X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
Odpowiedz

CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018

Oceń ten wątek:
  • eunice. Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2018, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2018, 16:28

bl9c6iye5ipn0gv6.png
    w5wqjw4zjdm5vewv.png
    iv09df9h9ufd8f4g.png
    [*] grudzień 2015. Puste jajo płodowe.
  • Leira Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2018, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eunice. wrote:
    Acha i jeszcze u Orzeszki chyba też ok jednak bo pod koniec stycznia pisała że zaczynają znów starania bo lekarz nie widzi przeciwwskazań także wnioskuję że to wezwanie na onkologie ginekologiczna to musiał być fałszywy alarm...

A co się dzieje z PełnaNadziei? :(

Też nic się nie odzywa od dawna, a miała mieć bliźniaki, ciekawe czy wszystko OK u niej?

f2w3ikgnnjbzwgbk.png
  • eunice. Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2018, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2018, 16:28

bl9c6iye5ipn0gv6.png
    w5wqjw4zjdm5vewv.png
    iv09df9h9ufd8f4g.png
    [*] grudzień 2015. Puste jajo płodowe.
  • Ha Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2018, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też się zastanawiam co u Betty...

19.01.2007 córka
    09.06.2014 córka
    ex2bkrhm336va282.png
  • Kropka89 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2018, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zielonooka7 wrote:
    Welonka jak dla mnie oby dwie ladne :) podobaja mi sie dlugie sukienki, sama tez do cywilnego slubu mialam dluga :)

Ja dzisiaj wzielam sie za cwiczenia dla ciezarnych i nie podejrzewalam, ze az tak zle z forma, ale 5 miesiecy lezenia plus sam fakt ciazy robia swoje ;)
    Czy ktoras z was moze cwiczy i ma jakies fajne zestawy cwiczen ? W ksiazce, ktora kupilam raczej tego nie za wiele a z czasem chcialabym zroznicowac cwiczenia.

Ja dostałam książkę Aktywna mama - zobaczę co tam jest i dam znać. Ja miałam zakaz ćwiczeń ale od wczoraj tak mi plecy dają w kość że chyba będę musiała coś zrobić chociażby delikatnego plus zamówić w końcu te poduszkę w C lub U...

:)
    Z tego co pamiętam polecałyscie te w U, a ja chciałabym później karmić maluszka z nią, to dobry pomysł?

Dopegyt (nadciśnienie)
    Pregna Plus
    Magnez (tężyczka)
    Acard 150
    ————-

2018👦
    2019👦
    2023 7tc 💔
    2025 ❤️ czekamy na Ciebie!

preg.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2018, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropka z mojego doświadczenia da się karmić na poduszce do spania (ja mam C) ale najlepsze są te przeznaczone do karmienia. Ta do spania jest ogromna i trzeba się nią owinąć, do karmienia ma odpowiedni rozmiar wiec z łatwością się przystawia malucha.

Kropka89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2018, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    welonka śliczne sukienki ;)

• welonka Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2018, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny :) właśnie oglądam w pytanie na śniadanie mówią o tym ze kobiety które urodziny naturalnie uważają ze cesarka to gorsza to nir poród a zabieg.

age.png
  • Arga Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2018, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    welonka wrote:
    Dzieki dziewczyny :) właśnie oglądam w pytanie na śniadanie mówią o tym ze kobiety które urodziny naturalnie uważają ze cesarka to gorsza to nir poród a zabieg.
    Bo są ;-) mi jedna babka powiedziała, że nie mogę kochać córki bo nie miałam bólu porodu :-( co z tego, że później boli długo. Ten temat jest dla mnie tak głupi, że aż nie mogę w to uwierzyć.

age.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2018, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny od wczoraj czuje kopniaki na stojąco :-) dzisiaj rano odkurzalam i mlody tak mocno kopal ze nie da się tego pomylić z niczym innym :-) fajne uczucie :-)
    Któraś tez tak ma??

• malinka201666 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2018, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też tak czytałam że to wydobyciny a nie narodziny.. tak twierdzą nie które matki po sn,ale ja to mam w du... :D
    Inne gadają że karmienie mm to wygoda i matka jest bee,więc ja jestem wyrodna bo miałam cc i karmiłam mm,haha :)

23.10.2009 Alan
    29.05.2018 Karolek
    26.04.2021 Misiu
    Dwa ❤️❤️
    preg.png
  • Alphelia Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2018, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka201 wrote:
    Dziewczyny od wczoraj czuje kopniaki na stojąco :-) dzisiaj rano odkurzalam i mlody tak mocno kopal ze nie da się tego pomylić z niczym innym :-) fajne uczucie :-)
    Któraś tez tak ma??

