CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Canario wrote:Witaj! Tez mam mała Natalkę internie ba początek czerwca. Co do mdłości to może do 3 razy sztuka? Ja mam póki coś pokój
Widzę ze między naszymi Natalkami są tylko 4 dni różnicy:)
Teraz marzymy o synku, ale jak będzie dziewczynka to może na starość pomyślimy jeszcze o trzecim bobo;) na razie boje się jak to będzie z 2:P
-
AdaEva wrote:Jest mi strasznie złe. Oszaleje:(
Dziś po pracy zaczęłam krwawić. W przychodni internistka zmierzyła ciśnienie krwi i powiedziała ze jej przykro.
Rano przyjmą mnie w Oxfordzie w szpitalu. Mam być o 7.45.
Czy któraś z Was tez krwawiła?
Podbrzusze mnie pobolewa, krew jest żywa czerwona.1 skrzep.
Jestem na luteinie dopochwowo 2x100mg. Euthyrox 150.
Trzymam mocno kciuki za dzidzie! Musi być ok! :*
-
Dziś po pracy zaczęłam krwawić. W przychodni internistka zmierzyła ciśnienie krwi i powiedziała ze jej przykro.
Jestem na luteinie dopochwowo 2x100mg. Euthyrox 150. -
AdaEva wrote:Nie wiem co się dzieje bo mieszkam w Kraju 3 świata. Tu do12tc selekcja naturalna.
Może jutro mi zrobią jakieś testy to bym Wiedziała co się dzieje ;(
u mnie było to samo. W styczniu właśnie w tym porabanym kraju poronilam. Jak tylko dowiedziałam się o tej ciąży od razu przyleciałam do PL. Pomieszkuje u rodziców do czasu kiedy będę mogła ewentualnie wrócić. Pod tym względem to w UK jest po prostu średniowiecze!
-
AdaEva trzymam mocno kciuki będzie dobrze , musisz w to wierzyć bo jak w coś się mocno tak naprawdę wierzy to to się dzieje
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Jestem na luteinie dopochwowo 2x100mg. Euthyrox 150.
Moja siostra tez krwawila i to bardzo mocno a okazało się że jej krwiak pękł i urodziła zdrową córeczkę wiec bądź dobrej myśli
Trzymam kciuki za was -
Witam Was serdecznie, jest 3 w nocy a ja oczywiście nie mogę spać. Ale chociaż udało mi się Was nadrobić.
AdaEva trzymam mocno kciuki za Was. Skoro dali Ci luteine to znaczy, że walczą razem z Tobą aby pomóc Kropeczkowi się utrzymać. Bądź dobrej myśli choć wiem, że nie jest łatwo.
A co do zakładania nogi na nogę i antygwałtek to czytałam kiedyś, że powoduje to słabszy przepływ krwi a tym samym zwiększa ryzyko wystąpienia żylaków. Nie wiem ile w tym prawdy ale w poprzednich ciazach się do tego tez stosowałam i nie miałam ani razu opuchnietych nóg czy żylaków. Z drugiej strony jak ostatnim razem rodzilam to była ze mną na sali dziewczyna, która miała okropne żylaki i u niej ponoć było to winą uwarunkowań genetycznych a nie antygwałtek czy zakładania nogi na nogę -
Nestii wrote:Tak ze stalowej. Jestem w szoku co tu sie wydarzyło... strach teraz będzie z domu wychodzić.
A tak poza tym, kogo wybralaś do prowadzenia ciąży ? Jakiś ginekolog ze Stalowej może ?
Ja dokladnie jestem z Sandomierza ale chodzę do lekarza który pracuje w szpitalu w Nisku -
AdaEva wrote:Dziękuje Meginko. A czy Twoja siostrę tez bolało ?
-
Witam w sobotni poranek. Ależ mnie dopadly wczoraj wieczorem mdłości! Przez cały dzień czułam się nieźle, a wieczorem myślałam że padnę i jak się obudziłam w nocy było to samo. Teraz na tyle lepiej, że jestem w stanie coś zjeść. W pierwszej ciąży takich aż nie miałam.
AdaEwa trzymam za Was kciuki! Wierzę, że jeszcze może być dobrze
-
BettyCatriona wrote:u mnie było to samo. W styczniu właśnie w tym porabanym kraju poronilam. Jak tylko dowiedziałam się o tej ciąży od razu przyleciałam do PL. Pomieszkuje u rodziców do czasu kiedy będę mogła ewentualnie wrócić. Pod tym względem to w UK jest po prostu średniowiecze!
Ja że wystarczy dać głupia heparyne i jest ciaza . W UK ja daja alę też dopiero w 3 miesiącu a bez niej nie mam szans na zajscie a co dopiero utrzymanie do 3 m.BettyCatriona lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry Dziewczyny. Rzadko wchodzę, bo ciężko nadrobić gdy co chwilę trzeba się logować. Ada daj znać co u Ciebie! Trzymamy kciuki i wierzymy że będzie dobrze :* witam nowa Mamusie :* i życzę nudnych ciąż'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010moje Szczęście!
Aniołki[*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
Dziewczyny, tak sobie patrzę na moje czwartkowe USG i widzę, że oprócz wymiaru pęcherzyka (0,97 cm) jest zaznaczony jeszcze jeden pomiar w środku pęcherzyka (0,19 cm). Myślicie, że to może być pęcherzyk żółtkowy? Wizyta była w 23 dpo (4t6d), beta dzień wcześniej na poziomie 4539.
Kolejna wizyta dopiero za dwa tygodnie, nie wiem jak ja tyle wytrzymamCiężko mi póki co uwierzyć, że tym razem może być dobrze.