Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 17:57
Alorrene13 lubi tę wiadomość
Maj - lipiec: szykowanie 🤰dla maluszka
1) schudnąć 10kg:
94 🎉 (3.05)
93 🎉(29.05)
92 🎉 (30.07)
91? 90? 89? 88? 87? 86? 85?
2) przyjmować suple
3) otrzymać 3x zielone światło na zajście w ciążę
1 wizyta: 5.05 ✅ blizna ciągła - 5 mm 🎉
2 wizyta: 7.08
3 wizyta: ?
---
Późne owulacje
Karmienie piersią
PCOS -
Maglic ta Twoja diabetolog to ma chyba pod kopułą nierówno. Dzidziuś ładnie rośnie a Ty tracisz zbędny tluszcz i będziesz super laska po porodzie
Gin pierwsze co jak wyszła mi cukrzyca powiedział żebym siwewentualnym spadkiem wagi nie przejmowała, no ale mnie to nie dotyczy niestety
Nieukowa, maglic lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 17:58
1) schudnąć 10kg:
94 🎉 (3.05)
93 🎉(29.05)
92 🎉 (30.07)
2) przyjmować suple
---
Późne owulacje
Karmienie piersią
PCOS -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 17:58
1) schudnąć 10kg:
94 🎉 (3.05)
93 🎉(29.05)
92 🎉 (30.07)
2) przyjmować suple
---
Późne owulacje
Karmienie piersią
PCOS -
Goldbox to moje rejony hiehie więc jak będę kiedyś u rodziców z wózeczkiem to na spacer możemy się spiknąć. Przedszkola nie kojarzę do końca, ale może faktycznie tam jest. Wychowałam się na tym osiedlu. Cóż mogę powiedzieć no na Bielanach ładniej ... Stara dzielnica, mniej blokowisk, mamy ładny park i las bielański, jest gdzie połazić, no i teraz nie mieszkam w bloku więc wygodniej też pod kątem dziecka. Czy się dostanę kiedyś do żłobka czy przedszkola to nie wiem, na razie o tym nie myślę
-
nick nieaktualnyWróciłam i już po wizycie
Julka ma sie dobrze. Waga ok 2800, widać było ze ma włoski. Niestety miejsca mało wiec fotka tym razem nie porywa. Przepływy, poziom wód ok. Do skierowania lekarz dopisał jeszcze kolejne zalecenie do cc, tzw "prominencja główki" Oznacza ze główka jest zbyt duża w stosunku do moich gabarytów i nie miała by i tak szans na przejście przy porodzie SN .
Termin cc bez zmian już za 17 dni idę do szpitala
Waga moja to 16 kg na plusie. Ciśnienie mam w porządku.
To była ostania wizyta ze swoim lekarzem spotkam sie w dni cc. Teraz jeszcze przegląd spakowanej walizki i czekanie.
Acha w rossmanie promocja pampersów z kartą rossnę. W asortymencie mają rownież podkłady pampers do przewijania i takie pod prześcieradło. Ja je kupiłam bo przy Bartku były super.
Nieukowa, Inesicia, Alorrene13, maglic, karolina0522, gosi_a, Sista, dorcia8919, sss, Rozalia, Z., karolinka85, A1984, nenette, Ania1704 lubią tę wiadomość
-
Karolinka weź nie kracz
Nigdzie się jeszcze nie wybieram!
Dziś dalej śmigam, na zakupy a potem z taśmą malarską, bo czas na malowanie naszej sypialni
Doszłąm do wniosku że z tym pokoikiem mogę być żywą reklamą marki Ikea -_-. Wszystko zasadzie Ikea... ale nic nie poradzę, skoro porządne, praktyczne, podoba mi się i do tego pod ręką...
Zamówiłam ostatnie rzeczy w gemini, jeszcze tylko wybrać nianię elektroniczną (ciągły dylemat, ech...) i zamówić kanapę. W zasadzie plan dnia wyrobiony będzie- aha, wieczorem jeszcze gin!
karolinka85 lubi tę wiadomość
-
Joasia gratuluję udanej wizyty.
Nieukowa super pokoik.
Lilianko może uda Ci się zostać już do porodu.
M skończył malowanie łazienki i teraz sprząta. Dobrze, że go zagoniłam z samego rana. Może jeszcze da się namówić na sprzątanie w kuchni za lodówką, kuchenką i szafkami;)
A ja siedzę i nic nie robię. Lenia dziś złapałam jakiegoś. Tak sobie myślę, że fajnie byłoby urodzić w przyszłym tygodniu bo w sumie praktycznie wszystko ogarnięte, ale znając życie to pewnie będę rodzić po terminie. Zobaczymy co ma być to będzie.Joasia:), Rozalia, Z., karolinka85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rozalia, nic się nie martw. Pojedyncze skoki nie są takie groźne, a Ty jesteś pod kontrolą, więc na pewno dziecku nic nie będzie. Także głowa do góry i bez zamartwiania się
Maglic- już chyba musisz dopakować tą torbę, bo w każdej chwili może być u Ciebie akcjaA to, że schudłaś kilogram to niech Cię w tyłek pocałuje ta diabetolog, bo jesteś na diecie i może się tak zdarzyć. A ten tardyferol to ja wcześniej brałam- przygotuj się na zaparcia, bo to żelazo.
Nieukowa- super kącikJa mam taki bałagan w pokoju że nawet nie mam ochoty na to patrzeć. Jak będę miała donoszoną to trzeba będzie przestawić wyrko do sypialni i ogarnąć pierdolnik w łóżeczku. No i może wózek rozpakujemy, żeby się trochę powietrzył.
Ja mam w domu chorego męża, więc muszę zapierdzielać za dwoje, a nawet chyba i troję. Muszę posprzątać mieszkanie w weekend, odkurzyć, bo przecież prosiłam męża w niedzielę, ale zapomniał i teraz znowu wszystko na mnie. Mam humor do dupy i smęcę. Ganiam od rana i chyba muszę się w końcu położyć, bo mam helikopter w głowie. Yhhh, wściekła jestem na to wszystko i zmęczona na maxa.maglic, Rozalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sista zadzwoń do lekarza. Spokojnie Ci wszystko wytłumaczy, a panika pamiętaj to zły doradca.
Żyrcia tylko nie próbuj rodzić na zakupach
Joasia dzięki za info z promocją na pampersy. Może uda mi się po SR wpaść i zobaczyć co u nas mająJoasia:) lubi tę wiadomość