Ja wczoraj w kościele czułam właśnie kopniaka na stojąco :D w ogóle wczoraj więcej tych kopniaczków czułam w ciągu dnia :)

ckaiyx8dc6hukqvp.png
    iv099vvjy5dzvqw0.png
    11.07.2017 [*] Aniołek 8tc.
    01.06.2019 [*] Aniołek 7tc.
  • welonka Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2018, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arga taka co tak gada sama powinna znaleźć sie w takiej sytuacji ze musi mieć cesarkę ciekawe co by mówiła pozniej. Co do bólu w dzisiejszych czasach w większości szpitalach jest znieczulenie przy porodzie naturalnym . Dla mnie jeden i drugi poród to wyzwanie .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2018, 09:29

age.png
  • kokkosanka Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2018, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinka ja tez;)
    Moj maluch też tak wczoraj harcowal, że szok. Już jest na tyle duży że dobrze czuć, a że ma dużo miejsca to dopiero szaleje:) jeszcze chwila i się zacznie wypychanie z każdej strony;)

dqprj48abcqcj6gc.png
    km5sdf9h2wz9wpdb.png
  • Arga Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2018, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka201666 wrote:
    Też tak czytałam że to wydobyciny a nie narodziny.. tak twierdzą nie które matki po sn,ale ja to mam w du... :D
    Inne gadają że karmienie mm to wygoda i matka jest bee,więc ja jestem wyrodna bo miałam cc i karmiłam mm,haha :)
    Ja jestem wyrodna bo ciągle pozwalam młodej wisieć na cycku a to przecież woda sama :-( fakt, że pediatrzy psują często laktację swoimi wymysłami, że dziecko za mało waży i każą dokarmiac zdrowe dziecko,ktore po prostu jest długie i szczupłe :-( o i jestem też złą matką bo nosiłam w chuście a teraz każe młodej chodzić na nóżkach a nie w wózku i jeszcze mam fotelik samochodowy tyłem do jazdy a ona przecież na pewno tego nie lubi i się męczy ;-)

ScarlettKate lubi tę wiadomość

age.png
  • Alphelia Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2018, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jak czytam co piszecie co ktoś uważa za wyrodne wychowanie to włos się na głowie jeży :O chyba trzeba znaleźć trochę dystansu do siebie i innych, żeby się takimi tekstami nie przejmować.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2018, 09:35

ckaiyx8dc6hukqvp.png
    iv099vvjy5dzvqw0.png
    11.07.2017 [*] Aniołek 8tc.
    01.06.2019 [*] Aniołek 7tc.
  • welonka Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2018, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazdroszczę wam U mnie ruchy ciągle delikatne i nie częste czuje je tylko na siedząco lub leżąco. Mała jest leniwa albo ma juz mniej miejsca na harce

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2018, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczęta ;)
    A ja jestem wyrodna bo karmiłam mm...
    Co to za matka,co dziecka cyckiem nie może wykarmić??!! :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2018, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alphelia wrote:
    Tak jak czytam co piszecie co ktoś uważa za wyrodne wychowanie to włos się na głowie jeży :O chyba trzeba znaleźć dystansu do siebie i innych, żeby się takimi tekstami nie przejmować.
    Trzeba...
    Ja przy pierwszym dziecku przez pierwszy miesiąc słuchałam tego wszystkiego i brałam do siebie.
    I co mi z tego przyszło??
    Stres i niepotrzebne nerwy moje,a jak moje to i dziecka.
    Oparcia w mamie też nie miałam.
    W końcu olałam wszystkich,wysłuchałam,ale zaczęłam do wszystkiego ze zdrowym rozsądkiem podchodzić.

• Arga Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2018, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emisia35 wrote:
    Dzień dobry dziewczęta ;)
    A ja jestem wyrodna bo karmiłam mm...
    Co to za matka,co dziecka cyckiem nie może wykarmić??!! :D
    Ja jedynie cięta jestem na rozszerzanie diety w 4 miesiącu życia. A z mlekiem to różnie. Ja chyba z lenistwa włączyłam o kp;-)

age.png
‹‹ 590 591 592 593 594 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