Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sista spytaj gina co i jak, mi mówił że próby wątrobowe zawsze wychodzą w ciąży nie tak jak trzeba.
Nieukowa niezła z Ciebie kobieta pracująca, ja wyprasowałam 6 pieluch i musiałam sie zdrzemnąć
Lilianka dasz radę!! Na Twoim miejscu naściemniałabym że się źle czuję- wtedy Cię nie wypiszą. -
Sista dzwon dzwon....
Nieukowa sliczny pokoj ja mam jeszcze zafoliowany materac i niewiem kiedy to wszystko ubrac zeby sie nie kurzylo. A te przegrodki w szufladzie mialas czy kupowalas osobno?
Pobuszowalam na allegro..... Poszalalam. A ktos moze kupowal nianie elektroniczna? Ja bym chciala taka z kamerka ale nie wiem czy poprostu kamerki zwyklej nie kupic.
Nie moge przetlumaczyc mamie ze bedziemy sie budowac w miejscowosci meza a nie u nas. U nas ciezko z budowlana dzialka bo teren zabytkowu i wszystko blokuja. A ona dalej swoje ze sie moze zmieni i pod koniec roku cos bedzie wiadomo, bo zmieniaja plan zagospodarowania. I znowu foch. A dzialke mamy 5 minut samochodem. Brakuje mi nerow do niej...Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
Nieukowa pokoik śliczny, przygarnij mnie ja w nim zamieszkam
Maglic dobrze że poszłaś do gina, wiesz już że ciśnienie ok, przed porodem też się podnosi, pamiętaj o tym
Joasiu super wieści z wizyty
Lilianko nie rozumiem tego gina Twojego z tą wagą małej! Zobacz dziś Joasi Julcia waży 2800 gr, u Ciebie jest ok 2500 gr, moja Amelka ważyła 2300 gr 8 maja, we wtorek niby ok 2800 gr. U Ciebie jest jakieś 200 gr mniej, przecież to żadna różnica, zależy od zmierzenia i sprzętu.maglic, Nieukowa, Joasia:) lubią tę wiadomość
-
Witam Was
Jestem, dalej w dwupaku
Agatha wielkie gratulacje , synek śliczny :)Ja juz nie mogę się doczekać córeczki, tyle było paniki i strachu a jak moze już wychodzić to sie uparciuch zaparł i nie wychodzi
Lekarze dzis mnie wypisali ze względu na brak postepu , rozwarcie dalej na 4cm, jakies twardnienia co jakis czas , ból w podbrzuszu a po za tym nic ciekawego:) Jeszcze sie okaze że do terminu doczekam , oby nie dłuzej
Karolinka85 mnie czop już odszedł i był zabarwiony krwią , mineły 3dni i jeszcze nie rodzę wiec nie wiem jak to sie sprawdza ale moze nie u mnie
Dziś w nocy śluz rózowy z pasmami krwi ale nic sie nie dzieje wiec czekam . Liczę , że moja córka chce przyjść na świat w moja wymarzoną datę 15.05.2015rmoze jakos o godz 15:15
Nieukowa pokoik bardzo ładny, bardzo mi się podoba ten zielony kolorek
dorcia8919, Rozalia, maglic, karolinka85, Nieukowa, Inesicia, Z., A1984, nenette, gosi_a, Joasia:), Scintilla lubią tę wiadomość
-
Na razie uspokoiła mnie pielęgniarka z gabinetu mojej lekarki od wątroby. Pamiętacie, ze ja mam WZW b. Powiedziała, to moze byc ucisk Dziewczyny na wątrobę i stad taki wynik. Powiedziała, ze gdyby miało byc cos faktycznie nie tak, to miałabym tego ponad tysiąc. Do gina o 16.00 zadzwonie, bo teraz jest między szpitalem a domem i gabinetem. Olga w brzuchu wariuje, to najważniejsze. No i co mnie pociesza, to wszystkie pozostałe parametry krwi mam w normie. Nieukowa - czyli wątroba nie ma wpływu na krew?? Mocz tez w normie, jak na ironię, leukocytow 1-2, a bakterie nieliczne.
