CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Sarrra, już za chwilę będziesz tulić maleństwo
Powodzenia!
Magda, śliczny jest Twój synuś
Ja jutro mam wizytę i pobranie GBS. Pokażę też przy okazji to ktg. Trochę mam stresa czy mała nie fiknęła znów głową w górę, bo jakoś dziwnie ostatnio ruchy czujęMagda33, Oleśka11 lubią tę wiadomość
-
ScarlettKate wrote:Ja juz po.
O 5.30 urodzila sie Milenka SN 2430gr 50 cm :)porod blyskawiczny. Pojechałam o 4 ze skurczami a okazało sie ze juz pelne rozwarcie jest. Bez nacięcia lekko peklam 3 szwy. Reszte opisze później
gratulacje! ale sprawnie poszło! pięknie -
nick nieaktualny
-
O 5.30 urodzila sie Milenka SN 2430gr 50 cm :)porod blyskawiczny. Pojechałam o 4 ze skurczami a okazało sie ze juz pelne rozwarcie jest. Bez nacięcia lekko peklam 3 szwy. Reszte opisze później
Co za wiesci ! Przed chwila skrobalam post, wchodze 2 raz a tu info, ze nowy czlowiek ! Ogromne gratulacje !:* Ale kruszynka z Milenki -
Gratuluję! Ale kruszynkajakie niespodzianki z rana ❤
-
Magda super maluszek!
Scarlett gratulacje! ale zazdroszczę takiej szybkiej akcji
końcówka maja u nas urodzinowa - dziś ja świętuję urodziny i mam nadzieję, że dziś nie urodzę :p wczoraj trochę gorzej się czułam bo upiekłam 3 ciasta bo wiem, że będę miała dziś trochę gości.
a co do nerwów i hormonów to ja zawsze byłam raczej z "płaczek" chociaż w ciąży miałam tylko parę razy takich akcji, ale ostatnio jest ciężko. no jak np. to co Wam pisałam, że się rozpłakałam, bo nie mogłam kupić stanika. Dzieci jeszcze nie mam, ale jestem pewna, że by mnie wkurzały :p
na męża też nie mogę narzekać, jest naprawdę kochany i czasem aż mi głupio, że mam jakieś dziwne problemy albo, że się na niego zdenerwuję za jakąś błahostkę...Magda33 lubi tę wiadomość
-
Scarlett, ale jesteś szybka:) Gratulacje z okazji narodzin Milenki.
Dziewczyny ale na naszym forum szybko idzie nie do wiary. Też bym chciała żeby już wreszcie był ten 8 czerwiec. Już się nie mogę doczekać.Magda33 lubi tę wiadomość
-
Lucy010 wrote:Komcia u mnie cala ciaze bakterie w mkczu obecne i leukocuty i nablonki i co tam jeszcze chcesz. Dostalam jakis jednorazowy antybiotyk do wypicia ale lekarz od tamtej pory nie zlecil badania wiec nie wiem jaki stan obecny. Jutro mam wizyte, daje na badania co 3 miesiace to moze ten czas haha. Wezmie GBS i moze da na reszte. W koncu do porodu 16 dni (wg bbf). Kurcze moja waga regularnie wzrasta a miala przystopowac pod koniec. Na prwno dobije do tych 20 kg. Ale wydaje mi sie, ze to woda. Widze ja...
Sarrra dzis wielki dzien
A poprawnie pobieracie mocz do badań?
Ja ostatnio pobralam w przychodni i miałam wszystko białko bakterie leukocyty. Jak mój lekarz spojrzał na to to kazał się umyć przed pobraniem i rozszerzyć wargi sromowe i wyniki super . Ja przez całą ciążę nie miałam żadnego zapalenia. -
nick nieaktualny
-
Scarlet ogromne gratulacjeWitamy Milenkę na świecie.
Zazdroszczę szybkiej akcjii, oby każda z nas tak szybko urodziłaMój skarb 20-10-2015
Mój drugi skarb- Nina 29-05-2018 -
Fasola oo ja bialka to nie mialam. Poprawnie pobieram, zwracam uwage na to zawsze, ale bylo cos nie tak bo po wygladzie bylo widac, ze wyjdzie nie tak jak trzeba.
