Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja po obchodzie. Dopytałam o szyjkę to gin mi powiedzie ze nie chcial mnie denerwowac wczoraj wrr. Mówił ze nie jest zle tylko przez te twardnienia i naciska na szyjkę . Po ustaniu twardnień zazwyczaj ta szyjka jest lepsza bo juz nic nie naciska . O krążku nie wspominał wogole wiec mysle ze będzie dobrze.. Kroplówka caly dzien, jedzonko kiepskie mam swój prowiant naszczęście. I leżakujemy sobie.Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 17:22
Maj - lipiec: szykowanie 🤰dla maluszka
1) schudnąć 10kg:
94 🎉 (3.05)
93 🎉(29.05)
92 🎉 (30.07)
91 🎉 (7.07)
90? 89? 88? 87? 86? 85?
2) przyjmować suple
3) otrzymać 3x zielone światło na zajście w ciążę
1 wizyta: 5.05 ✅ blizna ciągła - 5 mm 🎉
2 wizyta: 7.08 mamy zielone światło 🥹
---
Późne owulacje
Karmienie piersią
PCOS -
Aś mnie co jakiś czas boli kość ogonowa, zwłaszcza po leniwym dniu na kanapie ale zdarza się że i po spacerze. W sumie o ile brzuch mnie nigdy nawet nie zabolał to biodra i kość ogonowa dają popalić, niestety ja na to sposobu nie znalazłam, czekam aż samo przejdzie
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 20:50
dorcia8919, Rozalia, Z., agawera, sss, gosi_a, .aś., Joasia:), A1984, Viola, Ania1704, karolina0522, Finezja, karolinka85, Alorrene13, Aka81, Scintilla lubią tę wiadomość
-
Agata dzięki, staram się myśleć podobnie że za chwilę się kolor wypłucze i będę mogła na siebie patrzeć
No właśnie dziś miało wyjść coś a la ombre bo miałam już swój odrost duży i chciałam go delikatnie przyciemnić a swoje blond końce zostawić, to mi wziął przeciągnął za daleko i wyszedł baleyage ciemny z jasnym blondem, co mnie się nie podoba. A napisz mi jeszcze gdzie chodzisz do fryzjera, bo ja swojego po dzisiejszej akcji chcę zdradzić
Finezja dzięki za info o zusie, będę czekać
Sista gdzie Ty masz brzuszek, zgrabna mama z Ciebie
aś mnie jakiś czas temu też bolała kość ogona i to trzeba przetrzymać. Teraz mam problemy z plecami albo biodrem.
Ja we wtorek mam wizytę u mojego gina i jestem bardzo ciekawa ile waga pokaże bo brzuch mi wywaliło ostro.
-
Sista gdzie ty tę Olgę schowałaś??? Taki mały brzusio!
Aś mnie bolała kość ogonowa od dłuższego siedzenia na krześle... współczuję bo ból nieciekawy ;/
Jupi, udało mi się wyhaczyć ten ikeowy przewijak używkę za półdarmo w wstanie jak ideałW niedzielę przywożę go z Wrocławia
Sista lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 17:23
Sista lubi tę wiadomość
1) schudnąć 10kg:
94 🎉 (3.05)
93 🎉(29.05)
92 🎉 (30.07)
91 🎉 (7.07)
90? 89? 88? 87? 86? 85?
2) przyjmować suple
---
Późne owulacje
Karmienie piersią
PCOS -
Maglic, Ty już powoli na finiszu, więc może już się normują. A może po prostu organizm się przyzwyczaił do diety i ładnie spala cukry (teraz możesz sobie w końcu powiedzieć "po co ja się tak tym martwiłam"). Mówiłam CI, że po kilku tygodniach diety cukry będą jak ta lala
Aś, mnie często dokucza ból kości ogonowej, czasami nawet nie mogę usiąść czy wstać. Trzeba to rozchodzić, ewentualnie połóż się na boku i poleż. A w ciągu dnia nie siedź za długo w jednej pozycji.
Rozalia, głowa do góry. Pewnie wyglądasz super, tylko inaczej. Jutro spojrzysz już pewniejszym okiem i spodoba się
SSS, nie przejmuj się tak opiniami lekarzy, bo czasami jeden coś źle spojrzy i już jest jakieś nieporozumienie. Jesteś w szpitalu bezpieczna i to jest najważniejsze, choć życzę Ci jak najszybszego powrotu do domku
Mi się zdarzyło dwa razy, że mnie przepuścili w kolejce. Najbardziej mnie wkurza jednak jak zamykają kasę przede mną. Toć widać, że jestem w ciąży i mogłaby mnie kasjerka obsłużyć, a słyszę- proszę przejść do kasy obok. Wtedy to mnie szlag trafia.
