CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Welonka, ja też mam czasami takie skurcze, silne z rozchodzącym się ból em po lędźwiach, też mnie niepokoją, następnym razem spytam o to lekarza. Staram się być spokojna, póki nie układają się w kilka pod rząd są tylko kilka razy w ciągu dnia, bo pozostsłe których mam naprawdę dużo w ciągu dnia są bezbolesne.
Magda33 lubi tę wiadomość
-
U mnie te skurcze były właśnie bardzo regularne.A1298C hetero / C677T hetero /
Cukrzyca typu1/Hashimoto
2011 🖤 26tc
2016 🖤13tc
2018 ♥️👣
AMH 3.04(2023) AMH 4,08 (2024)
IVF 12.2023
Punkcja = 14 pęcherzyków
6 🥚 zostały 2
12.2023
1ET 3.1.2 ✓
7dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml
9dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml😓
2.2024
2FET 4.2.2 ❄️
6dpt beta 0,00😓😓
10dpt beta 0,00😓😓
7.2024
IVF 😓
9.2024
IVF ❄️ -
klarunia1978 wrote:Welonka, ja też mam czasami takie skurcze, silne z rozchodzącym się ból em po lędźwiach, też mnie niepokoją, następnym razem spytam o to lekarza. Staram się być spokojna, póki nie układają się w kilka pod rząd są tylko kilka razy w ciągu dnia, bo pozostsłe których mam naprawdę dużo w ciągu dnia są bezbolesne.
-
Magda to nie dziwię, się że zaczęła się pakować torbę, oby jak najmniej takich alarmowych sytuacji.
Magda33 lubi tę wiadomość
-
Klaudia, kciuki zacisniete. Az sie zestresowalam jak przeczytalam Twoj post.
Sarrrra u nas szafa idzie juz prawie 2 miesiac, moj pytal w zeszla sobote to mowili, ze przyjada meble w tygodniu i co? I doopa w krzakach, nie dzwonia, nie machyba im powiem co o tym mysle...
Jesli chodzi o skurcze to ja nie mam... z jednej strony fajnie, bo sie nie stresuje ale z drugiej... leniwa macica, jak matkaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2018, 08:36
-
Klaudia trzymamy kciuki chodź na pewno wszystko będzie dobrze !
Moja macice też jest leniwa. Zresztą jak mój maluszek i jawszyscy się śmieja że mała często śpi po mamie i tacie . Oby jen tak zostało po urodzeniu hah .
Z jednej strony przydałoby się trochę skurczy żeby macica przygotowała się do porodu a szyjka powoli zaczęła się skracać. Lekarz mówił że mam długą szyjke i że to dobrze ale później może być problem . No ale co zrobićco organizm to inny
-
Ja od wczoraj mialam napinania pierwsze. Bezbolesne. A poprzedniej ciazy rowno 2 tyg przed porodem mialam regularne skurcze przez 1h srednio bolaly ale były niekomfortowe.
Moja mała to sie tak rozpycha ze az boli... Ma trzy pory stale o ktorych wyprawia gimnastyke.
Matko tak sie przejelam Kaludia jakbym sama rodzila. Nie moge sie już doczekać jakis wiesci.
We wtorek wizyta zobaczymy w jakim stabie jest szyjka. Jakos od wczoraj mam tajie przeczucie dobre ze do 36+6 sie uda donosic jakis taki wewnetrzny spokój mnie ogarnal.
Milej soboty dziewczetaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2018, 09:05
-
welonka wrote:Właśnie też staram się nie panikowac bo takie mocne z rozchodzacym bólem czy parciem zdarzyły się dwa jeden wieczorem drugi rano , U mnie bezbolesne pojawiają się właśnie po mocnych wygibasach młodej . A Kiedy idziesz na wizytę ? Bo ja dopiero w36tyhodniu. Jak jestem w ciąży to nie lubię takich przerw długich jak weekend majowy czy święta
-
Klauuudia,trzymam kciuki!
Dzisiaj moi rodzice jadą na rozpoczęcie rajdu motorowego i wezmą Alana.Ja nie jadę bo już jest 19 st i nie wiem czy wytrzymam tyle na nogach
Co do skurczy to od 2 dni też mam takie lekkie w podbrzuszu ale nie bolą i szybko przechodzą... -
klauuudia wrote:Chyba niestety się zaczęło... od 20 skurcze. Od jakis 2 godzin regularne co 4 minuty
Zobaczymy co dalej
Trzymajcie kciuki .
Trzymam kciuki, Klaudia! Powodzenia, żeby wszystko skończyło się najlepiej :*
11.07.2017 [*] Aniołek 8tc.
01.06.2019 [*] Aniołek 7tc. -
Boże zaraz mnie szlak trafi. Skurcze mam do tej pory już leci 14 godzina . KTG nic nie pokazuje brak rozwarcia i postępu wysyłają mnie na pokój żebym się tam męczyła. Dopóki nie będą widzieć postępu porodu to nie podejmą decyzji o cesarce... Jestem wykończona
Rak samo wyglądał poród z Nikolasem dlatego bałam się powtórki i chciałam cesarke.
Masakra zobaczymy co będzie dalej... -
Klaudia wyobrażam sobie co czujesz. Musimy czekać. Sprawdzam co chwile czy coś napisałaś.A1298C hetero / C677T hetero /
Cukrzyca typu1/Hashimoto
2011 🖤 26tc
2016 🖤13tc
2018 ♥️👣
AMH 3.04(2023) AMH 4,08 (2024)
IVF 12.2023
Punkcja = 14 pęcherzyków
6 🥚 zostały 2
12.2023
1ET 3.1.2 ✓
7dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml
9dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml😓
2.2024
2FET 4.2.2 ❄️
6dpt beta 0,00😓😓
10dpt beta 0,00😓😓
7.2024
IVF 😓
9.2024
IVF ❄️ -
Klaudia, może przyjdzie jakaś zmiana personelu lekarzy i zaproponują ci coś jakieś rozwiązanie, chyba że mają nadzieję że skurcze się wyciszą i dlatego czekają. Ciekawe jaki mają plan działania? Trzymaj się dalej dzielna Kobieto:)