Macie plamy ciazowe? Ja mam ma samym srodku czola i ma szyi. Wyszlo slonce a z nim plamy.... -
Lucy010 wrote:Fasola oo ja bialka to nie mialam. Poprawnie pobieram, zwracam uwage na to zawsze, ale bylo cos nie tak bo po wygladzie bylo widac, ze wyjdzie nie tak jak trzeba.
Macie plamy ciazowe? Ja mam ma samym srodku czola i ma szyi. Wyszlo slonce a z nim plamy....
Lucy, mi się zrobiły przebarwienia na piszczelach i to już zimą. Myślałam, że uda się uniknąć, jeśli nie będę się wystawiać na słońce a tu niespodzianka. Na twarzy póki co nie mam i oby się nie pojawiły. -
Scarlett cudownie! Gratulacje:) ekspresowo Ci poszło!
Ha trzymam kciuki aby jednak zdecydowali się dziś ciąć, skoro każą być na czczo..
Magda śliczny synuś
U mnie nic się nie dzieje, nieraz brzuch twardy, ale bez szału że skurczami. Ja raczej nie będę majówka;)
Wczoraj już ustawilismy wszystko w sypialni na gotowo, posprzątane i okno umyte. Dziś planuje umyć resztę okien, ale to jak mąż wróci z pracy i będzie z małą.
Agnella i eunice co do GBS to nic nie wiadomo. U mnie w poprzedniej ciąży był dodatni, a teraz ujemny.. Też się nastawiałam jak wy, a tu mile zaskoczenie:)Magda33 lubi tę wiadomość
-
O 5.30 urodzila sie Milenka SN 2430gr 50 cm :)porod blyskawiczny. Pojechałam o 4 ze skurczami a okazało sie ze juz pelne rozwarcie jest. Bez nacięcia lekko peklam 3 szwy. Reszte opisze później -
Ptaszek takie momenty są okropne. Aż zaczęłam żałować, że może lepiej jakby mnie cięli w majówkę co byłam w szpitalu.
Agnella ja biorę euthyrox i wynik z tego miesiąca 2,06. Także nie martw się. Mój gin jest tez endo i mówi, że może być. A co do zmywania ja odpuściłam. Nawet rak w kuchni nie myję, bo nie sięgam. Czasem ewentualnie jak już muszę to staje bokiem do zlewu, żeby dosięgnąć kranu
Komcia a bierzesz jakieś leki na te bakterie i leukocyty? Ja dostałam Monural, ale z posiewu coś tam wyszło. Tyle, że dziś musiałam powtórzyć, bo tam niby mogła być próbka zanieczyszczona. Mam nadzieję, że wynik będzie szybko i jeśli trzeba dadzą antybiotyk, bo boję się żeby to Małemu nie zaszkodziło.
Witaminka widzę nie u mnie dziś słaba noc. Ja jeszcze w dodatku się nakręcam, bo wszędzie piszą, że dziecko w nocy więcej się rusza niż w dzień, a u mnie odwrotnie.
Ha współczuje sytuacji. I szczerze mówiąc lekarza też. Nie tak powinno to wyglądać. Dokładają Ci tylko stresu.
Lucy a posiew robiłaś? Coś wychodzi? A nerki Ci sprawdzali?
Lotka wszystkiego dobrego z okazji Twojego święta !!
Scarlette gratulacje! Ale zaskoczenie z ranaodpoczywaj. Dużo zdrówka dla Was dziewczynki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2018, 12:00
-
O 5.30 urodzila sie Milenka SN 2430gr 50 cm :)porod blyskawiczny. Pojechałam o 4 ze skurczami a okazało sie ze juz pelne rozwarcie jest. Bez nacięcia lekko peklam 3 szwy. Reszte opisze późniejA1298C hetero / C677T hetero /
Cukrzyca typu1/Hashimoto
2011 🖤 26tc
2016 🖤13tc
2018 ♥️👣
AMH 3.04(2023) AMH 4,08 (2024)
IVF 12.2023
Punkcja = 14 pęcherzyków
6 🥚 zostały 2
12.2023
1ET 3.1.2 ✓
7dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml
9dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml😓