CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Trójka moja tak nom stop robi , ja już stukam w brzuch i mówię do niej żeby się przesunela :d
Zaczynam czuć się jak w pierwszym trysmetrze co wieczór mdli mnie nie mam apetytu jestem rozdrazniona , w ogóle u mnie ostatnio straszna huśtawka nastrojów i boję się się ze nie będę potrafiła zająć się własnym dzieckiem . -
Welonka ja w tej ciazy nie miałam momentu zeby mnie wieczorem nie mdlilo. Ciagle towarzysza mi mdlosci. Co do huśtawki nastrojów to im bliżej porodu tym będzie gorzej. Mój mąż już mówi ze strach go ogarnia bo podobno 2 tyg przed 1 porodem stałam się okropna..widzę ze powoli robię problem z każdej pierdoly wiec coś w tym jest. Po porodzie mi przeszło
tak się zastanawiam może podświadomie tak reagujemy na stres i strach związany z porodem?
-
welonka wrote:Trójka moja tak nom stop robi , ja już stukam w brzuch i mówię do niej żeby się przesunela :d
Zaczynam czuć się jak w pierwszym trysmetrze co wieczór mdli mnie nie mam apetytu jestem rozdrazniona , w ogóle u mnie ostatnio straszna huśtawka nastrojów i boję się się ze nie będę potrafiła zająć się własnym dzieckiem .
Muszę mnóstwo rzeczy w urzędach załatwić w następnym tygodniu. Ogólnie wydaje się że 2 m to długo i dużo czasu ale widzę że bardzo wolno już wszystko robię. -
Dziewczyny współczuję Wam kiepskiego samopoczucia
U mnie ostatnio znacznie lepiej, mam mniej sytuacji gdzie odczuwam spadek formy. Boję się jednak weekendu majowego bo mąż będzie dużo pracował, starsza córka wyjeżdża więc zostanę z młodsza sama. Moze pojadę do rodziców chociaż na jedną noc.
Dzisiaj zrobiłam kolejne pranie - chyba z 4 pralki tego było, ale to ze względu na podział kolorów. Zostały mi jeszcze do wyprania prześcieradła i okrycia na przewijak. Poczekam z tym jeszcze bo doszlam do wniosku ze zamówie dla Łucji jeszcze z 2-3 kaftaniki z połśpiochami w rozm 56 abym miała dla niej do szpitala. Wtedy wypiore wszystko razem. A wy co bierzecie dla maluszków do szpitala?
Ogólnie w tej ciazy nie mam większej spiny. Czego nie ogarne ja przed urodzeniem to będzie musial ogarnąć mąż więc nie przejmuje się kompletnie niczymRobię tyle na ile mam ochotę i siły.
-
Również współczuję tego gorszego samopoczucia.
Najadłam się strachu kilka godzin temu. Mały bardzo boleśnie zaczął się wypinać, bardzo. Jak pisała Trójka. Zaczęły się skurcze co 2-3 minuty. Torba oczywiście nie spakowana, więc mówiłam mojemu co do niej wrzucić. Już stałam przed drzwiami jak skurcze przeszły. Wzięłam nospe. Wszystko trwało chyba 15 minut, ale się wystraszyłam. A dzisiaj był tylko krótki spacer.
Jutro już na pewno skończę pakowanie tej torby. Bo rany boskie tylko prawie zbiłam mojego jak nic nie umiał znalźć.
I szczerze polecam spakujcie się już też tak dla własnego spokoju.A1298C hetero / C677T hetero /
Cukrzyca typu1/Hashimoto
2011 🖤 26tc
2016 🖤13tc
2018 ♥️👣
AMH 3.04(2023) AMH 4,08 (2024)
IVF 12.2023
Punkcja = 14 pęcherzyków
6 🥚 zostały 2
12.2023
1ET 3.1.2 ✓
7dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml
9dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml😓
2.2024
2FET 4.2.2 ❄️
6dpt beta 0,00😓😓
10dpt beta 0,00😓😓
7.2024
IVF 😓
9.2024
IVF ❄️ -
Klaudia trzymamy kciuki !
Magda mi jak Mała kilka razy podrz rząd tak boleśnie zacznie się wypinac to później twardnieje mi brzuch.
Skurcze które ćwiczą macice do porodu sa bolesne ? Wczoraj późnym wieczorem pierwszy raz dostałam tak mocnego skurczu brzuch okropnie twardy do tego ból pleców i uczucie parcia na krocze ale po chwili przeszło więc myślę że moja macica zaczyna ćwiczyć.
A nad ranem śniło mi się że nie potrafiłam nakarmić dziecka a ona płakała -
Klaudia, trzymam kciuki, mocno:-)!!! Będzie dobrze, już po 33 tc
Welonka...Skurcze przepowiadające mnie też bolą. Ale prawda jest taka, że każda inaczej je znosi. Na tym etapie to już będą nam towarzyszły, chociaż znam kobiety, które nie miały wcale BH.
U Ciebie mogą też być z przemęczenia, wysiłku albo stresu, też tak miewam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2018, 07:46
-
Klaudia dla CiebieA1298C hetero / C677T hetero /
Cukrzyca typu1/Hashimoto
2011 🖤 26tc
2016 🖤13tc
2018 ♥️👣
AMH 3.04(2023) AMH 4,08 (2024)
IVF 12.2023
Punkcja = 14 pęcherzyków
6 🥚 zostały 2
12.2023