CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Leria a u Ciebie coś się dzieje jakieś oznaki bo mamy ten sam termin ? U mnie w 33tc zaczęła skracać się szyjka w 36tc niby bardziej skorcona była ale dalej nic nie chce ruszyć .
Nasza próbuje wyjść pepkiem albo sprawdza moja wytrzymosc , po ojcu ma takie wypinanie dupiny https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bbce576fee0b.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2018, 22:42
Magda33, Andziula_1988 lubią tę wiadomość
-
Wiedziałam że jednak wejsc zobaczyć
Szczęśliwa ogromne gratulacje!!! Odpoczywajcie teraz razem :-*
szczęśliwa2017 lubi tę wiadomość
-
welonka wrote:Leria a u Ciebie coś się dzieje jakieś oznaki bo mamy ten sam termin ? U mnie w 33tc zaczęła skracać się szyjka w 36tc niby bardziej skorcona była ale dalej nic nie chce ruszyć .
U mnie nic - cisza. Szyjka długa (min. 50 mm), twarda, zamknięta. Ani skurczu, ani czopa, ani jakiegoś bólu - coś czuję, że przenoszę, a zdecydowanie wolałabym urodzić teraz - póki jeszcze temperatury znośne, ale nie zapowiada się nicTeż nie ukrywam, że już górę biorą emocje i ta niecierpliwość - chciałabym przytulić już mojego syneczka, ciągle to wszystko wydaje mi się takie surrealistyczne..
EDIT: Mój też tak dupkę wypinaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2018, 22:48
-
Leira tez bym chciala urodzic przed upalami , u mnie tylko same straszaki ale nic konkretnego nie dzieje sie . Smieje sie ze czestsze twardnieja czy skurcze mialam jak bylam na magnezie. My mamy z Oliwia umowe ze w ten czwartek widzimy sie po tej stronie , w srode mamy wizyte to zobaczymy jakie szanse na to mamy :d
Nie stej strony napieraja :d
-
Dziewczyny nie wiem co się dzieje pełno różowatego śluzu, mały strasznie nisko ciężko mi nawet zrobić krok niby nie czuje skurczy. Będę próbowała zasnąć, ale mam dziwne wrażenie jakby mi miały odejść wody zaraz. Jednak zabawa w ogródek nie była najlepszym pomysłem na ten momentem. Chce jeszcze jutro odwiedzić dziadzia w szpitalu wreszcie został wybudzony ze śpiączki w której był od lutego (komplikacje po operacji jelita zapalenie otrzewnej)
-
Szczęśliwa, ogromne gratulacje, właśnie specjalnie weszłam przed położeniem się do łóżka
Jak się czujesz? Pewnie jeszcze emocje Cię trzymają i adrenalina i nie możesz napatrzeć się na swoje maleństwo
Madziula, czyżbyś następna była?
Sonia, tez już w ładny wiek ciąży weszłaś, a tak męczyły skurcze, nieprawdażPocieszam się, ze i ja tak jeszcze pochodzę
Scarlette, ja też się boję cc, ale myślę, ze spokojnie urodzimy snZobaczysz
Welonka, właśnie niby się skracała, skurcze, a jak ładnie maleństwo siedzi.
Oby i u mnie doszło do 37tc. Dziś znowu twardnienia i ból krzyża, aż mdli...
Został mi jeszcze Scopolan w szufladzie, więc poszedł w ruch.
U Ciebie komunia już jutro
Idziesz do kościoła? Ja mam za tydzień, chyba do kościoła nie pójdę tylko od razu do knajpkiMam chęć, bo to pewnie ostatnie takie wyjście przed narodzinami córeczki, spotkać się z rodzinką męża i ostatni raz najeść jak bąk tymi smakowitościami.
Agnieszka, wiem co czujesz...Mój mnie też denerwuje jak żyje tym przetargiem, woli czas ze swoją wspólniczką spędzać jak to mówię. Może przesadzam, bo to duża kasa, jego praca, ale też mnie to irytuje, że mi nie pozwala wyjść, a sam nie spędza ze mną i córeczką czasu. Nie powiem, nie wytrzymałabym z nim 24 h na dobę, ale co jakiś czas fajnie. No i ja już mniej wychodzę, chociażby z wózkiem, bo po każdej akcji spinanie brzucha i stres. Samej ciężko się wybrać, bo nie mam z kim zostawić dziecka, a lubiłam swoje wychodne.
U mnie tez jutro męcz, mieszkam blisko stadionu, to będę znała wynik po krzykach kibiców i komentatoraWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2018, 23:28
-
Szczęśliwa serdeczne gratulacje ❤️ cudownie musi być tulic już maleństwo w ramionach. Ja dziś miałam dzień pełen wrażeń koleżanki zrobiły mi niespodziewane baby shower byłam w szoku wgl się nie spodziewałam. A po odejściu czopu pojawiają się bóle i twardnienia ale ustają położna mówiła że to normalne i trzeba czekać aż się rozkręci we wtorek idę jeszcze na sprawdzanie przepływów i czy dziedzia urosła troszeczkę to leży okazji dowiem się czy mam się nastawić na poród niedługo czy jeszcze chwila
-
Agnella, no straszaki były heh
a już zaraz wchodzę w 39 tydzień
jejciu jak ja chciałabym się już rozpakować... 20kg na + ( okropnie dużo) i moje stopy mają już dość.. ale czego się nie wytrzyma dla tej kruszynki
Właśnie wróciłam z mężem z nocnego spacerkujak nie można w ciągu dnia to się w nocy spaceruje :p może w końcu prześpię całą noc
Agnella lubi tę wiadomość
Beta 18.11 5085❤️
Martynka 08.06.2018 ❤️ -
Gratulacje szczesliwa. Gratulacje dla juz rozpakowanych mam
Dawno mnie tu nie bylo na ostatniej wizycie maly 2400g narazie ok, gin twierdzi ze 30.05 jeszcze zdaze na wizyte. Termin mamy 21.06.
Cora ma adaptacje w zlobku. Pochodzila 4dni po 2h i angina
W koncu wybralismy imie dla syna bedzie Albert Jerzy. Kacik malego juz prawie gotowy. Jeszcze ostatnie szlify. Zostalo zamontowac fotelik do auta i wsio.
Pozdrawiam goraco mamuski.Pysiaczek89, Dika, Agnella, welonka, Magda33, ptaszek, Kropka89, Andziula_1988 lubią tę wiadomość
-
madziula9022 wrote:Dziewczyny nie wiem co się dzieje pełno różowatego śluzu, mały strasznie nisko ciężko mi nawet zrobić krok niby nie czuje skurczy. Będę próbowała zasnąć, ale mam dziwne wrażenie jakby mi miały odejść wody zaraz. Jednak zabawa w ogródek nie była najlepszym pomysłem na ten momentem. Chce jeszcze jutro odwiedzić dziadzia w szpitalu wreszcie został wybudzony ze śpiączki w której był od lutego (komplikacje po operacji jelita zapalenie otrzewnej)
-
Witam się w kolejny piękny dzień
To która dziś szykuje nam niespodziankę? Madziula co u Ciebie? Akcja poszła dalej czy się uspokoiło?
Ja się pochwalę że jak wczoraj zasnąłem ok 23 to spałam tak do teraz bez żadnej pobudki na skurcz lub sikucudownie jest się tak wyspać
Andziula_1988 lubi tę wiadomość