X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
Odpowiedz

CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018

Oceń ten wątek:
  • Leira Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2018, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahaha, kurwa nie wierzę! xD

- nie mogłam się powstrzymać: zmoderujcie mnie xD

f2w3ikgnnjbzwgbk.png
  • eunice. Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2018, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2018, 07:39

bl9c6iye5ipn0gv6.png
    w5wqjw4zjdm5vewv.png
    iv09df9h9ufd8f4g.png
    [*] grudzień 2015. Puste jajo płodowe.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2018, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No szok...

nat92 lubi tę wiadomość

• Leira Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2018, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eunice. wrote:
    Alphelia a skąd pochodzi całe zdjęcie?

Z kanału youtube pewnej dziewczyny :)
    https://www.youtube.com/watch?v=q0BqEyofAnU (film z 2014 roku)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2018, 10:23

f2w3ikgnnjbzwgbk.png
  • Alphelia Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2018, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eunice. wrote:
    Alphelia a skąd pochodzi całe zdjęcie?

Podałam link w poprzednim poście, jak to wykryłam, przez ten moment i po moim poście właśnie Marya zdążyła szybko edytować swój post, w którym wrzuciła zdjęcie. To jest ten link: https://i.ytimg.com/vi/q0BqEyofAnU/maxresdefault.jpg
    Pochodzi z dziewczyny z youtube https://www.youtube.com/watch?v=q0BqEyofAnU

ckaiyx8dc6hukqvp.png
    iv099vvjy5dzvqw0.png
    11.07.2017 [*] Aniołek 8tc.
    01.06.2019 [*] Aniołek 7tc.
  • Wiola259 Przyjaciółka

Wysłany: 28 lutego 2018, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marya miało być z ukryta prawda albo z klanem w tle :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2018, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakieś jeszcze chcecie? bo widzę że teraz zmowa przeciwko mnie. Ogólnie nie jestem fanką udostępniania zdjęć.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2018, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    akurat chyba klan leci

• kokkosanka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marya wrote:
    27 tydzień.
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7936f90d4cf8.jpg

zrób trzymając w ręce kartkę z dzisiejszą datą i godziną

Pysiaczek89, teqz lubią tę wiadomość

dqprj48abcqcj6gc.png
    km5sdf9h2wz9wpdb.png
  • Alphelia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marya wrote:
    27 tydzień.
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7936f90d4cf8.jpg

Marya, naprawdę teraz nagle będziesz dodawać kolejne zdjęcie brzucha, niby uwiarygodnić, że jednak jesteś w ciąży i nie oszukujesz? Przecież już oszukałaś z tamtym zdjęciem. Jak anna23 prosiła Cię o zdjęcie brzucha dziś to zignorowałaś temat. Do momentu kiedy pokazałam dowód, że Twoje zdjęcie z grudnia jest fałszywe i nie Twoje.

Pysiaczek89, teqz lubią tę wiadomość

ckaiyx8dc6hukqvp.png
    iv099vvjy5dzvqw0.png
  • teqz Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2018, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marya wrote:
    jakieś jeszcze chcecie? bo widzę że teraz zmowa przeciwko mnie. Ogólnie nie jestem fanką udostępniania zdjęć.
    Zmowa przeciwko Tobie? Haha, dobre. Ja jedynie tu widzę kradniecie zdjęć z internetu i używanie jako swoich, wiec po jaka cholerę takie coś robisz :)?

Pysiaczek89, Ruth lubią tę wiadomość

• Alphelia Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2018, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marya wrote:

Nie ma zmowy. Po prostu wystarczy, że przyznasz, że oszukałaś. Jesteś od rozkręcania wątku lub masz problemy psychiczne i lubisz podszywać się pod osoby w ciąży. W przypadku pierwszego nie mam nic za złe, może tu być moderator. W przypadku drugiego może warto udać się do placówki, która udzieli Ci odpowiedniej pomocy na takie problemy.

kokkosanka, Pysiaczek89 lubią tę wiadomość

ckaiyx8dc6hukqvp.png
    iv099vvjy5dzvqw0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2018, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przykrością się czyta takie informacje. Każdy tu piszę swoje żale i swoje dobre dni a ktoś robi sobie z nas C....

• Leira Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2018, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wystarczyłoby, żeby moderatorzy forum normalnie, oficjalnie, co miesiąc, każdego roku zakładali wątek ciążowy - oczywistym jest, że co miesiąc ktoś zachodzi w ciążę i ktoś rodzi.

