Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rozalia wrote:Z. dzięki bardzo
Mój małżonek nie przestanie mnie dziś zaskakiwać. Przed chwilą leciała w radiu piosenka którą bardzo lubię i oznajmiam mojemy wybrankowi że idealnie pasuje do pukania ( w sensie seksu) na co mój "to się puknij w czoło"
Jak przypadkiem powiem to słowo, to moj M. juz by mnie rozbierał
Rozalia lubi tę wiadomość
-
Rozalia wrote:Z. dzięki bardzo
Mój małżonek nie przestanie mnie dziś zaskakiwać. Przed chwilą leciała w radiu piosenka którą bardzo lubię i oznajmiam mojemy wybrankowi że idealnie pasuje do pukania ( w sensie seksu) na co mój "to się puknij w czoło"
Uśmiałam się !
Alorrene to i ja zabawię się w zgaduj, zgadula...może Klaudiusz ?
A1984 wrote:Finezja bawcie się dobrze na USG, udanych ujęć życzę!
Dzięki Agata:) niestety moja córcia to wstydziocha chyba po tatusiu bo buziolka ciężko było uchwycić, troszkę usteczka zobaczyłam i policzki, no i namiętnie ssała kciuka
Generalnie wszystko ok, badanie miałam z godzinę robione, przepływy, serduszko i cała reszta, waży ok. 1995 g i bardzo mnie to cieszy bo wszystko w normie, chociaż raczej z tych drobniejszych.
A w ogóle naczekałam się na badanie 2 h bo znajoma musiała iść na IP pomóc bo tyle dziewczyn było i mówi, że wszystko ok ale bardzo często zdarza się, że pacjentki przychodzą "z byle czym" (np. dziś była dziewczyna, że ma problem z zaparciami od tygodnia) i później zajmują czas i kolejkę tym ze skurczami, plamieniami, krwawieniami czy innymi istotnymi sprawami. No, ale wszystkie muszą przyjąć.
gosi_a wrote:Sista, ja pytałam o pieprzyki. Dzisiaj mi rodzinna powiedziała, żebym przyszła po porodzie, jeśli się nie wchłonie, bo podobno tak bywa, bo w ciąży nikt mi ich nie usunie. Także ja będę atakować w sierpniu poradnię chirurgiczną
Co do pieprzyków to jeszcze przed ciążą miałam sporo, a w tym kilka płaskich i ciemnych, w ciąży podobno pod wpływem hormonów mogą ciemnieć, w każdym razie mi lekarka-dermatolog dała skierowanie na wycięcie najciemniejszego jak byłam w 6-mcu i powiedziała, że i teraz mogą to wyciąć bo oni takie rzeczy robią na znieczuleniu ogólnym jak u dentysty, z tym że sama wolę poczekać i zrobię to już po porodzie.
A1984, Alorrene13, karolinka85, Rozalia, Scintilla lubią tę wiadomość
-
Rozalia moja fryzjerka teraz poszła na macierzyński i nie przyjmuje nowych klientek
, ja do niej wpadam po znajomości do domu bo mnie farbuje od 6 lat. Mi się też flamboyage podoba, coś jak ohmbre tylko subtelniejsze (to chyba to samo co sombre).
Sista pięknie się prezentujecie, fajny poręczny brzusio, pewnie dajesz rade z wiązaniem butówSista, Rozalia lubią tę wiadomość
-
Nieukowa wrote:Dziewczyny, a któraś może jeździ sporo rowerem? Eowena jeździła, ale cholera zniknęła z forum wieki temu... Właśnie oddałam za bezcen gruchota jakim jeździłam przed ciążą i teraz bym chciała kupić sobie treka i do tego przyczepkę dla Radka. Tylko pytanie: od jakiego wieku można wozić dzieciaki w przyczepce? Jak siedzą czyli od ok. pół roku? Czy może wcześniej bo są takie adaptory jak w fotelikach samochodowych...?
Na Twoje pytanie nie odpowiem, niestety, ale jestem ciekawa jak to jest z ta przyczepka. Ja mam treka i na pewno bede chciała wykorzystać na przejażdżki z Dziewczyna. Daj znać, prosze, jak sie czegoś dowiesz.
-
Sista wrote:
Super zgrabna jesteś
Mi przez tydzień brzuch urósł o 2cm, wita się stówka w pasieAlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
-
2 opcje są: albo Zyrci daje w kość końcówka ciąży i dalej ma jakiś depresyjny nastrój, albo przeprowadzka tak ją pochłonęła... mam nadzieję opcja nr 2 i w końcu że da znać co u niej...
A propos przyczepek tylko tyle się dowiedziałam, że najlepiej pomyśleć o tym jak dziecko będzie miało z pół roku - niby są hamaczki dla noworodków, ale co za frajda jeździć z malcem który generalnie śpi albo włącza syrenę. I nie jest to dla niego najbardziej komfortowa jazdaA pół roku minie jak będzie środek zimy, więc chyba najpierw w sanki zainwestuję a przyczepka na przyszłą wiosnę
Trochę szkoda, bo bym zrzuciła na rowerku parę kg, ale liczę że spacery, karmienie piersią i ewentualnie jesienią śmiganie z wózkiem na rolkach mi w tym pomogą...
I podobno warto zainwestować w droższą przyczepkę albo wypożyczać na dłuższe wyjazdy - kwestia wagi, praktyczności i oczywiście bezpieczeństwa. No i dziecku jest wygodnie więc lubi jeździć, a nie jak w tych tańszych, że każdy wybój czuje kręgosłupem i bioderkami...Sista lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 17:23
Maj - lipiec: szykowanie 🤰dla maluszka
1) schudnąć 10kg:
94 🎉 (3.05)
93 🎉(29.05)
92 🎉 (30.07)
91 🎉 (7.07)
90? 89? 88? 87? 86? 85?
2) przyjmować suple
3) otrzymać 3x zielone światło na zajście w ciążę
1 wizyta: 5.05 ✅ blizna ciągła - 5 mm 🎉
2 wizyta: 7.08 mamy zielone światło 🥹
---
Późne owulacje
Karmienie piersią
PCOS -
Jejku, Dziewczyny, nie straszcie. Mnie co prawda, krzyż nie boli, ale kłuje w szyjce, mam skurcze bolesne, choc zupełnie przypadkowe i chodze od kilku dni na 2 trzy razy dziennie (a raczej mam tendencje do zaparć).
Aś - moze sie polóż i odpoczywaj. Ładna pogoda zachęca do aktywności, a pora wyhamować. Jak jutro nie bedzie lepiej, to jedz na IP lub do swojego lekarza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 23:53
-
Karolinko - jestem wysoka, to fakt, mam 176 cm, wiec te kilogramy mogą sie "gubić". Widzi je oczywiście moj M., który potrafi całkiem serio wypalić, ze jak bede gruba, to mnie zostawi. Oczywiście, nie w ciąży, ale jak sie "zapuszczę" juz po urodzeniu Olgi. Zapytał mnie nawet, jakoś w trzecim miesiącu, czy bede po urodzeniu Dziewczyny starała sie wrócić do wagi sprzed roku (takie ładne 66,6 kg
). Mam obiecana pomoc w dojściu do formy, M. zostanie z Olga, a ja basen, fitness...
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 17:23
Maj - lipiec: szykowanie 🤰dla maluszka
1) schudnąć 10kg:
94 🎉 (3.05)
93 🎉(29.05)
92 🎉 (30.07)
91 🎉 (7.07)
90? 89? 88? 87? 86? 85?
2) przyjmować suple
3) otrzymać 3x zielone światło na zajście w ciążę