CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
eunice. wrote:Alphelia a skąd pochodzi całe zdjęcie?
Podałam link w poprzednim poście, jak to wykryłam, przez ten moment i po moim poście właśnie Marya zdążyła szybko edytować swój post, w którym wrzuciła zdjęcie. To jest ten link: https://i.ytimg.com/vi/q0BqEyofAnU/maxresdefault.jpg
Pochodzi z dziewczyny z youtube https://www.youtube.com/watch?v=q0BqEyofAnU
11.07.2017 [*] Aniołek 8tc.
01.06.2019 [*] Aniołek 7tc. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marya wrote:27 tydzień.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7936f90d4cf8.jpg
Marya, naprawdę teraz nagle będziesz dodawać kolejne zdjęcie brzucha, niby uwiarygodnić, że jednak jesteś w ciąży i nie oszukujesz? Przecież już oszukałaś z tamtym zdjęciem. Jak anna23 prosiła Cię o zdjęcie brzucha dziś to zignorowałaś temat. Do momentu kiedy pokazałam dowód, że Twoje zdjęcie z grudnia jest fałszywe i nie Twoje.Pysiaczek89, teqz lubią tę wiadomość
Marya wrote:jakieś jeszcze chcecie? bo widzę że teraz zmowa przeciwko mnie. Ogólnie nie jestem fanką udostępniania zdjęć.
?
Pysiaczek89, Ruth lubią tę wiadomość
-
Marya wrote:jakieś jeszcze chcecie? bo widzę że teraz zmowa przeciwko mnie. Ogólnie nie jestem fanką udostępniania zdjęć.
Nie ma zmowy. Po prostu wystarczy, że przyznasz, że oszukałaś. Jesteś od rozkręcania wątku lub masz problemy psychiczne i lubisz podszywać się pod osoby w ciąży. W przypadku pierwszego nie mam nic za złe, może tu być moderator. W przypadku drugiego może warto udać się do placówki, która udzieli Ci odpowiedniej pomocy na takie problemy.kokkosanka, Pysiaczek89 lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlphelia wrote:Nie ma zmowy. Po prostu wystarczy, że przyznasz, że oszukałaś. Jesteś od rozkręcania wątku lub masz problemy psychiczne i lubisz podszywać się pod osoby w ciąży. W przypadku pierwszego nie mam nic za złe, może tu być moderator. W przypadku drugiego może warto udać się do placówki, która udzieli Ci odpowiedniej pomocy na takie problemy.
-
nick nieaktualnyDika wrote:szok
jakieś to wszystko dziwne.. Marya - to odniesiesz się do zdjęcia, które usunęłaś a pokazuje kogoś innego??
Ale jak zauważyłyście nie jestem jak ta Aliska. Nie opowiadam żadnych historii, żeby grupę podtrzymywać. Jak to robią trolle.
A może umówmy się, że od dzisiaj każde zdjęcie musi być z datą?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2018, 10:47
-
nick nieaktualnyedwarda20 wrote:Ja przepraszam, że się tak wtrącam, ale pani zalozycielka z majówek identycznie sie tlumaczyla, ze cos jej strzelilo do glowy, dodala nie swoje zdjęcia, a teraz udowadnia fotkami z klanem...
A ja specjalnie pokazałam brzuch, żeby nie było podejrzeń i dodałam datę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2018, 10:53
-
Marya, nie wrzuciłaś zdjęcia z datą i godziną, jak ktoś Cię o to prosił, ale mniejsza z tym. Zdjęcie, które wrzuciłaś w grudniu w minutę po moim poście usunęłaś ze swojego posta. Zdjęcie tamto z grudnia nie należało do Ciebie. Założyłaś ten wątek 6 dni przed terminem spodziewanej miesiączki, a starałaś się o ciążę przez rok, więc nie rozumiem zupełnie Twojego pośpiechu i nienaturalnego braku obawy, że zakładasz wątek nie mając jeszcze pewności czy jesteś rzeczywiście w ciąży. Pisałaś coś na początku, póki nie było ludzi, a jak dołączyły dziewczyny zajmowałaś się czysto organizacją pierwszej strony, czasem coś ogólnikowego napisałaś, a tak to nie pisałaś nic, a już najmniej o sobie. To również jest dziwne, że osoba, która tak bardzo cieszyła się ciążą przed potwierdzeniem, że założyła cały wątek czerwcowy, tak szybko również przestała się ekscytować tą ciążą przez wszystkie kolejne strony. Po moim nakryciu ze zdjęciem nagle szybko postanowiłaś, że jednak wrzucisz swoje zdjęcie - jak dla mnie jest ono załatwione od kogoś na czas "awarii" jaki teraz się dzieje. Oczywiście nie ma ono nic wspólnego ze zdjęciem z grudnia. Już pomijam to, że skoro wstydzisz się, że masz rozstępy i nie chcesz pokazywać brzucha, to jednak zdobywasz się na odwagę, żeby je pokazać w tak krótkim czasie, byleby tylko nie wyszło, że jesteś oszustką. Jak dla mnie wszystko w Twoim zachowaniu jest niespójne.
teqz, Pysiaczek89, tomania2806, Ruth, Andziula_1988 lubią tę wiadomość
01.06.2019 [*] Aniołek 7tc.