CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czara wrote:Lotka, ja właśnie najbardziej bym chciała w Redlowie... A jeśli Gdańsk to chyba Wojewódzki albo Kliniczna. Zaspy nie biorę pod uwagę.
no i co osoba to inne zdanie
na Zaspie zmienił się teraz ordynator. świeżo po remoncie także spoko. Kliniczną chyba jednak odrzucam, ostatnio kuzynka rodziła i tam ogólnie niby jest pokój odwiedzin ale nikt tego nie kontroluje i normalnie same wycieczki całymi rodzinami... dla mnie jest to nie do przyjęcia
-
nick nieaktualnyNa klinicznej? Dziewczyny które tam rodziły 2 miesiące temu opowiadały, ze są odwiedziny przez godzinę dziennie... i to musi być inna godzina niż pacjentki z sali.
Zaspa chyba mocno oblegana. Z tego co słyszę to najwiecej kobiet tam chce rodzic i właśnie przeraża mnie, ze zwyczajnie nie będzie dla mnie miejscaDlatego z gory odrzuciłam
Wojewódzki mam najbliżej, a o Redlowie słyszałam dobre opinie, miałam tam hsg, szpital jest po remoncie, no ale daleko i Obawiam się ze mnie odeślą i będę tak kursować po Trojmiescie.
Sasiadka z osiedla z miesiąc temu rodziła na Zaspie. Było tyle rodzących, ze lewatywę robiono jej na korytarzu. Wiem, ze to może zdarzyć się wszędzie. W takim momencie pewnie myśli się tylko o dobru dziecka, ale jednak poród to wyjątkowy moment i chciałoby się go przeżyć w godnych warunkach. -
no moja kuzynka rodziła 3 tygodnie temu i mówiła, że to tylko teoria z tymi odwiedzinami, akurat była na weekend więc na prawdę były tłumy...
z kolei koleżanka rodziła miesiąc temu na Zaspie, było miejsce i mówiła, że sam poród bardzo dobrze wspomina mimo, że trwał trochę i mimo, że wcześniak.
ja będę jednak próbować na Zaspie w pierwszej kolejności, choć wojewódzki też mam najbliżej
-
Dziewczyny PROSZE O modlitwę. Właśnie upadłam w łazience na sam tylek, wstałam szybko ale ginekolog po rozmowie telefonicznej kazał podjechać do szpitala sprawdzić łożysko. Jadę z teściową taksówką bo wszyscy panowie nam wyjechali na weekend. Mega się trzęsę (chociaż nie boli brzuch tylko kość ogonową ale mam mega stresa) Nigdy nie byłam w szpitalu jako pacjentka wiec stres podwójny. Dziękuję z góry!
-
Kropka nie musisz prosić. Tu wsparcie masz zawsze
Kropka89 lubi tę wiadomość
A1298C hetero / C677T hetero /
Cukrzyca typu1/Hashimoto
2011 🖤 26tc
2016 🖤13tc
2018 ♥️👣
AMH 3.04(2023) AMH 4,08 (2024)
IVF 12.2023
Punkcja = 14 pęcherzyków
6 🥚 zostały 2
12.2023
1ET 3.1.2 ✓
7dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml
9dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml😓
2.2024
2FET 4.2.2 ❄️
6dpt beta 0,00😓😓
10dpt beta 0,00😓😓
7.2024
IVF 😓
9.2024
IVF ❄️ -
Kropka wszystko musi być dobrze! Daj znać jak wyjdziesz z IP.
Agnella nie musi być ciągłości w tej uldze. Ważne tylko żeby nie odliczyla jej Twoja mama. A ile lat ma brat? Uczy się? ulga na pewno przysługuje?
Mozesz wysłać korektę przez internet, ale musisz dodać załącznik ORD-ZU i tam napisać wyjaśnienie do złożonej korekty. Nie powinni robić tacie kontroli, przecież każdy ma prawo skorzystać z ulg, które mu przysługująWiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2018, 22:23
Kropka89, Agnella lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny bardzo Wam dziekuje! Ktg wyszło słabe i postanowili mnie zostawić na oddziale. Leżę juz na sali porodowej bo nigdzie indziej nie ma miejsca. Jestwm samą a teściowa dopiero pojechała po moje rzeczy. Mąż daleko, jutro może uda się mu wrócić. Bardzo chce mi się płakać. Dziękuję za wsparcie, dam znać jak jutro rano bo teraz znów leżę pod ktg i boje się że telefon je zakłóca. Dziękuję Wam :-*