CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
eunice. wrote:Acha i jeszcze u Orzeszki chyba też ok jednak bo pod koniec stycznia pisała że zaczynają znów starania bo lekarz nie widzi przeciwwskazań także wnioskuję że to wezwanie na onkologie ginekologiczna to musiał być fałszywy alarm...
A co się dzieje z PełnaNadziei?
Też nic się nie odzywa od dawna, a miała mieć bliźniaki, ciekawe czy wszystko OK u niej? -
zielonooka7 wrote:Welonka jak dla mnie oby dwie ladne
podobaja mi sie dlugie sukienki, sama tez do cywilnego slubu mialam dluga
Ja dzisiaj wzielam sie za cwiczenia dla ciezarnych i nie podejrzewalam, ze az tak zle z forma, ale 5 miesiecy lezenia plus sam fakt ciazy robia swoje
Czy ktoras z was moze cwiczy i ma jakies fajne zestawy cwiczen ? W ksiazce, ktora kupilam raczej tego nie za wiele a z czasem chcialabym zroznicowac cwiczenia.
Ja dostałam książkę Aktywna mama - zobaczę co tam jest i dam znać. Ja miałam zakaz ćwiczeń ale od wczoraj tak mi plecy dają w kość że chyba będę musiała coś zrobić chociażby delikatnego plus zamówić w końcu te poduszkę w C lub U...
Z tego co pamiętam polecałyscie te w U, a ja chciałabym później karmić maluszka z nią, to dobry pomysł? -
Kropka z mojego doświadczenia da się karmić na poduszce do spania (ja mam C) ale najlepsze są te przeznaczone do karmienia. Ta do spania jest ogromna i trzeba się nią owinąć, do karmienia ma odpowiedni rozmiar wiec z łatwością się przystawia malucha.
Kropka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
welonka wrote:Dzieki dziewczyny
właśnie oglądam w pytanie na śniadanie mówią o tym ze kobiety które urodziny naturalnie uważają ze cesarka to gorsza to nir poród a zabieg.
mi jedna babka powiedziała, że nie mogę kochać córki bo nie miałam bólu porodu
co z tego, że później boli długo. Ten temat jest dla mnie tak głupi, że aż nie mogę w to uwierzyć.
-
Też tak czytałam że to wydobyciny a nie narodziny.. tak twierdzą nie które matki po sn,ale ja to mam w du...
Inne gadają że karmienie mm to wygoda i matka jest bee,więc ja jestem wyrodna bo miałam cc i karmiłam mm,haha -
Anitka201 wrote:Dziewczyny od wczoraj czuje kopniaki na stojąco
dzisiaj rano odkurzalam i mlody tak mocno kopal ze nie da się tego pomylić z niczym innym
fajne uczucie
Któraś tez tak ma??
Ja wczoraj w kościele czułam właśnie kopniaka na stojącow ogóle wczoraj więcej tych kopniaczków czułam w ciągu dnia
11.07.2017 [*] Aniołek 8tc.
01.06.2019 [*] Aniołek 7tc. -
Arga taka co tak gada sama powinna znaleźć sie w takiej sytuacji ze musi mieć cesarkę ciekawe co by mówiła pozniej. Co do bólu w dzisiejszych czasach w większości szpitalach jest znieczulenie przy porodzie naturalnym . Dla mnie jeden i drugi poród to wyzwanie .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2018, 09:29
-
malinka201666 wrote:Też tak czytałam że to wydobyciny a nie narodziny.. tak twierdzą nie które matki po sn,ale ja to mam w du...
Inne gadają że karmienie mm to wygoda i matka jest bee,więc ja jestem wyrodna bo miałam cc i karmiłam mm,hahafakt, że pediatrzy psują często laktację swoimi wymysłami, że dziecko za mało waży i każą dokarmiac zdrowe dziecko,ktore po prostu jest długie i szczupłe
o i jestem też złą matką bo nosiłam w chuście a teraz każe młodej chodzić na nóżkach a nie w wózku i jeszcze mam fotelik samochodowy tyłem do jazdy a ona przecież na pewno tego nie lubi i się męczy
ScarlettKate lubi tę wiadomość
-
Tak jak czytam co piszecie co ktoś uważa za wyrodne wychowanie to włos się na głowie jeży
chyba trzeba znaleźć trochę dystansu do siebie i innych, żeby się takimi tekstami nie przejmować.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2018, 09:35
11.07.2017 [*] Aniołek 8tc.
01.06.2019 [*] Aniołek 7tc. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlphelia wrote:Tak jak czytam co piszecie co ktoś uważa za wyrodne wychowanie to włos się na głowie jeży
chyba trzeba znaleźć dystansu do siebie i innych, żeby się takimi tekstami nie przejmować.
Ja przy pierwszym dziecku przez pierwszy miesiąc słuchałam tego wszystkiego i brałam do siebie.
I co mi z tego przyszło??
Stres i niepotrzebne nerwy moje,a jak moje to i dziecka.
Oparcia w mamie też nie miałam.
W końcu olałam wszystkich,wysłuchałam,ale zaczęłam do wszystkiego ze zdrowym rozsądkiem podchodzić. -
Emisia35 wrote:Dzień dobry dziewczęta
A ja jestem wyrodna bo karmiłam mm...
Co to za matka,co dziecka cyckiem nie może wykarmić??!!