CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Tegz, podobno powinno się co 12 godzin, więc zależy o której rano bierzesz. U mnie to niestety trochę dłużej wychodzi, bo właśnie staram się brać jak już idę do łóżka. A rano muszę zaaplikować przed pracą.
Ale chyba wieczorem zacznę wcześniej brać, bo w zasadzie rano jakoś szybko nie wypływa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2017, 18:02
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie już też przygotowania do Północy...prysznic, mały make up tez jest, lepsza bluza, dżinsy i nowe kapciuchy
.
Wpadli z życzeniami moi rodzicami, miło minął czas, aż za szybko...ponosili i porozpieszczali wnusię...jest już mąż i byle tylko nie usnąćPiccollo śmieje się na stole.
Nie wiem, ale dziś mam wilczy apetyt - w ciągu samej godziny zjadłam całą dużą czekoladę, sałatkę jarzynową, kanapki, a jeszcze chyba mąz coś od teściowej przyniósł. Noc jeszcze młodaOd jutra już normalna dieta
Narobiłyście smaka tą pizzuską
No z tymi bólami to można się wystraszyć...Na razie staram się nie forsować, Małej nie nosze, biorę nos-p i magnez. Naprawdę nie przelewkiz ciążą.
Dokładnie, lepiej omijać internety w takich sytuacjach
Ja kiedyś używałam luteiny dopochwowej zawsze miałam podrażnienia, czasami nawet grzybka.
Lepiej nie pomijać nocnej dawki pgr., za duża przerwa.
A te dawkę ranną weźmiesz po badaniu, możesz nawet zaaplikować w toalecie swojej poradni ginekologicznej.
W ciąży bezpiecznie można stosować LACTOVAGINAL - probiotyk dopochwowy.
Dziewczyny, widzimy się w przyszłym rokuJeszcze raz wszystkiego dobrego
-
Wszystkiego dobrego w nowym roku!
Mnie też trochę boli brzuch i mi niedobrze ale mam wrażenie że to właśnie od luteiny, która lekarz kazał brać jak usłyszał że mam trochę skurczy i twardnieje mi brzuch. A mi magnez pomagał, tylko jakoś on od razu wolał luteinę dać. No ale nic, przemęcze te mdłości jeśli ma to pomoc na rozluźnienie. Chociaż moim zdaniem magnez mi bardziej pomagaTak się wyzalilam też
Teraz leżę odpoczywam w drugim pokoju ale zaraz wracam do rodzinki na chwile świętowania
Trzymajcie się spokojnie!
Mnie najbardziej stresują hałasy fajerwerków (mam mega wrażliwy słuch) plus to że pies rodziców tak bardzo się boi i mega szczeka. Ja się boję z kolei jak ona szczeka (ale tylko hałasu) a pieska mi tak ogromnie żal jest wykończony.Marya lubi tę wiadomość
-
Mój syn też nie lubi hałasu,w sylwestra ogląda fajerwerki przez okno i boi się wyjść,ja to zawsze pierwsza gonię na balkon
Dzisiaj rano zachciało mi się na obiad mięska z kopytkami,dobrze że mam blisko fresha bo ziemniaka mam aż jednego akurat dla młodego -
Witam w Nowym Roku
Ja wczoraj też różne emocje, wzruszyłam się, cieszę się, że będę miała drugie maleństwo, że spełniają się powoli moje marzenia o rodzince, takiej przynajmniej z 3 dzieci
Spoko, czyli Żabki i Freshy otwarte? Mnie ciągnie albo na frytki albo chipsy, ziemniaków tez nie mam, wczoraj wszystkie poszły.
Ostatnio mdłości się uspokoiły, wilczy apetyt mam.
Welonka, wow, zazdroszczę tego 19 tc!!! To już praktycznie połówka, ale czas leci, można robić już nawet te drugie usg- prenatalne.
Jak jest z tym liczeniem, skoro jestem w 15 tc to w chodzę w 16, czyli jestem w 16 tc?
U mnie piesek też się bał, schowała się sunia na schodach, w ciemności i tak przeczekała huki, córcia zaś zachwycona fajerwerkami na niebie, szkoda, że 24.00 nie doczekała, ale miała małe widowisko przed.
Ok 2.00 poszłam spać, za to spałam do 9 z córciąJemy własnie sniadanie noworoczne
-
nick nieaktualny
-
Agnella, masz skończony 15 tc a jesteś w 16 tc. Lekarz będzie mówił o 15 tc, bo posługują się skończonymi tygodniami
-
Kochane szczęśliwego Nowego Roku!!!
Byłam na badaniach 27.12 16tyg3dni
Maluszek ma się dobrze ma 200 g już
Nie chciał pokazać buzki zaslanial raczkami
I dalej nie wiem czy chłopiec czy dziewczynka
A tu mój skarb
Ruth, Arga, welonka, anna23, tomania2806, Agnella, KochamSłońce, Anitka201, Marya, Kropka89 lubią tę wiadomość