CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Anna Stesia wrote:Myślę, że i tak powinno nam się udać stworzyć tu sympatyczną społeczność. Nie potrzebujemy tysiąców wpisów dziennie
Ja w każdym razie mam zamiar zaglądać tutaj regularnie.
Ja również zagladam regularnie.
Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
Cześć! Rodzę 10.06.18
Dzis byłam na usg, widac pęcherzyk, serce mam przyjść potwierdzić za tydzień.
Mam mase leków - luteinę, duphaston + clexan.
Poprzedni dzidziek urodzony w 36 tyg ( hipotrofia + malowodzie) więc teraz od razu mam brać tonę leków.
Bardzo się cieszę! Lekarka proponowała l4, ale jeszcze chcę popracować i dokończyć sprawy w pracy, moze od grudnia-stycznia pójdę.Madzik84, Anna Stesia, Marya lubią tę wiadomość
córcia - 8.10.2014
? - 10.06.2018
Rok starań, HSG + stymulacja -
Ja tez z Wami zostaje
tylko jakos mi sie nie chcialo nic pisac
Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
Myslicie, ze moja beta w 4+0 (mniej więcej, bo nie jestem w stanie określić owulacji co do dnia) na poziomie 92 jest ok? Przyrost był po 48h z 19. Zaczynam świrować
Beta 92 jest z okolic 14-15 dnia po owulacji
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2017, 21:06
Tini, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Ja tez tu jestem i zostaje
dzisiaj nic sie nie odzywałam bo od rana mam pod opieka 4miesiecznego bobasa łapie fachu:) ale dobrze ze byla ze mną "teściowa"bo troche ponosiłam tego pulpecika i mnie brzuch zaczynał boleć,podziwiam dziewczyny które sa w ciazy i maja maluszki które wymagają jeszcze noszenia.
Moje plamienie ustało wczoraj prawdopodobnie bylo spowodowane cytologiaTini, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny a powiedzcie mi czy któraś z was używała /myślała nad kupnem detektora tętna płodu ?
) może któraś z was przy pierwszych ciążach używała i może coś napisać
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Witajcie jestem, jestem ale aktywną sobotę miałam i rekord - nic nie spałam
rano zaliczyliśmy cmentarz, potem do domu wpadliśmy coś zjeść i wyruszyliśmy na zakupy
w przyszłym tygodniu szykuja się dwie imprezki urodzinowe. W sobotę u szwagierki, a w niedzielę urodziny mojego 11 latka
Czuje się różnie raz lepiej raz gorzej
Gratuluje nowym mamusią oraz pięknych wiadomości z wizyt.
Odezwę się jutro :* -
paulen wrote:Powiem tak - ja tu na forum panikowałam z betą
dzień przed spodziewaną miesiączką 116,45 a dwa dni później 246,05. W czwartek robili mi betę i miałam 35356,37 BHCG
i odpowiada ona 6-7 tydzień ciąży
a wg usg było 6t1d wiec głowa do góry
a wg BBF 6t6d
to już teraz do samego końca masz być spokojna
jak widzisz z dzidzia wszystko jest ok
-
Ja również tutaj mam zamiar zostać
zresztą na fb na razie się nie dopisuje, bo jeszcze nikomu nie mówiłam o ciąży, no oprócz partnerowi i mojej mamusi
Staram się na bieżąco Was czytać, tylko nie zawsze jest czas napisać..
Gratuluję pięknych przyrostów bety i udanych wizyt ;*
Czy któraś również wizytuje w poniedziałek? :)ja nie mogę się już doczekać, jestem pełna nadziei że zobaczę mój mały cud i jego piękne ❤trzymajcie kciuki ;*
klauuudia, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Mała_Mii wrote:Dziewczyny a powiedzcie mi czy któraś z was używała /myślała nad kupnem detektora tętna płodu ?
) może któraś z was przy pierwszych ciążach używała i może coś napisać
klauuudia, Anna Stesia, Anitka201, Madzik84, Kalarepka lubią tę wiadomość
-
Welonka mnie też zaraz pobolewa brzuch jak za długo nosze małego... no ale nic nie poradzę nie powiem mu przecież że mama Cię nie może wziąć... trudne to trochę no ale mam nadzieję że będzie dobrze. Musi być
Super że plamienie ustalo u mnie w poprzedniej ciąży też miałam przez 3 dni taki rozowaty śluz było widać minimalnie na wkladkach ... bez przyczyny w sumie to było jakoś w 5 tyg i kilka dni a wizytę miałam umówiona dopiero po 6 ...
Widocznie tak czasami jest... i nie musi na całe szczęście oznaczać odrazu czegoś złego