CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Boje się ze dzieje cos złego
dzisiaj caly dzień przy chodzeniu pobolewał mnie brzuch a wieczorem pojawił sie podbarwionh śluz
rozmawiałam z moim lekarzem właśnie kazał dalej przyjmować duphaston i czekać . Boje się ze cos jest niw tak z maleństwem
-
welonka wrote:Boje się ze dzieje cos złego
dzisiaj caly dzień przy chodzeniu pobolewał mnie brzuch a wieczorem pojawił sie podbarwionh śluz
rozmawiałam z moim lekarzem właśnie kazał dalej przyjmować duphaston i czekać . Boje się ze cos jest niw tak z maleństwem
Bierz Duphaston i odpoczywaj jak najwięcej. Jakbyś poczytała wątki poszczególnych miesięcy, to okazałoby się, że duża część z nas ma plamienia, krwawienia albo nawet niezłe krwotoki we wczesnej ciąży, a później rodzą się zdrowe dzieci (w terminie lub nawet po). Także głowa do góry, zero stresu i odoczywaj, bo po porodzie już się tak łatwo nie odpocznie -
Sarrra, ja miałam tycie plamienie implantacyjne, a wcześniej kawa była dla mnie kwaśna oraz - pardon my French - zapach moczu był intensywny i odpychający. No i senność, zmęczenie, podwyższona temperatura, obrzmiałe piersi, ale to też klasyk PMSowy.
Barbarka1984 lubi tę wiadomość
-
Welonka, wiem, że sie martwisz, ale jesteś w kontakcie z lekarzem, teraz musisz o siebie zadbać i odpoczywać. Mnie też bez od kilku dni boli lewy jajnik oraz mam pobolewania w brzuchu. Bedzie dobrze, zobaczysz! -
a przede wszystkim pozytywne myślenie
wszystko będzie dobrze
-
Vero w poprzedniej ciąży robiłaś pappa i znałas płeć?
Sarrrra ja też nie miałam zupełnie żadnych objawów w terminie spodziewanej@ a w poprzedniej ciąży byłam pewna że dostanę okres bo pobolewa mnie brzuch i miałam bolesne piersi a teraz zupełnie nic02.09.2015 Marusia -
nick nieaktualny