Trzymajcie kciuki.Rozalia, maglic, karolinka85, Alorrene13, Z., nenette, gosi_a, Joasia:), Finezja lubią tę wiadomość
-
A ja się zbieram do gina po skierowania, mam nadzieję że mi da bo to nie mój prowadzący. Potem poszukiwania prezentu komunijnego ciąg dalszy, chcemy kupić rower ale nic nam się nie podoba. A na koniec muszę podrzucić moje kolejne zwolnienie do pracodawcy, co by zus miał podstawę do wypłaty kasiorki
Miłej reszty dnia i bez żadnych większych akcji
Sista mam nadzieję że to nic poważnego, czekam na wieści co Twój gin na wyniki. -
nick nieaktualnysss wrote:Sista dzwon dzwon....
Nieukowa sliczny pokoj ja mam jeszcze zafoliowany materac i niewiem kiedy to wszystko ubrac zeby sie nie kurzylo. A te przegrodki w szufladzie mialas czy kupowalas osobno?
Pobuszowalam na allegro..... Poszalalam. A ktos moze kupowal nianie elektroniczna? Ja bym chciala taka z kamerka ale nie wiem czy poprostu kamerki zwyklej nie kupic.
Nie moge przetlumaczyc mamie ze bedziemy sie budowac w miejscowosci meza a nie u nas. U nas ciezko z budowlana dzialka bo teren zabytkowu i wszystko blokuja. A ona dalej swoje ze sie moze zmieni i pod koniec roku cos bedzie wiadomo, bo zmieniaja plan zagospodarowania. I znowu foch. A dzialke mamy 5 minut samochodem. Brakuje mi nerow do niej...
zerknij na taką http://www.sklepfirmowy.com.pl/product-pol-8094-Luvion-GRAND-ELITE-2-video-niania-z-ekranem-3-5-PREMIERA-2015.html
poleciła mi ją kuzynka. Zeszli mi z ceny 100zł
sss lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySuzanna22 wrote:Witam Was
Jestem, dalej w dwupaku
Agatha wielkie gratulacje , synek śliczny :)Ja juz nie mogę się doczekać córeczki, tyle było paniki i strachu a jak moze już wychodzić to sie uparciuch zaparł i nie wychodzi
Lekarze dzis mnie wypisali ze względu na brak postepu , rozwarcie dalej na 4cm, jakies twardnienia co jakis czas , ból w podbrzuszu a po za tym nic ciekawego:) Jeszcze sie okaze że do terminu doczekam , oby nie dłuzej
Karolinka85 mnie czop już odszedł i był zabarwiony krwią , mineły 3dni i jeszcze nie rodzę wiec nie wiem jak to sie sprawdza ale moze nie u mnie
Dziś w nocy śluz rózowy z pasmami krwi ale nic sie nie dzieje wiec czekam . Liczę , że moja córka chce przyjść na świat w moja wymarzoną datę 15.05.2015rmoze jakos o godz 15:15
Nieukowa pokoik bardzo ładny, bardzo mi się podoba ten zielony kolorek
nic już nie rozumiemczop odszedł, rozwarcie 4cm, a Ty wychodzisz ze szpitala
a ja się stresuje szyjką 0,9cm
Suzanna22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySista kciuki zaciśnięte!
Ja po wizycie, ale tylko macanej i po pobraniu gbs.
Wyniki pozostawiają wiele do życzenia, ale póki co nic z tym nie robię.
Spodziewałam się innych wieści dot. szyjki a ona póki co wysoko, zamknięta i zwarta
Termin z 13.06. prawdopodobnie przesunie się na 06.06. bo tak wychodzi z usg od momentu pierwszego badania.sss, Ania1704 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja mam dwie torby jedna dla siebie , drugą mniejsza dla malej
Gucio ja tez nie wiem jak to mozliwe i lekarze kreca nosem i fukali za kazdym razem gdy mówiłam ze nic sie nie dzieje, mala fika, ja czuje sie dobrze, po za dyskomfortem w kroczu i lekkimi bólami miesiaczkowymi. Czekam...