CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane !
Serdusio bije mocno i głośno! Cudowne uczucie słyszeć to bicieAnna Stesia, Rewe, Anitka201, Wonderland, Madzik84, Vero, Hania003, Barbarka1984, witaminkab, Tini lubią tę wiadomość
🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia, cukrzyca.
28cs - 05.2018 👱♂️Nikodem 3090g 51 cm 40+0
1 cs - 09.2019👱♀️🥰 Lenka 3730g 56cm 41+4
6cs - 19.02.2025 👩🥰 Lilianna 2530g 46cm 37+2 -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
ja też mam stracha co powie moja przełożona...w przyszłym tygodniu zamierzam się ujawnić
Co do mdłości w obu, które donosilam miałam okropne mdłości plus wymioty, teraz jeszcze nic się nie dzieje i mam nadzieję, że tak zostanie
Ah i gratuluję wizyt i widoku serduszek -
1,5 h opóźnienia, ale doczekałam się. Widziałam 9 mm zarodeczek, a mąż widział też serducho. Nie słyszeliśmy, bo sprzęt przedpotopowy i nie dało się odizolować od mojego tętna
jagodowa91, Hania003, Anna Stesia, witaminkab, Wonderland, Anitka201, Marya lubią tę wiadomość
[*] 18.10.2014 (8tc), 18.08.2015 (7tc) -
Dziewczyny kazda ciaza jest inna kazda z nas jest inna, naprawde. J mojego wezme na pierwsze badanie i pozniej na kolejne wazniejsze
jemu nie przeszkadza jak jest wykonywane.
W pierwszej jak i teraz mialam malo mdlosci prawie wcale ale za to mam uczicie ciepla w zoladkuw poprzedniej mialam tak samo wiec jem haha
Welonka - ja w poprzedniej nie mialam ryzyka ape tst PAPA bede robila w poprzedniej tez zrobilamWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2017, 16:35
ScarlettKate lubi tę wiadomość
17.03.2017Sofia
-
Juz po
jest pecherzyk ciążowy 16 mmciałko żółtkowe i ledwo widoczny zarodek
ciąza kilka dni młodsza niz wynika z owu. za tydz kolejna wizyta
Karta ciązy juz założona
Za Tydzien wyczekuje serduszka
https://zapodaj.net/a47c1f2966f3a.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2017, 16:31
Madzik84, zielonooka7, welonka, Anitka201, witaminkab, jagodowa91, Paula2702, Wonderland, Marya lubią tę wiadomość
-
Vero wrote:Welonka - ja w poprzedniej nie mialam ryzyka ape tst PAPA bede robila w poprzedniej tez zrobilam
Dziewczyny jaka prawidłowa akcja serca powinna byc w 7tc ?
U mnie tez mdłości ustąpiły po kilku dniach jak ręką odjął teraz sa tylko jak jestem glodna albo zjem cos co mi nie podeszło tez panikowałam ,ze cos jest nie tak ale wczoraj przekonałam sie ze wszystko jest dobrze z maleństwem .
-
nick nieaktualnyWonderland- trzymam kciuki za Twoja obecną ciążę. Fajnie,ze się Ci się udało i wróciłaś na tą stronę.
A wszystkim dziewczynom,zecze szczęśliwych, bezproblemowych ciąż. Trzymam kciuki za serduszka. Pozdrawia Grudniowka 2017Vero, Paula2702, Wonderland, Madzik84 lubią tę wiadomość
-
Hej,po wizycie ok,wg usg jest 4t5d,pecherzyk ciażowy jest i ma 12,8 mm,wg lekarza wszystko jest ok.za tydzień mam iść do kontroli
Wonderland, Madzik84, witaminkab lubią tę wiadomość