-10-2015
Mój drugi skarb- Nina 29-05-2018 -
Dziewczyny polecicie mi magnez ale które nue jest łączony z b6? Bo biorę w innej formie i nie chce dublowac
. Z jakiej firmy bierzecie bez b6? Mam cytrynian magnezu że swansona ale tam jest napisane że ciaza jest przeciwwskazaniem i nie wiem czemu bo to najlepsza forma wchłaniania.
Ponadto bierzecie dha ? Bo czytam że jest potrzebne i zastanawiam się czy brać. -
Sarrrra wrote:Dziewczyny polecicie mi magnez ale które nue jest łączony z b6? Bo biorę w innej formie i nie chce dublowac
. Z jakiej firmy bierzecie bez b6? Mam cytrynian magnezu że swansona ale tam jest napisane że ciaza jest przeciwwskazaniem i nie wiem czemu bo to najlepsza forma wchłaniania.
Ponadto bierzecie dha ? Bo czytam że jest potrzebne i zastanawiam się czy brać. -
nick nieaktualny