CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja w pierwszej ciąży termin miałam na 17 października a zaczęłam wyprawkę kompletować we wrześniu i spokojnie wszystko kupiłam
Teraz też jeszcze się nie spieszę, do szpitala potrzebuje tylko parę rzeczy a wyprawkę mam tylko odświeżyć i dokupić kilka rzeczy, więc pewnie w kwietniu się za to zabiorę.Mój skarb 20-10-2015
Mój drugi skarb- Nina 29-05-2018 -
napisałam sobie na kartce badania które mój szpital wymaga i mam nadzieję,że gin da mi na nie skierowanie:/ w sumie to dopiero w maju muszę je zrobić,ale wolę wiedzieć już co potrzebuję
-
welonka wrote:Witam sie w7 miesiącu i 3trymestrze
a niedawno witaliśmy sie w drugim a tu juz zaczynamy 3
My mamy leżaczek chce go używać np. Jak bede urzędować w kuchni tam nie wjadę wózkiem .
Faktycznie.. zaczęłyśmy 7 miesiąc i III trymestr.. łał. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
welonka wrote:Czy wy tez macie wrażenie ze brzuch wam ostatnio rośnie w szybkim tempie ?moj niedawno jeszcze taki maly a w ciągu kilku dni wyskoczyła mi taka piłka.
Ja mam takie odczucie chyba od 9 tygodniaTeraz już jest tak wielki, że nie widzę dużych zmian
-
Axana wrote:Ja mam takie wrażenie, że ostatnio szybciej rośnie. Z dnia na dzień coraz większy
Zgadza się jeszcze 4 tygodnie temu wszyscy mówili że ledwo widać że jestem w ciąży a teraz sama czuje że najpierw idzie mój brzuch a potem ja haha -
Mój brzuch też teraz bardzo szybko urósł, bardzo się powiększył. Żałuję że nie zmierzyłam centymetrem obwodu, tak dla siebie żeby wiedzieć ile się powiększa.
Jutro zaczynam 7 m-c
I mam pytanie, co kupujecie do szpitala na sam początek do noszenia maluszka i brania na ręce, rożek, becik, czy coś innego? Bo wtedy już może być bardzo ciepło i wolę się upewnić.A1298C hetero / C677T hetero /
Cukrzyca typu1/Hashimoto
2011 🖤 26tc
2016 🖤13tc
2018 ♥️👣
AMH 3.04(2023) AMH 4,08 (2024)
IVF 12.2023
Punkcja = 14 pęcherzyków
6 🥚 zostały 2
12.2023
1ET 3.1.2 ✓
7dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml
9dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml😓
2.2024
2FET 4.2.2 ❄️
6dpt beta 0,00😓😓
10dpt beta 0,00😓😓
7.2024
IVF 😓
9.2024
IVF ❄️ -
Leira ja dzisiaj przeżyłam szok bo moja sukienka jest juz praktycznie na styk a to jeszcze dwa tygodnie .
U mnie jeszcze niedawno pod luźniejsza bluzka nie bylo nic widac a z dnia na dzień mam właśnie wrażenie ze pierw widac brzuch a dopiero później mnie ale nie jest zle stopy widzę dalej :d
Magda ja do szpitala nie zabieram takich rzeczy bo u mnie w szpitalu dziecko jest ubrane w same body albo sam kaftanik które daje szpital i jest zawinięte w taki kokon i przewiązane takim sznurkiem a do domu kupiłam rożek .Magda33 lubi tę wiadomość
-
No to ja wiem gdzie już rodzic nie będę a gdzie jest moja Panu dr. Bytom blok 5 .koleżanka po cesarce 9 dni temu mówiła że opieka beznadziejna. Łaskę robią że leki przyniosą dziecko , jak nie karmisz piersią to z łaska ci butelkę przyniosą? Zajza raz na cały dzień żeby spytać czy wszystko dobrze. W nosie mam takie coś w 21 wieku. Trudno będę rodzic w innym szpitalu niż mój lekarz mimo że Bytom ma 3 stopień refundacji . Jak będzie coś poważnego to mnie przewioza do niego. Dziewczyny że Śląska co sądzicie o Zabrzu ? Ale inne szpitale ?
-
welonka wrote:Leira ja dzisiaj przeżyłam szok bo moja sukienka jest juz praktycznie na styk a to jeszcze dwa tygodnie .
Na szczęście wystarczy, żebyś w niej przetrwała ok. 20 min - w restauracji możesz się przebrać
Ja już mam problem, że nie jestem w stanie się ogolić w okolicach bikini, więc nie chcę myśleć co będzie za 3 m-ce.. -
welonka wrote:Czy wy tez macie wrażenie ze brzuch wam ostatnio rośnie w szybkim tempie ?moj niedawno jeszcze taki maly a w ciągu kilku dni wyskoczyła mi taka piłka.
Mi tak brzuszek zaczął szybko rosnąć w 5-6 miesiącu, pozniej w 6 pod koniec jakby trochę zwolnił a teraz znów mam wrażenie że mamy jakiś skok rozwojowy
Uważajcie dziewczyny na przewiania i zmarznięcia, u mnie okazało się że chyba szalik miałam wysoko zawiązany a sweter za bardzo wycięty i była taka przestrzeń że przewialo mi tył barków - cały lewy jest nie do życia i spać nie mogę na lewym boku przez to(( Mega smutek, wiecie czy spanie na prawym boku bardzo szkodzi? Nie dość że mam to zapalenie trąbki ucha lewego i to już samo nie daje spać na lewym boku to teraz jeszcze ten bark
A tak bym chciała dotleniac maluszka jak najlepiej!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2018, 23:19