CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej :* powoli nadrabiam zaległości, ale jeszcze trochę mi zostało
Robiłam dziś drugą betę. Wynik z środy - 161,85, a dziś 421,61. Czyli chyba ok? Czy za dużo wzrosła? W sumie to chyba o jakieś 160%. Jest w ogóle określony jakiś maksymalny wzrost w ciągu 48 godzin? W pierwszej ciąży nie robiłam bety i nie mam pojęcia jak to jest
Co do zakładania nogi na nogę to nie wiem o co to chodzi, ale jak posiedzę tak dłużej to zaczyna mnie podbrzusze boleć więc może rzeczywiście coś w tym jest.
BettyCatriona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitajcie..nie wiem czy zagrzeje na długo mniejsce
jestem po 2 ciazach biochemicznych pod rzad..tylko tam beta nie przekraczała 62.
Myślałam,że ten cykl bedzie stracony..zrobiłam bete na 6 dni przed @ (musiałam bo miałam miec usuwany ząb chirurgicznie) wynik 1.2 pare dni po test-negatywny..az tu nagle w dniu @ wieczorem dwie kreski..strach ogromny. Beta dzien po @ 101 po 48 h 299..
Zobaczymy jak to bedzie oby sie udało..termin 23 czerwca. pozdrwiamBettyCatriona, jagodowa91, tomania2806 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witaj kejt26
Bądź dobrej myśli. Beta ładnie przyrosla wiec to dobry znak.
Moja rosła szalenie z Niewiadomych przyczyn. Zarodek na usg widoczny jeden a beta w6 tyg 70 tyś prawie. Lekarz powiedział zobaczymy co z tego będzie. Wizyta 30.10.
A ja juz sie martwię bo raptem przestały mnie boleć piersi, zanika mój apetyt i moje mdłości. Boli mnie jedynie brzuch. Spodziewam się najgorszego.((
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2017, 20:01
-
rainbow wrote:Hej :* powoli nadrabiam zaległości, ale jeszcze trochę mi zostało
Robiłam dziś drugą betę. Wynik z środy - 161,85, a dziś 421,61. Czyli chyba ok? Czy za dużo wzrosła? W sumie to chyba o jakieś 160%. Jest w ogóle określony jakiś maksymalny wzrost w ciągu 48 godzin? W pierwszej ciąży nie robiłam bety i nie mam pojęcia jak to jest
Rainbow Twoja beta wygląda jak najbardziej ok. We wczesnej ciąży beta musi wzrosnąć min66% w ciągu 48h. Twoja przyrosła pięknie.
Staraj się nie stresować i czekać na wizytę lekarską żebyś mogła zobaczyć swoje maleństwo. Powodzenia.
-
BettyCatriona wrote:Witaj kejt26
Moja rosła szalenie z Niewiadomych przyczyn. Zarodek na usg widoczny jeden a beta w6 tyg 70 tyś prawie. Lekarz powiedział zobaczymy co z tego będzie. Wizyta 30.10.
A ja juz sie martwię bo raptem przestały mnie boleć piersi, zanika mój apetyt i moje mdłości. Boli mnie jedynie brzuch. Spodziewam się najgorszego.((
to jest norma, że są dni w ktorych będziesz objawy czuć bardziej, a w inne mniej. tym tym bardziej nie musisz sie przejmować! odetchnij głęboko, musi być dobrzeBettyCatriona lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny która z was pisała ze byla u dentysty teraz ? Można leczyć zeby w pierwszym trymestrze?
Miałyśmy dzisiaj z M wybrac się na zakupy jakie szczęście ze nie pojechaliśmy spokojne miasto a po galerii szalał facet z nozemWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2017, 20:41
-
nick nieaktualny
-
welonka wrote:Dziewczyny która z was pisała ze byla u dentysty teraz ? Można leczyć zeby w pierwszym trymestrze?
Miałyśmy dzisiaj z M wybrac się na zakupy jakie szczęście ze nie pojechaliśmy spokojne miasto a po galerii szalał facet z nozem -
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny, melduję że beta przyrasta(3 dni temu 997, dziś ok 3,200).
Jestem po rozmowie z szefową i koleżankami z pracy. Wszyscy się bardzo ucieszyli na wieść i trzymają mocno kciuki.Każdy mi powtarza, że tym razem się uda.
Jeszcze ponad tydzień do wizyty,a ja już na samą myśl o momencie usg mam serce w gardle...Musi być dobrze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2017, 21:07
tomania2806 lubi tę wiadomość
Nasze Dzieciątko 11t6d [*] -
BettyCatriona wrote:Witaj kejt26
BettyCatriona lubi tę wiadomość
-
Witam się z Wami wieczorową porą. W pracy nie mam możliwości poczytania, więc wieczorem nadrabiam zaległości.
Witam serdecznie kolejne mamusie
Idę chyba zaraz spać, bo obiecałam sobie, że w weekend się wyśpię
-
Jest mi strasznie złe. Oszaleje:(
Dziś po pracy zaczęłam krwawić. W przychodni internistka zmierzyła ciśnienie krwi i powiedziała ze jej przykro.
Rano przyjmą mnie w Oxfordzie w szpitalu. Mam być o 7.45.
Czy któraś z Was tez krwawiła?
Podbrzusze mnie pobolewa, krew jest żywa czerwona.1 skrzep.
Jestem na luteinie dopochwowo 2x100mg. Euthyrox 150.Eva
[/url]
Aniolek 05.03.15 [*]
Aniolek 15.10.15 [*]
Aniołek 23.10.17 [*] -
welonka wrote:Nestii nie ze Stalowej ale to jedna przyzwoita galeria w okolicy ,a Ty jesteś z tych stron ?
A tak poza tym, kogo wybralaś do prowadzenia ciąży ? Jakiś ginekolog ze Stalowej może ? -
AdaEva wrote:Jest mi strasznie złe. Oszaleje:(
Dziś po pracy zaczęłam krwawić. W przychodni internistka zmierzyła ciśnienie krwi i powiedziała ze jej przykro.
Rano przyjmą mnie w Oxfordzie w szpitalu. Mam być o 7.45.
Czy któraś z Was tez krwawiła?
Podbrzusze mnie pobolewa, krew jest żywa czerwona.1 skrzep.
Jestem na luteinie dopochwowo 2x100mg. Euthyrox 150.
Qrcze, aż nie wiem co doradzićTrzymam kciuki za Was :* Buziaki i pozytywne fluidy przesyłam :*
-
nick nieaktualny