CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ade8674aadd8.jpg
Zobaczcie co znajoma mi na szydelku udziergala dla naszej pierworodnej na 1,5 roczku,oczywisnie nie za darmo, jest Bosski. Dla synka tez zamiwilam na czerwiec ale mniejszy i niebieski.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2018, 22:00
Alphelia, Leira, welonka, anieszka, Magda33, Andziula_1988, Pysiaczek89, Axana lubią tę wiadomość
-
Anka prześliczna maskotka
Piękne kolorki.
Tini widzę, że na pierwszej stronie obecnie pierwsza wypowiedź należy do założycielki wątku majowego. Można ją poprosić o edycję swojego posta i stworzenie prowizorycznej naszej pierwszej strony. Właściwie mogłaby skopiować przydatne info z ich majowego wątku, bo mają na pierwszej stronie listę wyprawkową itd.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2018, 22:05
A_n_k_a_80 lubi tę wiadomość
11.07.2017 [*] Aniołek 8tc.
01.06.2019 [*] Aniołek 7tc. -
Alphelia wrote:Anka prześliczna maskotka
Piękne kolorki.
Tini widzę, że na pierwszej stronie obecnie pierwsza wypowiedź należy do założycielki wątku majowego. Można ją poprosić o edycję swojego posta i stworzenie prowizorycznej naszej pierwszej strony. Właściwie mogłaby skopiować przydatne info z ich majowego wątku, bo mają na pierwszej stronie listę wyprawkową itd. -
Leira i welonka dziękuję za odpowiedź. Będę musiała się przebadać.
Sarrra czy Ty napisałaś że masz trąbofilie? Bierzesz heparynę?
A1298C hetero / C677T hetero /
Cukrzyca typu1/Hashimoto
2011 🖤 26tc
2016 🖤13tc
2018 ♥️👣
AMH 3.04(2023) AMH 4,08 (2024)
IVF 12.2023
Punkcja = 14 pęcherzyków
6 🥚 zostały 2
12.2023
1ET 3.1.2 ✓
7dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml
9dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml😓
2.2024
2FET 4.2.2 ❄️
6dpt beta 0,00😓😓
10dpt beta 0,00😓😓
7.2024
IVF 😓
9.2024
IVF ❄️ -
nick nieaktualnyLeira, dzięki za listę wyprawkową dla malucha, zapisałam sobie. Zastanawiam się tylko nad żelem do zębów. Po co? Już na później, na ząbkowanie? Czy stosowanie pomoże jakoś pomoże później, nie będzie tak bolało podczas wyżynania się ząbków?
Sarra, badasz anty xa? Lekarz też Ci ciagle zleca jakieś badania? Ja właśnie przeszłam na dawkę 0,6 neoparin. Mam już dość tych zastrzyków. Bolą, fałdek zrobić nie mogę, prawie pod cyckami robie zastrzyki. Ostatnio siniaki zaczęły mi się pojawiać. Ale jak tak chwile leżę sobie po nim i czuję jak Franek tańczy to wiem, że warto.
Marya tez pisała, ze ma nazwać syna Franek. Tak się ucieszyłam, ze jeszcze ktoś, bo przecież tesciowa awanturę nam zrobiła
Anka, śliczny jednorozec! Czy ta koleżanka ma jakąś swoją stronę internetową/profil na fb gdzie prezentuje swoje prace? Ile zapłaciłaś jeśli to nie tajemnica?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2018, 23:00
-
Czara nie rób pod cyckami, przesuwaj się od pępka na boki. Tak radzi dziewczyna pod tematem Clexane. Też biorę neoparin. Mam już ich dość, ale trudno trzeba to trzeba
A ta większa dawka 0,6 to z jakiej przyczyny, bo ja od początku mam 0,4.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2018, 23:14
A1298C hetero / C677T hetero /
Cukrzyca typu1/Hashimoto
2011 🖤 26tc
2016 🖤13tc
2018 ♥️👣
AMH 3.04(2023) AMH 4,08 (2024)
IVF 12.2023
Punkcja = 14 pęcherzyków
6 🥚 zostały 2
12.2023
1ET 3.1.2 ✓
7dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml
9dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml😓
2.2024
2FET 4.2.2 ❄️
6dpt beta 0,00😓😓
10dpt beta 0,00😓😓
7.2024
IVF 😓
9.2024
IVF ❄️ -
Czara wrote:Leira, dzięki za listę wyprawkową dla malucha, zapisałam sobie. Zastanawiam się tylko nad żelem do zębów. Po co? Już na później, na ząbkowanie? Czy stosowanie pomoże jakoś pomoże później, nie będzie tak bolało podczas wyżynania się ząbków?
