Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
Odpowiedz

CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2018, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie +6kg na wadze. Ważę teraz 61kg.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2018, 13:47

• eunice. Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2018, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2018, 16:23

lilek lubi tę wiadomość

bl9c6iye5ipn0gv6.png
    w5wqjw4zjdm5vewv.png
    iv09df9h9ufd8f4g.png
    [*] grudzień 2015. Puste jajo płodowe.
  • Ha Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2018, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dawno się nie odzywałam bo byłam pochłonięta przeprowadzką, a teraz urządzeniem naszego nowego domku :) W czwartek mam wizytę u lekarza, to będzie po 5 tygodniach od ostatniego usg. Mam ogromną nadzieję że w końcu potwierdzi się kto mieszka w brzuszku :)

Co do baby bluesa to pierwsza córkę urodziłam w styczniu i niestety psychicznie było ze mna kiepsko. Drugą córkę urodziłam w czerwcu i było zupełnie inaczej :) Tak więc mając porównanie różnica jest niesamowita :)

lilek, Kropka89 lubią tę wiadomość

19.01.2007 córka
    09.06.2014 córka
    ex2bkrhm336va282.png
  • witaminkab Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2018, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja urodziłam we wrześniu, ale było pięknie, czułam się psychicznie super. Mam nadzieję że tym razem będzie też tak dobrze.

mhsv3e5eug8d3245.png
    wnidvcqg5wbp23cu.png
  • Agnella Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2018, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie 4 kg do przodu po dzisiejszym, rannym ważeniu.
    Też się pocieszam tym, że urodzę w czerwcu, będzie okazja do spacerków, więcej ruchu, na pewno mniejszy baby blues...Córcię urodziłam w październiku, różne nastroje miałam, ale spacery, nawet w mrozy poprawiały mi humor, chodziłam prawie codziennie :-) Waga po porodzie tez mi szybko spadła, więc faktycznie nie bierzmy aż tak tych kg do głowy :-)
    Dziewczyny, baby blues na pewno na jakiś czas złapie, normalne, hormony też swoje robią...Po za tym będzie zmęczone, na szczęście czas swoje robi, chyba najcięższe te pierwsze 3 miesiące, potem już lżej ze wszystkim.

No właśnie, szczególnie zimą, uwielbiam czytać...Pierwszą książkę od urodzenia córeczki przeczytałam dopiero po roku, prędzej nie miałam możliwości...teraz staram się usypiać Malutką do 22.00 i mam trochę czasu dla siebie.
    Świetna też jest pozycja Alex Marwood Najmroczniejszy Sekret, tak mnie wciągnęła, że dziś pewnie skończę.

Mamy ponad rocznych maluchów, ale i starszych...O której chodzą/chodziły spać Wasze dzieci?

Ja na tym etapie plamień nie mam, jedynie co to znowu się przemęczyłam i brzuch twardnieje i boli jak na miesiączkę od wczoraj. Oczywiście nos-pa w ruch, magnez już na stałe.
    Jak ciemne to plamienie to chyba nic złego. Masz wizytę we wt, na pewno sie uspokoisz, to niedługo. A do tego czasu odpoczynek i relaks.

Sarrra, pewnie teraz na usg w pn będzie wszystko ok z krwiakiem, wyleżałaś i niedługo wyjdziesz do domu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2018, 16:08

• Tròjka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2018, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angella z tego co pamiętam starałam się żeby chłopaki do 20 byli już w łóżku. I wtedy miałam już całkiem sporo czasu dla siebie :)

f2w3rjjgku0ijq5v.png
  • welonka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2018, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W końcu znalazłam sukienkę na slub a bałam się ze będzie mi trudno znaleźć cos pasującego na brzuszek:) i przy okazji odebrałam nasz pierwszy mebelek dla Oliwi bujaczek :)

lilek, Kropka89, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

age.png
  • Leira Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2018, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    welonka wrote:
    W końcu znalazłam sukienkę na slub a bałam się ze będzie mi trudno znaleźć cos pasującego na brzuszek:) i przy okazji odebrałam nasz pierwszy mebelek dla Oliwi bujaczek :)

Pochwal się sukienką proszę! :)

f2w3ikgnnjbzwgbk.png
  • welonka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2018, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam zdjęcie tej sukienki ale w kolorze niebieskim takie same maja byc w przyszłym tygodniu ale białe.
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/35db846586c9.jpg

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/59b326d9a93a.jpg

Jeszcze taka byla ta ma byc w kolorze ecru https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7b26a489aeb5.jpg

Mi bardziej podoba sie krój niebieskiej zdjęcie nie jest dobrej jakości i nie pokazuje tego jak wygląda na zywo .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2018, 18:12

lilek, Leira, szczęśliwa2017, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2018, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się nie mogę doczekać na letnie spacery długie i cieple. Syn jest z ostatniego października więc zimno zanim się ubralismy to Młody się przesikal i od nowa ;) a potem jak było ciepło to 5 min i można było iść :)

