CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie mam ostatnio zbytnio czasu na forum, bo siedzę w domu z młodym, a tu tyle rzeczy się dzieje...
Co do kosmetyków, z synkiem zrobiłam dokładnie, tj. Leira - lista na podstawie analiz sroki, każdy z innej serii, młody reagował na nie ok (ma bardzo wrażliwą skórę, ale nie jest alergikiem). Na co dzień używałam tylko płynu do kąpieli i naturalnych olejków/masła shea + chusteczek extra sensitive z Rossmanna. Prałam w Bobini, do płukania nie używałam nic, teraz zrobię podobnie, mam nadzieję, że i teraz się sprawdzi.
Witam się w kolejnym tygodniu, Belly pokazuje mi 3 trymestrWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2018, 14:40
Leira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUsuwam konto i się z wami żegnam. Przykro mi, bo starałam się i prowadziłam grupę, ale nie potraficie tego docenić. A rozstępy to jest mój osobisty problem skąd je mam i nie muszę się tym dzieli. Rozstępy nie pojawiają się wyłącznie przez ciąże. Ale nie życzę sobie zgłębiania mojego życia. Teraz same się zajmijcie prowadzeniem grupy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2018, 14:41
-
Dziewczyny ja myślę używać najzwyklejszy olej kokosowy dużo dobrego na ten temat czytałam. Co do oliwki z hippa używałam na sobie jakiś rok temu i nie powiem fajnie mi się sprawdzała. Tylko po jakimś czasie zauważyłam, że moje pidżamy po praniu i leżeniu w szafie śmierdzą zjełczałym olejem i nie mogłam się tego zapachu pozbyć. Może za szybko się ubierałam po smarowaniu i oliwka jeszcze się nie wchłonęła, ale tak mnie to zraziło, że przestałam używać a pidżamy wywaliłam.
-
Anitka201 wrote:Zależy który stokke
Moja bardzo bliska koleżanka z ulga właśnie pozbyła się stokke xplory. Ale trailz sama chętnie bym przygarnęła
-
to się porobiło...
co do prania to się tym zajmę raczej pod koniec kwietnia.Teraz będziemy robić mały remont więc się nie opłaca a kupię lovelle bo tylko to mam w sklepie :p chyba,że w rossmanie coś jeszcze będzie -
Dziewczyny chyba oszaleję z radości !!!!!!!! 9 cholernych tygodni leczenia, grzybów, mutujących się bakterii i WRESZCIE całkowicie czysty posiew z pochwy. Taka zwykła rzecz, ale jak ktoś ma problemy to tak cieszy dobry wynik i w piątek założenie pessaru wreszcie:)
:)Ale jestem szczęśliwa. Buziaki.
Pysiaczek89, kokkosanka, Kropka89, Alphelia, Tròjka, Kalinkaabc, Axana, lotka1990, Wonderland, ptaszek, witaminkab, welonka, Magda33, A_n_k_a_80, Dika, Wiola259, Andziula_1988, summer86 lubią tę wiadomość
-
Blanka991 wrote:Hej no właśnie mi chodzi o xplory strasznie mi sie podoba i cena taka ze mogę to przeżyć ogólnie bardzo dobre opinie czytalalam jedyny minus ze nie ma amortyzacji
dlatego ostatnio z ulga się jego pozbyła. Co do amortyzacji to ten wózek jej po prostu nie ma. A amortyzacja szczególnie w pierwszych miesiącach jest na prawdę istotna
-
Tròjka wrote:Można usunąć posty. Wystarczy kliknąć "edytuj" i wtedy pojawia się opcja usunięcia. Dziewczyny serio...nie drążku tegoMarcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Pysiaczek89 wrote:Chyba mozna zawartość posta usunąć, ale nie da rady usunąć, jakby swojego avatara/nicka, ze cos pisałaś, zauważ, ze jak ktos usuwa tekst, to zostawia kropkę.
ja usunęłam przed sek. swój ostatni wpis. Avatara dziewczyna nie usunęła. Maaaasssaaaakraaaaaa.
Wcale się dziewczynie nie dziwienie, że Nas olała. -
Pysiaczek89 wrote:Dziewczyny, zauważcie, ze marya usunęła swoj wpis z pierwszej strony, a my „zwykle” śmiertelniczki, nie możemy usunąć postu, tylko jak cos, to go edytować... dziwne
bardzo dziwne . Ja też mam tą umiejętnośćteż jestem trolem ?
J.S lubi tę wiadomość
-
Dika wrote:summer86 - trzymam kciuki żeby to ognisko hiperechogenne u Twojej malutkiej nie było niczym poważnym, zresztą, skoro lekarz nie zlecił dodatkowych badań to chyba faktycznie jest dobrej myśli i to ma szansę zniknąć. Szkoda, że lekarz od razu z Tobą o tym nie pogadał i Cię nie uspokoił.
Kość nosowa u nas w ukończonym 21t4d była 6,1mm
Dika, dziękuję za Twoją odpowiedźu nas kość równo 2 tyg. później niż u Was 6,4 mm, wiec chyba ok.
A lekarz rozmawiał ze mną, bo to mój prowadzący. Twierdzi, że zgodnie z nowymi wytycznymi taka plamka jeśli ma poniżej 5 mm (u nas ma 2,4 mm) nie wymaga dalszego diagnozowania. Temat echo serca wyszedł, bo dopytywałam go dalej czy to na pewno nic groźnego.
Oczywiście jak poczytałam później, że jest to miękki marker ZD to zaczęłam analizować inne parametry malucha (kość nosową, wynik białka PAPPA z I trym. itd.).
Mam nadzieję, że wszystko skończy się dobrze. Staram się myśleć racjonalnie, ale dziś północy nie spałam -
klarunia1978 wrote:Dziewczyny chyba oszaleję z radości !!!!!!!! 9 cholernych tygodni leczenia, grzybów, mutujących się bakterii i WRESZCIE całkowicie czysty posiew z pochwy. Taka zwykła rzecz, ale jak ktoś ma problemy to tak cieszy dobry wynik i w piątek założenie pessaru wreszcie:)
:)Ale jestem szczęśliwa. Buziaki.
klarunia1978 lubi tę wiadomość
-
Kurcze, pojechalam na zakupy a tu tyle sie dzialo
Teraz jak czytam o kosmetykach to sie zastanawiam czym ja sie kierowalam :o zrobilam zamowienie w aptece kilka dni temu i oczywiscie kupilam Sudocrem i to ten najwiekszy, tak samo octenisept o ktorym tez pozniej czytalam, ze lepiej bez niego pepek maluszka sie goi. Jeszcze gdybym kupila chociaz male pojemnosci, ale nie nakupowalam te najwieksze... jeszcze musze duzo poczytac widze.
Co do wozka tez mam problem straszny. Myslalam kupic Adamex, ale potem czytalam bardzo duzo opinii, ze gondola jest super, ale spacerowka straszna i malo kto uzywal potem spacerowki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2018, 16:15