CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Miałam straszne problemy z nawracajacymi infekcjami i teraz już dawno nie miałam ost raz w ciąży właśnie z Nikolasem także to kilka rzeczy naprawdę pomaga.
Co do tych spodni to ja się akurat za bardzo nie stosuje ale też pewnie coś w tym jest. -
tomania2806 wrote:My powiedzieliśmy już moim rodzicom. Raz ze zawsze mogę na nich liczyć. Dwa nie zawsze mąż będzie mógł zostać z Frankiem więc zostaną chętnie z Frankiem.
Moja teściowa czy tesciu dowiedzą się jak będę miała ochote to im powiem.
Franka może widzieli 10-15 razy a ma już roczek.ostatnio teściowa kupiła mu rajstopy rozmiar 52/56więc....
A po drugie jak pierwszy raz poronilam to wszystkim gadała ze to aborcja była i zabilam swoje dziecko. Bardzo źle wtedy było między mną a mężem
Widzę mamy podobne "wsparcie" u teściów... my niestety jeszcze u nich mieszkamy.
Według mojej "teściowej" to ja jestem odpowiedzialna za stratę maleństwa...w szpitalu mnie nie odwiedzili, ani za pierwszym razem (a leżałam tydzień czasu),ani za drugim razem. Ale dla mnie tak było lepiej, nie brakowało mi ich. Teraz nawet nic nie wiedzą, sądzą że dostałam L4 z powodu tarczycy ;P (na którą nawet nie choruje ;P)
-
A tu moje szczęście
różnica w Usg 10 dni
http://static.pokazywarka.pl/3/a/z/b70afb3d8a98a266dc5176f223159b46_orig.jpgjoann, klauuudia, Mała_Mii, Ha, pełnanadziei:}, Arga, Wonderland, Madzik84, tomania2806, Vero, zielonooka7, witaminkab, teqz, Kropka89, jagodowa91 lubią tę wiadomość
-
Paula2702 jakie piękne dzieciątko !
Współczuje takich teściów
Ja mam teściową strasznie nadgorliwą i boje się co to będzie jak się dowiedzą i po porodzieBędzie chciała mnie dokarmiać i kupować mnóstwo rzeczy
Na szczęście z nimi nie mieszkam.Paula2702 lubi tę wiadomość
-
Paula2702 śliczne
aż zazdroszczę i niecierpliwie się swojej dzidzi
współczuje takich teściów ale może problem jest bo razem mieszkacie ? Jak to mówią z rodzina pięknie tylko na zdjęciu ... ja tez miałam z teściowa przeboje najpierw h niej mieszkaliśmy później bardzo blisko jej .. a teraz dzieli nas 40 km i jest bardzo dobrze
a tez dużo przeżyłam prawie się rozwiodłam a teraz z nią normalnie rozmawiam wspiera mnje i w ogóle
Paula2702 lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Co do infekcji to ja już jestem po kuracji Pimafucinem. Plus mam bakterie, więc w drugim trymestrze czeka mnie antybiotyk. Trudno się mówi, moja doktor twierdzi, że lepszy antybiotyk niż zagrożenie dziecka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2017, 14:44
-
Dziewczyny mogę do Was dołączyć?
Dzisiaj zrobiłam test, termin porodu mam na 27. czerwca. To będzie moje trzecie dziecko, już się nie mogę doczekać
Miło będzie spędzić z Wami ten wspaniały czasklauuudia, Arga, tomania2806, Kropka89, witaminkab, Paula2702, Barbarka1984, Kitulec, jagodowa91 lubią tę wiadomość
-
KochamSłońce wrote:Dziewczyny mogę do Was dołączyć?
Dzisiaj zrobiłam test, termin porodu mam na 27. czerwca. To będzie moje trzecie dziecko, już się nie mogę doczekać
Miło będzie spędzić z Wami ten wspaniały czas[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Meginka wrote:A dziewuszki mam pytanie jak radzicie sobie z infekcjami intymnymi? Bo od paru dni mi dokuczają uplawy. Pytałam giną ale powiedział że w pierwszym trym. nie jest bezpieczne branie żadnych leków tylko mogę clotrimazol w kremie tak z wierzchu stosować. Ale on mi nigdy jakoś specjalnie nie pomagał...
Ja tez dostałam Pimafucin - 100% bezpieczny w 1 trymestrze a potem w razie czego Multi Gyn - taki żel tez bardzo pomaga. Od czasu leczenia (sam początek ciąży) jest juz ok, także polecam
-
A ja dziś byłam w pracy zostawić kolejne zwolnienie i poszłam na chwile odwiedzić swój zespół. Tylko kurcze aż dwie osoby na trzy które się domyslily mojego L4 powiedziały mi że lepiej niby nie mówić do końca 3 miesiąca. Trochę się tym zasmuciłam, chociaż wiem że na pewno chcieli dobrze. A ja po tej ostatniej wizycie wczoraj się tak bardzo cieszyłam! Mowie teraz do swojego Kropeczka i nie daje się złym myślom. Trzeba być pozytywnie nastawionym a moja mama nawet zaleca śpiewanie i tańczenie w domu dla wesolosci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2017, 16:55
-
Paula ale super! Masz piękna pamiątkę, pokażesz dzidzi jak się urodzi i podrośnie
Kochamsłońce witamy, rozgość się
O masakra jak mnie mdli...
Ostatnio 2 noce mnie budziły potworne mdłości i musiałam spać prawie na siedząco.KochamSłońce, Paula2702 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Witam nowa mamę
My najbliższym powiedzieliśmy po wizycie serdaczkowej,a duzo znajomych dowiedziało sie w pracy jak zaniosłam l4. Zawsze jest ryzyko mi gin powiedział ze jest 50% ze ciąża sie utrzyma i 50%ze dojdzie do poronienia bo to bardzo wczesna ciąża ale ja wole wierzyć i myśleć ze kropek wytrzyma i zostanie juz z z nami
Mnie dzisiaj okropnie boli glowaKochamSłońce lubi tę wiadomość
-
Mnie pobolewa brzuch jak na @ i ciągle biegam do wc, bo czuję, ze coś mi leci, ale na szczęście to tylko mleczny śluz. Mdłości jeszcze nie mam, ale w dwóch poprzednich ciążach nie miałam prawie wcale, tak że jestem dobrej myśli że i teraz los mnie oszczędzi