• Arga Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2018, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam jak pisać dzisiaj. Córka w nocy dostała wysokiej temperatury i cały dzień jest do mnie uczepiona i co chwilę zbijam temperatury :-( jak ta noc też taka będzie to do lekarza jutro, tylko że to na 99% wirus. Ciężko się patrzy na tak wymęczone dziecko :-(

age.png

age.png
  • lilek Ekspertka

Wysłany: 4 lutego 2018, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Welonka - piękne te sukienki!

eunice - doskonale Cię rozumiem :/

Ha - pocieszyłaś mnie. Ja ogólnie jestem uzależniona od słońca ;) więc mam nadzieję, że po wiosenno-letnim porodzie będę w lepszej formie psychicznej.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2018, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mojemu zęby idą. W pt katar wczoraj katar plus marudzenie w dzień ani jednej drzemki :( dziś katar marudzenie wisi na mnie ale za to spał 2 godzinki więc jest plus...
    A jedynki górne jak mam wychodziły to nawet nie wiedziałam kiedy.

• zielonooka7 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2018, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Welonka jak dla mnie oby dwie ladne :) podobaja mi sie dlugie sukienki, sama tez do cywilnego slubu mialam dluga :)

Ja dzisiaj wzielam sie za cwiczenia dla ciezarnych i nie podejrzewalam, ze az tak zle z forma, ale 5 miesiecy lezenia plus sam fakt ciazy robia swoje ;)
    Czy ktoras z was moze cwiczy i ma jakies fajne zestawy cwiczen ? W ksiazce, ktora kupilam raczej tego nie za wiele a z czasem chcialabym zroznicowac cwiczenia.

2nn3csqv5aa4ewil.png
    w5wqio4pmt9rfpnw.png

• Axana Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2018, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2018, 12:29

09/2017 (2cs) ⏸️ -> 06/2018 💙
    03/2020 (2cs) ⏸️ -> 11/2020 💙
    05/2026 (1cs) ⏸️❤️ -> 💔😭 9tc 👼
  • eunice. Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2018, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2018, 16:24

bl9c6iye5ipn0gv6.png
    w5wqjw4zjdm5vewv.png
    iv09df9h9ufd8f4g.png
  • _nina_ Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2018, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zafundowałam sobie dziś ćwiczenia fizyczne, czyli przekopywanie się przez kartony z ciuchami po siostrzenicy, bo po córce zdążyłam już rozdać i jestem wykończona ;) Przytaszczyliśmy do domu kilka kartonów ubranek na pierwszy rok życia. Mama stwierdziła, że ubrałabym w to 5 dzieci ;) ale jak się posegreguje rozmiarami, to wcale nie wychodzi tego tak dużo.
    Pozostaje mi kupić pieluchy tetrowe, bo moje gdzieś przepadły.

Córka była zachwycona małymi ubrankami i zaczęła ubierać swojego misia, a synek próbował ubrać siebie...

• kokkosanka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2018, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnella moja chodzi spać o 20 a jak nie zaśnie od razu to dopiero po 22:/ zależy ile śpi w dzień i do której drzemka, choć i tak budzę ją po godzinie.
    Tomania-ktore zęby tak dają wam w kość? U nas teraz dolne czwórki idą, ale na razie nie jest źle. Górne wyszły nie wiem kiedy.

Ja urodziłam końcem września. Jak byłam w szpitalu była piękna złota jesień, jak tylko wyszłam do domu to deszcz i brzydko. Mimo wszystko chyba nie miałam baby bluesa. Wiadomo że były gorsze dni, ale ogólnie było spoko. Też lubiłam spacery, nawet w mrozie, oby tylko przewietrzyc mózg. Poza tym mała ładnie spała w wózku:)

Wrócę jeszcze do porodu. Mąż nie chciał być przy mnie, a ja nie byłam pewna więc nie nalegalam.ostatecznie zakończylo się cesarka więc i tak by nie był. Czekał pid drzwiami i od razu był z malutka jak mnie szyli.

dqprj48abcqcj6gc.png
    km5sdf9h2wz9wpdb.png
  • eunice. Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2018, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2018, 16:24

bl9c6iye5ipn0gv6.png
    w5wqjw4zjdm5vewv.png
    iv09df9h9ufd8f4g.png
  • _nina_ Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2018, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    welonka obie są ładne, ale (nie wiem czy to wina ujęcia) wydaje mi się, że ta czerwona cię pogrubia w biuście. Krój niebieskiej lepiej Ci pasuje :)

welonka lubi tę wiadomość

‹‹ 589 590 591 592 593 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