CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja wychodze ze szpitala w przyszłym tygodniu
na razie masakra - jestem dobę a mam ochotę stad już wyjsc. Akurat w szpitalu pracuje tez mój pierwszy ginekolog, który mnie nastraszył ciaza pozamaciczna ale mówi ze ciaza żywa, wyniki w normie wiec jest dobrze
Vero, jagodowa91, Anitka201 lubią tę wiadomość
Pierwsze dziecko: 2 cs ❤️23.09.2017 - dwie kreski
-
klauuudia wrote:Canario wlasnie patrzę na Twoje suwaczki i jestem pełna podziwu powiedz mi jak sobie poradzilas jak Natalka przyszła na świat?
Wiem że głupie pytanie ale ja się trochę martwię jak to będzie.
Ja tez mysle jak to bedzie Zosia bedzie miala dokladnie rok i 3 miesiace, chcielismy tak szybko, ale najbardziej chyba boje sie ze nie bede posiwecala jej wystarczajaco uwagi, i jak to bedzie np z wyjsciem na spacer ( musze kupic nowy wozek )17.03.2017Sofia
-
Dziewczyny powiedzcie mi kiedy u was zaczęły się mdłości ? Wiem ze u każdej kobiety jest inaczej , ale ja się trochę stresuje do położnej jestem umówiona dopiero 31 ... a póki co to oprucz delikatnych bólów w dole brzucha Hmm coś typu rozciąganie No nie wiem jak to nawet opisać bo to delikatny ból , lekko mnie plecy w dole podbolewaly , piersi tez mnie bolą i są nabrzmiałe Hmm od kawy tez mnie odzucilo ale młodości żadnych nie mam i trochę się stresuje ;( wiem ze to może głupie ale to moja pierwsza ciąża i tak naprawdę nie wiem jak to jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2017, 11:54
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Mala Mii w pierwszej ciazy nie mialam praktycznie nic, raz mnie moze dzwignelo tak naprawde i przestalam pic kawe i poza tym nie mialam zadnych objawow, teraz mam tak samo poza pobolewaniem brzucha nic, od czasu do czasu mam ssanie w zoladku a i kawke teraz lubie. Jest dobrze nie kazda kobieta spedza dnie w toalecie wczoraj byla u mnie kolezanka jest w 9 tyg. migrena straszna, wszystkie zapachy ja dzwigaja a w pierwszej ciazy nic nie miala
Mała_Mii lubi tę wiadomość
17.03.2017Sofia
-
Mała Mii dwie moje bliskie koleżanki które rodzimy na przestrzeni pół roku nie miały żadnych dolegliwości ciążowych. To bylybich pierwsze ciąże. Niektóre kobiety tak maja. Mnie trochę stresuje brak mdłości bo przy 1 ciazy je miałam.
Chociaż coś mi się chyba powoli rozkręcaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2017, 12:05
Mała_Mii lubi tę wiadomość
-
No powiem szczerze ze mnie tez ssie w żołądku hehe aż mąż się śmieje bo ostatnio wstawał o 5 do pracy a ja się obudziłam i wolałam do niego * przynieś mi wafle ryżowe * hehe . No to dobrze podnosicie mnie troszkę na duchu dziewczyny
)
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Ja w dwóch poprzednich ciazach nie miałam w ogóle mdłości. Teraz trzymało mnie kilka dni i zaczęło się w zeszła sobotę. Wczoraj i dzisiaj już jest znacznie lepiej więc u mnie to chyba byloe po części na tle nerwowym.
-
Vero to moj maly bedzie mial jakiś rok i 7 miesięcy ... Ale to tak czy siak przecież jeszcze mały babel...
Też chcielismy jak najszybciej się da ale miałam cesarke także było trzeba trochę poczekać... Ale jak sobie teraz pomyślę to ta wizja trochę mnie przeraża jak sobie poradzę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2017, 13:00
-
klauuudia jasne ze male, ale zobaczysz jak rok pozniej beda sie pieknie bawic , ja boje sie poczatku przede wszystkim gdy oboje beda mnie potrzebowac w tym samym czasie a np m bedzie gdzies na konferencji itd. Albo wlasnie wyjsc na spacer samej z dwoma maluchami
i mam nadzieje ze nie spedze osttaniego miesiaca w szpitalu jak przy Zosi.
Moze mamy dwojki maluchow podziela sie co bylo najtrudniejsze na poczatku ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2017, 13:21
17.03.2017Sofia
-
Klaudia kiedyś znajomy powiedział mi ze najtrudniej przejść pierwsze 1,5 roku życia dziecka. U nas to się okazało kluczowe, po 1,5 roku młody stał się takim małym chłopcem, a nie jak go do tej pory- dzidziusiem. Zaczął wszystko rozumieć itp. Niedawno skończył 2 lata i jesteśmy w stanie zrozumieć wszystkie jego potrzeby. Pięknie mówi pełnymi zdaniami, stał się samodzielny
chyba dlatego zdecydowaliśmy się na drugie dziecko
teraz patrząc z perspektywy czasu żałuje ze wcześniej się nie zdecydowaliśmy na rodzeństwo dla młodego. Myśle ze drugie powinno się urodzić jak młody miał właśnie 1,5 roku
klauuudia lubi tę wiadomość