Tutaj zrobili z tego taką aferę koperkową, że aż mi klapek spadł :D

f2w3ikgnnjbzwgbk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2018, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alphelia wrote:
    Nie ma zmowy. Po prostu wystarczy, że przyznasz, że oszukałaś. Jesteś od rozkręcania wątku lub masz problemy psychiczne i lubisz podszywać się pod osoby w ciąży. W przypadku pierwszego nie mam nic za złe, może tu być moderator. W przypadku drugiego może warto udać się do placówki, która udzieli Ci odpowiedniej pomocy na takie problemy.
    jakbym się podszywała to chyba bym nie wstawiła ciążowego brzuszka,którego się wstydzę, bo mam rozstępy i jeszcze z datą?

• Dika Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2018, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szok
    jakieś to wszystko dziwne.. Marya - to odniesiesz się do zdjęcia, które usunęłaś a pokazuje kogoś innego??

klz9hdgetuhl70jy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2018, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dika wrote:
    szok
    jakieś to wszystko dziwne.. Marya - to odniesiesz się do zdjęcia, które usunęłaś a pokazuje kogoś innego??
    Możliwe, że tak zrobiłam, ale już tego nie pamiętam. To was przepraszam. Widocznie jakaś głupota we mnie wstąpiła. Pewnie nie jestem jedyna, która ma coś na sumieniu. A, że jestem akurat osobą, która założyła grupę to padłam jako podejrzana. Wybaczycie? Czy raczej wolicie, żebym opuściła grupę?
    Ale jak zauważyłyście nie jestem jak ta Aliska. Nie opowiadam żadnych historii, żeby grupę podtrzymywać. Jak to robią trolle.

A może umówmy się, że od dzisiaj każde zdjęcie musi być z datą?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2018, 10:47

• edwarda20 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2018, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przepraszam, że się tak wtrącam, ale pani zalozycielka z majówek identycznie sie tlumaczyla, ze cos jej strzelilo do glowy, dodala nie swoje zdjęcia, a teraz udowadnia fotkami z klanem...

Pysiaczek89, Kira91 lubią tę wiadomość

dqprqps6kaqxmc83.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2018, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    edwarda20 wrote:
    Ja przepraszam, że się tak wtrącam, ale pani zalozycielka z majówek identycznie sie tlumaczyla, ze cos jej strzelilo do glowy, dodala nie swoje zdjęcia, a teraz udowadnia fotkami z klanem...
    tylko ta pani nie dodała gołego widocznego brzucha, prawda?? Może ma tam poduszkę?
    A ja specjalnie pokazałam brzuch, żeby nie było podejrzeń i dodałam datę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2018, 10:53

• Alphelia Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2018, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marya, nie wrzuciłaś zdjęcia z datą i godziną, jak ktoś Cię o to prosił, ale mniejsza z tym. Zdjęcie, które wrzuciłaś w grudniu w minutę po moim poście usunęłaś ze swojego posta. Zdjęcie tamto z grudnia nie należało do Ciebie. Założyłaś ten wątek 6 dni przed terminem spodziewanej miesiączki, a starałaś się o ciążę przez rok, więc nie rozumiem zupełnie Twojego pośpiechu i nienaturalnego braku obawy, że zakładasz wątek nie mając jeszcze pewności czy jesteś rzeczywiście w ciąży. Pisałaś coś na początku, póki nie było ludzi, a jak dołączyły dziewczyny zajmowałaś się czysto organizacją pierwszej strony, czasem coś ogólnikowego napisałaś, a tak to nie pisałaś nic, a już najmniej o sobie. To również jest dziwne, że osoba, która tak bardzo cieszyła się ciążą przed potwierdzeniem, że założyła cały wątek czerwcowy, tak szybko również przestała się ekscytować tą ciążą przez wszystkie kolejne strony. Po moim nakryciu ze zdjęciem nagle szybko postanowiłaś, że jednak wrzucisz swoje zdjęcie - jak dla mnie jest ono załatwione od kogoś na czas "awarii" jaki teraz się dzieje. Oczywiście nie ma ono nic wspólnego ze zdjęciem z grudnia. Już pomijam to, że skoro wstydzisz się, że masz rozstępy i nie chcesz pokazywać brzucha, to jednak zdobywasz się na odwagę, żeby je pokazać w tak krótkim czasie, byleby tylko nie wyszło, że jesteś oszustką. Jak dla mnie wszystko w Twoim zachowaniu jest niespójne.

teqz, Pysiaczek89, tomania2806, Ruth, Andziula_1988 lubią tę wiadomość

ckaiyx8dc6hukqvp.png
    iv099vvjy5dzvqw0.png
‹‹ 654 655 656 657 658 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