Sarra, badasz anty xa? Lekarz też Ci ciagle zleca jakieś badania? Ja właśnie przeszłam na dawkę 0,6 neoparin. Mam już dość tych zastrzyków. Bolą, fałdek zrobić nie mogę, prawie pod cyckami robie zastrzyki. Ostatnio siniaki zaczęły mi się pojawiać. Ale jak tak chwile leżę sobie po nim i czuję jak Franek tańczy to wiem, że warto.
Marya tez pisała, ze ma nazwać syna Franek. Tak się ucieszyłam, ze jeszcze ktoś, bo przecież tesciowa awanturę nam zrobiła
Anka, śliczny jednorozec! Czy ta koleżanka ma jakąś swoją stronę internetową/profil na fb gdzie prezentuje swoje prace? Ile zapłaciłaś jeśli to nie tajemnica?
-
summer86 wrote:Czara ktg chyba dopiero po 36 tyg. ciąży a część lekarzy nawet bliżej terminu zaleca.
Echo serca nie jest standardowym badaniem, jedynie gdy coś wyjdzie nie tak na usg.
Klarunia, dzięki za odpowiedź. Niestety jestem z małego miasta, więc echo serca będzie wiązało się z dalekim wyjazdem, ale jak trzeba to trzeba i pojedziemy bez marudzeniapóki co mam czekać na kolejną wizytę.
19.06.2108r -
Hej dziewczyny! Witam Was w marcu!
Co tu się porobilo? Zajrzałam pierwszy raz od baaaardzo dawna a tu takie newsy. I nie ma pierwszej stronyNiestety nie mam czasu zaglądać na tyle wątków, więc głównie piszę na extesterkach na różowej stronie, ale postaram się być tu częściej!
-
nick nieaktualny
-
To ja dzisiaj melduje 100 dniowke
i lekka panike, wstalam z rana z mysla, ze to przeciez nie tak dlugo
Czara jesli kolezanka Anki nie robi na zamowienie to ja moge ci polecic dziewczyne, ktora robi cuda na szydelku. Moge ci wyslac jej strone na priv co by nie bylo, ze reklame tu robieWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2018, 08:17
tomania2806, Andziula_1988, Alphelia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny. Ja właśnie po kolejnych kontrolnych badaniach. Chłopak dalej jest chłopakiem i raczej się to nie zmieni. Przypuszczalnie synek waży 1,1 - 1,5kg. I mam się naszykowac na dużego synka
Andziula_1988, Alphelia, welonka, Kropka89, lotka1990, Pysiaczek89 lubią tę wiadomość
-
Sarrrra wrote:Dziewczyny a moze założymy listę z wyprawka dla dziecka ( już widziałam jedna dzisiaj) i dla matki do szpitala ? Można ją dać na pierwszą stronę. Osoba która się wpisała na 1 stronę mogłaby tam ja skopiować. To samo te ubranka na lato czy też niezbędne rzeczy dla dziecka na co dzień. Czy tylko ja jestem taka ciemna ?
Lista wyprawkowa to świetny pomysł!
Dziewczyny, przeczytawszy dziesiątki stron o wyprawce dla noworodka i dla mamy do szpitala, mam już jako taki, bardzo mglisty pogląd co kupić. I to jest okej...ALE kompletnie nie mam pojęcia, co powinnam kupić dla siebie! I ile tego powinno być. Tutaj poprosiłabym o pomoc dziewczyny, które już poród mają za sobą. Proszę napiszcie, ile na początek powinnam zamówić paczek podkładów poporodowych, wkładek laktacyjnych, majtek jednorazowych (ktoś to w ogóle kupuje, czy chodzicie w normalnych ?). Czy potrzebujemy jakieś kremy na sutki, czy cokolwiek innego. Z góry dziękuję!