CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja szyjka ostatnio miała 4,7 cm kolejna wizyta dzisiaj to się dowiem jak jest obecnie
a kupujecie te poduszki w kształcie motylka do wózka?widzę że dużo kobiet je ma w wózku tylko nie wiem czy to jest bezpieczne dla malucha
-
nick nieaktualnymalinka201666 wrote:Moja szyjka ostatnio miała 4,7 cm kolejna wizyta dzisiaj to się dowiem jak jest obecnie
a kupujecie te poduszki w kształcie motylka do wózka?widzę że dużo kobiet je ma w wózku tylko nie wiem czy to jest bezpieczne dla malucha
Ani do lóżeczka,ani do wózka.
Myślę,że tak do ok 6 m-ca.
Dlatego też na tą chwilę ich nie kupuję.
Widziałam te motylki w wózkach,ale bardziej jakoś przekonywały mnie te poduszki w kształcie głowy misiaanieszka lubi tę wiadomość
-
zielonooka7 wrote:Dziewczyny a czy mamy w grupie jakies alergiczki ? Czy wiecie moze jak wyglada sprawa ze stosowaniem Zyrtec w ciazy? Wczoraj mialam zapytac lekarza, nawet zapisalam sobie na kartce, ale i tak zapomnialam...
podczas karmienia chyba też nie ale już nie pamiętam.
-
zielonooka7 wrote:Dziewczyny a czy mamy w grupie jakies alergiczki ? Czy wiecie moze jak wyglada sprawa ze stosowaniem Zyrtec w ciazy? Wczoraj mialam zapytac lekarza, nawet zapisalam sobie na kartce, ale i tak zapomnialam...
Ale gdybyś musiała na wiosne coś brać, to spytaj lekarza co można.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2018, 09:33
A1298C hetero / C677T hetero /
Cukrzyca typu1/Hashimoto
2011 🖤 26tc
2016 🖤13tc
2018 ♥️👣
AMH 3.04(2023) AMH 4,08 (2024)
IVF 12.2023
Punkcja = 14 pęcherzyków
6 🥚 zostały 2
12.2023
1ET 3.1.2 ✓
7dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml
9dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml😓
2.2024
2FET 4.2.2 ❄️
6dpt beta 0,00😓😓
10dpt beta 0,00😓😓
7.2024
IVF 😓
9.2024
IVF ❄️ -
-
zielonooka7 wrote:Nie mówię, że akurat na lato ten minky miał by być tylko ogólnie pytam czy któraś posiadała i może powiedzieć coś na ich temat. Zwyczajna ciekawość, bo osobiście słyszałam raczej więcej negatywnych opinii, że te kocyki właśnie nie są wcale dobre tylko ładnie wyglądają
-
Hej
Ja z libido to tak różnie, sama z siebie średnio ale jak już mąż zacznie to się nakręcamwięc ogólnie nie jest źle, chociaż 2 razy w tygodniu się udaje;)
Ja w ciąży też bez żadnych alergii a zawsze w morfologii miałam podwyższone eozynocyty ( świadczące właśnie o alergii) - nawet zimą i przez to prawie nigdy nie mogłam oddawac krwi jako dawca. A teraz morfologia zawsze idealnie.
No i w końcu dziś idę na połówkowe, na 18:20, nie mogę się doczekać! Chyba już będę ostatnia z grupy?
-
A_n_k_a_80 wrote:Masz juz ten pessar bo przeoczylam?
Narazie daje radę bez pessara i w sumie chce jak najdłużej, bo ja ciagle walczę z infekcjamiale chodze na wizyty co 3 tygodnie i za każdym razem zabieram ze sobą pessar...
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Hej Kochane zbilżamy sie do naszych 100 dniówek
A może którejs zostało juz 100 dni ??
JA niestety iałam dwa Tyg wyjete z zyci Synek chory ja chora konczymy oboje antybiotyki tak nas poskładało...
Moge prosic o zmiane imienia na głowenej stronie z Kornelii na Milenkę ??
-
Lotka ja mam w sobotę połówkowe
Jeszcze się nas chyba kilka ostało :p
A co do alergii - ja mam skórne. Dermatolog powiedziała że w ciąży albo znikną albo się nasilą. I co? Nasiliły się oczywiście... u mnie maści tylko pomagają, ale nie powinnam ich stosować, dostałam łagodniejsze i jak już jest bardzo złe to używam tej mocniejszej czasami... -
Ja już po wizycie,mały leży od badań połówkowych(20tydz) główką w dół i pupą wystawioną do nas więc potwierdzenie nie jest takiego łatwe :p szyjka jest ładna i długa.Jedyne do czego się przyczepia lekarz to moje skaczace ciśnienie i mówi że da mi skierowanie na patologie przed tp ze wskazaniem na cc.
Andziula_1988, klarunia1978, Marya lubią tę wiadomość