Dzisiaj na SR mieliśmy zajęcia z porodu i ogólnie stwierdziłam, że wszystko wyjdzie w praniuZnieczulenie, nacięcie, pozycje, nie ma co planować. Zresztą dla mojego zdrowia psychicznego będzie zaufanie do położnych, tym bardziej, że słyszałam że kobietki są życiowe i bardzo pomocne. Najważniejsze, że jestem w pełni spokojna, nie boję się, a czy mnie dopadnie panika to się okaże w skurczach albo po odejściu wód
maglic, Rozalia, Scintilla lubią tę wiadomość
-
Rozalia to teraz nazywa sie sombre i jest to hit mody takie refleksy 2 mycia i bedzie super zobaczysz.
Ja jutro wizytuje u gina przeszłam dzis z 5 km i tak mnie boli kolano.... Jak nie urok to sraczka...
Z pozytywów mam juz pralkę
A ze złych info to baba w zusie dzis sie na mnie wydarla i moze sie okazać ze jeszcze 4000zl musze zapłacić.......masakraRozalia lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 17:23
1) schudnąć 10kg:
94 🎉 (3.05)
93 🎉(29.05)
92 🎉 (30.07)
91 🎉 (7.07)
90? 89? 88? 87? 86? 85?
2) przyjmować suple
---
Późne owulacje
Karmienie piersią
PCOS -
Trzeba kliknąć na nick i wybrać 'dodaj do przyjaciółek '. Nastepnie ta osoba wchodzi w wiadomosci, akceptuje zaproszenia i wtedy widzicie sie w zakladce przyjaciolki. Obok macie kopertę i mozecie pisac wiadomosci priv
Rozalia lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Dziewczyny, a któraś może jeździ sporo rowerem? Eowena jeździła, ale cholera zniknęła z forum wieki temu... Właśnie oddałam za bezcen gruchota jakim jeździłam przed ciążą i teraz bym chciała kupić sobie treka i do tego przyczepkę dla Radka. Tylko pytanie: od jakiego wieku można wozić dzieciaki w przyczepce? Jak siedzą czyli od ok. pół roku? Czy może wcześniej bo są takie adaptory jak w fotelikach samochodowych...?
-
As a bo mam działalność i chce mieć duzy zasiłek i 3 składki juz takie zapłacilam a teraz okazuje sie,ze jeszcze jedna musze zapłacić a gwarancji i tak nie ma,ze sie większe chorobowe dostanie...
No ale coz jutro sie okaże bo jade jeszcze raz do zusu ...
-
Z. dzięki bardzo
Mój małżonek nie przestanie mnie dziś zaskakiwać. Przed chwilą leciała w radiu piosenka którą bardzo lubię i oznajmiam mojemy wybrankowi że idealnie pasuje do pukania ( w sensie seksu) na co mój "to się puknij w czoło"
Finezja, Joasia:), Z., MIKOLAY, Sista, karolinka85, A1984, dorcia8919, zapah_ciszy, Viola, Inesicia, Scintilla lubią tę wiadomość
-
sss wrote:A ja po obchodzie. Dopytałam o szyjkę to gin mi powiedzie ze nie chcial mnie denerwowac wczoraj wrr. Mówił ze nie jest zle tylko przez te twardnienia i naciska na szyjkę . Po ustaniu twardnień zazwyczaj ta szyjka jest lepsza bo juz nic nie naciska . O krążku nie wspominał wogole wiec mysle ze będzie dobrze.. Kroplówka caly dzien, jedzonko kiepskie mam swój prowiant naszczęście. I leżakujemy sobie.
Cieszę się, że był Twój gin na obchodzie
Leżakuj i relaxuj się -
Dzidzie to ja mam w brzuchu
I tydzien temu ważyła 2000g, a ja 87,5kg
Mam długi tułów i szeroko w biodrach, to Olga ma duzo placu. Wydaje mi sie, ze ma głowę u dołu, u gory pupę, a nóżki ułożone wzdłuż tułowia.
Dziękuje w imieniu własnym i Olgi za miłe słowakarolina0522 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny