X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
Odpowiedz

CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018

Oceń ten wątek:
  • welonka Autorytet

Wysłany: 12 października 2017, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boje się ze dzieje cos złego :( dzisiaj caly dzień przy chodzeniu pobolewał mnie brzuch a wieczorem pojawił sie podbarwionh śluz :( rozmawiałam z moim lekarzem właśnie kazał dalej przyjmować duphaston i czekać . Boje się ze cos jest niw tak z maleństwem :(

age.png
  • klauuudia Autorytet

Wysłany: 12 października 2017, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Welonka ja w poprzedniej ciąży miałam rozowaty śluz przez trzy dni nie brałam żadnych leków wszystko było dobrze...
    Także nie martw się będzie wszystko Oki to jeszcze o niczym nie świadczy ...

zrz69vvj3yqbx4nk.png
    zrz6jw4zaldusvqc.png
  • Wonderland Autorytet

Wysłany: 12 października 2017, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    welonka wrote:
    Boje się ze dzieje cos złego :( dzisiaj caly dzień przy chodzeniu pobolewał mnie brzuch a wieczorem pojawił sie podbarwionh śluz :( rozmawiałam z moim lekarzem właśnie kazał dalej przyjmować duphaston i czekać . Boje się ze cos jest niw tak z maleństwem :(

Bierz Duphaston i odpoczywaj jak najwięcej. Jakbyś poczytała wątki poszczególnych miesięcy, to okazałoby się, że duża część z nas ma plamienia, krwawienia albo nawet niezłe krwotoki we wczesnej ciąży, a później rodzą się zdrowe dzieci (w terminie lub nawet po). Także głowa do góry, zero stresu i odoczywaj, bo po porodzie już się tak łatwo nie odpocznie ;)

<3
    MRqfp2.pngAnMUp2.png
  • Sarrrra Autorytet

Wysłany: 12 października 2017, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny napiszecie mi czy mieliście jakieś objawy już przed terminem miesiączki? A jesli tak to jakie?

km5sgu1rnzh3xzcx.png

zem320mmiu4xizmw.png
  • klauuudia Autorytet

Wysłany: 12 października 2017, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarrra ja miałam zawroty głowy ciemno mi się robiło momentami przed oczami i slablam musiałam na chwilę usiąść napić się wody i wtedy przechodzilo.

zrz69vvj3yqbx4nk.png
    zrz6jw4zaldusvqc.png
  • Tròjka Autorytet

Wysłany: 12 października 2017, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarrra nic, żadnych objawów. Byłam przekonana że przyjdzie okres bo tak też się czułam.

f2w3rjjgku0ijq5v.png
  • Madzik84 Autorytet

Wysłany: 12 października 2017, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    5 dpo bóle podbrzusza, mdłości i wzdęcia, a huśtawka nastroju jak przy pms stulecia ;)

[*] 18.10.2014 (8tc), 18.08.2015 (7tc)
  • Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 12 października 2017, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarrra, ja miałam tycie plamienie implantacyjne, a wcześniej kawa była dla mnie kwaśna oraz - pardon my French - zapach moczu był intensywny i odpychający. No i senność, zmęczenie, podwyższona temperatura, obrzmiałe piersi, ale to też klasyk PMSowy.

Barbarka1984 lubi tę wiadomość

• Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 12 października 2017, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    welonka wrote:

Welonka, wiem, że sie martwisz, ale jesteś w kontakcie z lekarzem, teraz musisz o siebie zadbać i odpoczywać. Mnie też bez od kilku dni boli lewy jajnik oraz mam pobolewania w brzuchu. Bedzie dobrze, zobaczysz!

• Sarrrra Autorytet

Wysłany: 12 października 2017, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytam bo ja nic nie mam . Eh czekam na jutrzejszą betę oby był wzrost . Trzymajcie kciuki. Buzka

Anna Stesia, Madzik84 lubią tę wiadomość

km5sgu1rnzh3xzcx.png

zem320mmiu4xizmw.png
  • Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 12 października 2017, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarrrra wrote:
    Pytam bo ja nic nie mam . Eh czekam na jutrzejszą betę oby był wzrost . Trzymajcie kciuki. Buzka

Bedzie na pewno ładny przyrost, każda kobieta inaczej znosi ciążę, więc może u Ciebie przebiega ona "bezobjawowo" :-)

• Tini Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 03:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    welonka wrote:
    A miałaś robioną cytologie? Bo u mnie np to normalne, że po badaniu u lekarza na drugi dzień miałam lekko podbarwiony śluz. Nawet sama gin mi powiedziała, że coś takiego może mieć miejsce i żebym się nie martwila. A jak pobolewa brzuch za długo to polecam nospe i wypoczynek :-) a przede wszystkim pozytywne myślenie :-) wszystko będzie dobrze :-)

ug37gu1r4avkpjo0.png
  • welonka Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tini tak mialam w środę a ile utrzymywało sie u Ciebie takie plamienie po cytologii ? Bo u mnie dalej utrzymuje sie ten podbarwiony śluz

age.png
  • welonka Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tini tak mialam w środę a ile utrzymywało sie u Ciebie takie plamienie po cytologii ? Bo u mnie dalej utrzymuje sie ten podbarwiony śluz

age.png
  • malinka201666 Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarrrra wrote:
    To byla pierwsza wizyta ?
    Tak

src="https://pomagam.pl/a3r9fk/widget/large/"></iframe>
  • Vero Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam @nie przyszla z czego bardzo sie ciesze dzisiaj zrobie ostatni test :)

Welonka w poprzedniej ciazy mialam podbarwiony sluz po badaniu u gina albo zbilzeniu z mezem, jak i teraz mam podbarwiony sluz po zblizeniu.

17.03.2017 <3 Sofia

f2w39jcgw9mcoxh4.png
  • nataliab87 Koleżanka

Wysłany: 13 października 2017, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vero w poprzedniej ciąży robiłaś pappa i znałas płeć?
    Sarrrra ja też nie miałam zupełnie żadnych objawów w terminie spodziewanej@ a w poprzedniej ciąży byłam pewna że dostanę okres bo pobolewa mnie brzuch i miałam bolesne piersi a teraz zupełnie nic

02.09.2015 Marusia
  • nataliab87 Koleżanka

Wysłany: 13 października 2017, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem umówiona w połowie listopada na prenatalne, całość 385 zł + Płyta z nagraniem 30 zł jak się chce. W pakiecie jest badanie z krwi i usg.

02.09.2015 Marusia
  • Vero Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nataliab87, tak ja robilam ten calosciowy genetyczny po papa , tutaj w Szwajcarii pobieraja krew czeka sie 2 tyg na wynik i zna sie plec plus cala genetyke nie wiem czy w Polsce jest tak samo

17.03.2017 <3 Sofia

f2w39jcgw9mcoxh4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2017, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja już po wizycie :) mamy serduszko

witaminkab, Vero, Madzik84, jagodowa91, Wonderland, Anna Stesia, zielonooka7, Paula2702, tomania2806, Tini lubią tę wiadomość

‹‹ 51 52 53 54 55 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