CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Eunice, u mnie ból miesiączkowy był w okolicach terminu @ i przez 2-3 dni po, teraz przeszedł, ale za to mam mocny ból prawego jajnika/prawej pachwiny.
-
Sarrrra wrote:Mnie gin mówił że dużo kobiet z zachodu przyjeżdża do nas się leczyć na nieplodnosc i utrzymać ciążę. Oni uważają że dzięki temu nie będzie chorego społeczeństwa a ludzie którzy nie mogą mieć dzieci niech ich nie mają. Tak mi gin tłumaczył dobry lekarz bardzo empatyczny. Lekarze u nas trochę to rozumieją ale są przypadki jak
Ja że wystarczy dać głupia heparyne i jest ciaza . W UK ja daja alę też dopiero w 3 miesiącu a bez niej nie mam szans na zajscie a co dopiero utrzymanie do 3 m.
Z takim podejściem jak oni mają to nazwalabym ich chorym społeczeństwem. Ogólnie oni wychodzą z założenia jak mi powiedział MÓJ GP- lekarz ogólny, aborcja jest dozwolona do 12 tyg od tak, wiec i o ciążę wczesną się też nie zabiega. Ja np miałam za mało progesteronu ale kogo tam to obchodzi.
Jest tam system prywatny również. Ale np beta hcg kosztuje £100 w promocji!!! A 1sze usg również w promocji ok £120. Za takie pieniądze to ja przylece do pl,pójdę do dobrego gin, zrobię usg, badania krwi i moczu i jeszcze mi zostanie. A przy okazji zobaczę się z rodziną!
-
AdaEva wrote:Jest mi strasznie złe. Oszaleje:(
Dziś po pracy zaczęłam krwawić. W przychodni internistka zmierzyła ciśnienie krwi i powiedziała ze jej przykro.
Rano przyjmą mnie w Oxfordzie w szpitalu. Mam być o 7.45.
Czy któraś z Was tez krwawiła?
Podbrzusze mnie pobolewa, krew jest żywa czerwona.1 skrzep.
Jestem na luteinie dopochwowo 2x100mg. Euthyrox 150. -
Eunice mnie boli od wczoraj..po basenie zaczęło, czyli jak w każdej ciąży po wysiłku
dziś totalny pas. Malżon sprząta mieszkanie z dziećmi, a ja odpoczywam
Adaskoro krwawienie ustaje na pewno będzie dobrze
Witam nowe mamusie, to będzie owocny czerwiecWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2017, 10:35
-
nick nieaktualny
-
kejt26 wrote:Ada czekamy na wieści :*
Dziewczyny powiedzcie mi... boje się strasznie estem 5 dni po terminie @ i kurcze nie mam tako żadnych objawów. . Oprócz bolacych piersi ale to tylko wtedy kiedy zdejmuje biustonosz. .no i mam upławy -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry, zaczęły boleć mnie sutki. Karmienie młodej to teraz wyzwanie. Stresuję się bo poprzedni ciążę straciłam jakoś w tym terminie co teraz jestem. Pociesza mnie fakt, że tym razem nie mam żadnych plamień więc zakładam tylko najlepsze ale wiadomo, że ciągle się myśli i stresuje.
-
Już q domu. Pobrali mi Tsh i betę. Zrobili usg- ledwo ci widać na zdjeciu ( którego nie dostałam)- wg niej pęcherzyk rozkrwawionyi dladu po ciąży nie ma. Ma dodatek powiedziała mi ze jestem za gruba na ciąże ( 5x mniejsza jestem od typowego angielskiego spaślaka, który bez problemu rodzi co chwile)
i ze tarczyca zaniedbana. Niż k... m...! Latam do polski zeby zbadać szybciej niż oni dopasować właściwe dawki bo oni to schrzanili na całej linii ;(
Jestem załamana totalnie. W pon kolejna Beta. 2 dni mam wolne to przekaże. Na wszelki wypadek z Luteina.
Pewnie będę kusuaka się z Wami pożegnać.
Życzę Wam wszystkiego dobrego o niech Bóg błogosławi Wasze dzieciątka.
Ja czyje ze będę miała kolejnego aniołka.
Jak coś to znajdziecie mnie na fb - Ada EvaBettyCatriona lubi tę wiadomość
Eva
[/url]
Aniolek 05.03.15 [*]
Aniolek 15.10.15 [*]
Aniołek 23.10.17 [*]