CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Tini,
Zazdroszczę. U mnie 2*siku to absolutne minimum. Ja wczoraj miałam wieczór rozpusty jedzeniowej. Nie wiem co mi się stało ale na "kolację" zjadłam bułkę ( gdzie nie jem pieczywa od kilku miesięcy), pomarańcze, lody i garść chipsów. Czy ktoś też tak ma? Czekam na rozgrzeszenie
W środę mam spotkanie z położna - mam nadzieję usłyszeć że rozwarcie jest na 6cm i zaraz rodzimywszystkie kobiety świata miały rację mówiąc/pisząc, że ostatnie dni czekania są najgorsze
-
Firanki ja też latam w nocy na siku min 2 razy. Dziś się tak udało że miałam super noc. Do tego stopnia nie mogłam uwierzyć w moje wyspanie, że pierwsze co sprawdziłam to czy jeszcze mam brzuch. Mam
A przez chwilę była nadzieja że mała jakoś sama wyszła A ja to przespalam
firanki na duszę, Joaszo, Kropka89, Dika lubią tę wiadomość
-
Tini ja tez zazdroszczę przespanej nocy. Ja najdłużej spałam dwie godziny, a potem budziłam sie co godzinę, bo siku, niewygodnie itd, a córka jak to w weekend wstala o 6 30. I tak przez ostatnie dni, przez co chodzę zmeczona i zła. Staram się nad sobą panować, ale ciągle na wszystkich warcze. Brzuch mam juz nisko, nogi spuchniete, juz nie mogę sie doczekać porodu.
-
Madziula jak tam ?
Angella idę pod kościół bo u nas komunia zaczyna się przed kościołem a jak wejdą do kościoła to my ładnie ulotimy się i wrócimy na koniec żeby zrobić sobie zdjęcie z siostrzenica :pTez cieszę się z tego wyjścia ze jescze na koniec ciąży gdzieś wyskoczymy :p
Firanka ja też mam w środę wizytę i liczę na podobne wiesci , tylko bez przesady wystarczy 3cm rozwarcia kawałek do szpitala mamy i nie wiadomo jak mąż będzie mógł z pracy zwolnić się:d -
Wczoraj wieczorem mielismybkokejna wizytę z położna. Tym razem omówiliśmy szczegółowo plan porodu, zbadała mnie i centymetrem mierzyła brzuch
twierdzi ze to stara szkoła mierzenia dziecka i młody na chwile obecna powinen mieć nie więcej jak 3,400. Zobaczymy, we wtorek wizyta u gina i ostatnie usg.
Położna zbadała szyjkę i twierdzi ze już się rozwiera, ma jeszcze 1,5 cm. Nakazała dużo seksu i drażnienia brodawek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się
z tym wstawaniem w nocy to i ja mam tak, że też niestety muszę. Ale najdziwniejsze jest to że od około 2 tygodni wstaje jak w zegarku równo o 2.00 idę siku i wchodzę do kuchni się napić wody. Co dzień bez budzika równo 2.00. nawet dziś jak wstałam to myślałam że jest później bo się późno położyłam, ale wchodzę do kuchni, zapalam światło a na zegarku 2.00
Magda jak sytuacja?? Mi lekarka też tłumaczyła że różowy śluz to praca szyjkiWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2018, 09:03
-
Szczęśliwa, praktycznie można rzecz, że to 37 tc
Jeszcze raz gratuluję
Właśnie, która dzisiaj się szykuje?
U mnie dalej ból krzyża i twardy brzuch, skurcze. Nigdzie dzisiaj się nie ruszam.
Jedynie na spacerek z córeczką za rączkę do ogródka. Wózek i zakupy dały mi jednak popalić.
W nocy bałam się, że urodzę, albo zasnę i dziecko już wyjdzie. Ale ja nienormalna
Madziula, jak sytuacja?
Mam w piątek wizytę na 10.40, przed fryzjer na 9. Oby się wyrobić. I donosić do tego czasuCiekawe jak będzie z szyjką, od ponad miesiąca nie mam jej badanej. I w końcu pobrane zostaną posiewy.
Dobrego....i owocnego dnia!!!
-
Aaa i witamy się w 39tc
i ostatniej niedzieli w dwupaku :d
Jescze niedawno straszyli porodem przedwzesnym a teraz nic nie chce ruszyć się :d
Szczesliwa a u Ciebie coś się zapowiadało wcześniej czy wszystko tak nagle podziałowi się ?Magda33, Joaszo, ScarlettKate, Annaya lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwa,gratulacje
Masakra,jak robiłam śniadanko to tak mnie zaczęła kłóć szyjka że myślałam że padnę z bólui tak 2 razy,a że mirek poszedł grać w nogę i jestem sama z młodym to muszę się trzymać,żeby go nie wystraszyć
Niech młodzież jeszcze siedzi w brzuchu chociaż do środy wieczorem.W tym dniu zmieniają nam okna w pokoju,jest kontrola gazu i jeszcze przyjdzie facet od kablówki to muszą być 2 osoby w domu :p26.05.2025 Dwa ❤️❤️
05.06.2025 USG I trym.-wszystko ok 😁
17.06.2025-Panorama,zdrowe 🩷🩷
11.07.2025- 11,1 cm i 11,61 cm dzidziusiów 🩷
5.08.2025 -połówkowe 308 g🩷 316g🩷
13.08.2025-gin -wszystko ok, szyjka 3,5
26.08.2025-poradnia w szpitalu 🩷586gram 🩷595gram
29.08.2025-Echo serduszek
10.10.2025-3 prenatalne
-
szczęśliwa2017 wrote:leira pisałam wczoraj wieczorem
jakbyś mogła zerknac:) a jak nie to jak znajdę chwilkę to napiszę jeszcze raz
Sprawdziłam - faktycznie, napisałaś, że zaczęło się od odejścia wód, ciekawe jak to u mnie będzie. Jej, dużo zdrowia dla Ciebie i malucha -
Laseczki, jedziemy na IP. U mnie skurcze co 4-5 min, bolą konkretnie.
Anitka201, Leira, Andziula_1988, witaminkab, pilik, ptaszek, kokkosanka, Joaszo, summer86, ScarlettKate, Tini, klarunia1978, Magda33, Sonia94, Agnella, Dika, klauuudia lubią tę wiadomość