Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
karolinka85 wrote:Agawera z tego co pamietam to kupowalas tez laktator TT? Sterylizowalas juz go w tym pojemniku?
jeszcze nie nie wiem jak sie za to zabrac moze ktoś na you tubie wrzucił filmikmyslałam zeby wlac wrzatek do najwiekszego garka i niećh tam laktator posiedzi i butelki też
ja myslicie czy po witaminach i szelazie za duzej dawce żelaza można zwymiotować ? w witaminach prenatal 60mg a w szelazie 28mgkarolinka85 lubi tę wiadomość
-
Rozalia wrote:No i cukier po standardowym śniadaniu gdzie zawsze miałam dobry dziś 150
Witam się już zatem z insuliną...Aż mi łzy poleciały na myśl zewto może szkodzić małemu
Jejku, Rozi, nie płaczPrzypomnij, kiedy masz termin Cc? To juz niedługo. Kiedy masz wynik tej glikowanej? To na pewno nie szkodzi Małemu, bo to juz końcówka, gdybys przez cała ciąże żyła w nieświadomości, to moze. Ale Ty jestes pod stała opieka specjalistów, którzy pilnują aby Mikołajek był zdrowy. Trzymam kciuki za wyniki !!!
Rozalia lubi tę wiadomość
-
Z. dzieki :* insulina mnie nie przeraża bo lekarz mi tłumaczył że to dla dobra dziecka, ale ten wysoki cukier...teraz się będę bała jeść i mierzyć, a diabetolog dopiero w poniedziałek wieczorem...
Sista wynik powinien być jutro, a cc prawdopodobnie 12 czerwca. Mam nadzieję że mu tym krzywdy nie robię...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 11:06
-
Agata ogromne gratulacje!
Kochane mnie przenoszą na patologię, jestem po usg... Waga małej 2900 szyjka
zamknięta ... Wypis byłby jutro gdyby nie wody bo AFI mam 6 i chcą chyba to kontrolować . Tęsknię za domkiem ... i zaczynam się bać godziny zero ... Z 2giej sstrony obserwuje babeczki z ciążą przenoszona, które dostają cewniki, próby oxcyt. i niewyobrażam sobie przenoszenia. Jutro połowa miesiąca... dopiero teraz się zacznieZ., Alorrene13, Rozalia, Ania1704, Sista, karolinka85, maglic, nenette, gosi_a, sss lubią tę wiadomość
-
Już po kąpieli było strasznie tak bolało ze polozna dolewala ketonal dozylnie żebym wstala. Jak już zrobiłam kilka kroków to było troszkę lepiej. Mały caly czas śpi teraz koło mnie daje mu cycorka łapie danie pociumka i idzie spać.
Sista, karolinka85, .aś., maglic, Joasia:), BrumBrumek, nenette, gosi_a, sss, Viola lubią tę wiadomość
[/url]
-
AAAaaa dziewczyny
nie było mnie tu 2 dni a tu 2 maluszki !!!! No cudowne wieści, bardzo się cieszę, że wszystko jest ok. Co prawda nie nadrobiłam was w całości więc nie wiem co się wczoraj działo i czy Zyrcia w dwupaku jeszcze ?
Postaram się nadrobić wieczorem.
Teraz się zbieram do lekarza, dziś kontrolne badanie i chyba pobieranie GBSu - oby nie gmerał
Muniek, aghata - gratuluję Wam ślicznych synków, życzę aby zdrowo i przecudnie się chowali, jak zobaczyłam fotki to łzy ze wzruszenia same napłynęły !!!
P.S. Wszystkim dziewczynom w szpitalach życzę abyście wytrzymały jak najdłużej w dwupaku i czas w miarę możliwości szybko wam upływał !
P.S.2. Zyrcia też miałam 2 dni temu ogórkową
-
nick nieaktualnyZyrcia choruje na ten leżak od tygodni. Jedyne co mnie powstrzymuje to to że nie ma funkcji huśtawki. Jak ogarniesz sprzęt to daj znak jak jaka jest Twoja ocena. W empiku jest teraz promocja 30 złzyrcia wrote:Melduje się
Baby shower udanedostałam leżaczek, który chciałam, ale już bida była
dokładnie taki
Były zabawy z pampersami, w których były rozpuszczone batonywidok straszny
Picollo i żarcie
Chyba z wrażenia mi się nasiliły skurcze ale nadal nie bolą specjalnie
Sista dziś już nie urodzę więc mów czemu lepiej nie bo mnie to męczy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Znowu przespałam ciążowe wieściAghata gratuluje !! Synuś boski
Widzę, że zaczęłam panikę porodową, a pewnie urodzę pod koniec
Od dziś ciąża donoszona, może Leon czeka na jutro jednak? też będzie 37t1d jak u Aghaty
Tyle, że czop odszedł ode mnie, już go nie ma, skurcze też nie specjalne. Już mi emocje opadły i się nie podniecam
Jadę dziś na jakiś szoping bo mi się nudzi w tym domie
dorcia8919, Z., Sista, karolinka85, Rozalia, Sigma, Inesicia, lilly78, Alorrene13, maglic, Nieukowa, nenette, sss lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygucio wrote:300 zł oczywiście
tylko muszę nabyć baterie bo nie było w zestawie, ale jest spory no i dla mnie najwazniejsze ze ma opcje gondoli bo nie bede musiala wozka dzwigac z dolu ani nosic Leona na gore do lozeczka
te zabawki wiszace szeleszcza
sie smieeje ze jak dla kota
a reszte obczaje jak odpale dziada
gucio lubi tę wiadomość
-
gucio wrote:Zyrcia choruje na ten leżak od tygodni. Jedyne co mnie powstrzymuje to to że nie ma funkcji huśtawki. Jak ogarniesz sprzęt to daj znak jak jaka jest Twoja ocena. W empiku jest teraz promocja 30 zł
jak 30zł to kupuję
.aś., gucio lubią tę wiadomość
-
Zyrcia - zanim pojedziesz na zakupy, zrób poprawki na liście na pierwszej stronie
Agata - silna Dziewczyna z Ciebie, wiec szybko dojdziesz do siebie. Daj znać, jak tam pierwsze spotkanie córci z braciszkiem, ale bedzie radość
U nas deszcz, wiec tez wybywam na sklepy, Pepco, Tesco, Auchan -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny - chyba odszedł mi czop, to taka brązowa galareta? :> Żyrcia - to to?
Byłam u diabetologa - nie dostałam od niej żadnego skierowania już. Według niej cukrzyca opanowana - jeden problem to to że schudłamkilogram, nie wiem czemu, jem normalnie
może to przez ten szpital? Tam człowiek apetytu nie ma.
Jeśli chodzi o ciśnienie - dodzwoniłam się w końcu do gina - przyjął mnie, sprawdził i powiedział, że jest ok - przepływy świetne, Gabryś tydzień starszy - wagą mam się nie martwić - chociaż jestem ewenementem w ciąży schudłam kilogrampóki dzidziuś przybiera to wszystko jest dobrze. Po badaniu stwierdził, że szyjka rozpulchniona, ale na nic nie gotowa więc mi trochę mocniej ją szarpnie żeby coś ruszyło - no i teraz wyleciała ze mnie ta galareta brązowo-czerwona.
Co do mojego zmęczenia i zawrotów - dostałam Tardyferon Fol - powinien postawić mnie na nogiA ciśnienie mam mierzyć 3xdziennie i jeśli podskoczyłoby do 140/100 dzwonić.
Rozalia, Nieukowa, sss, Z. lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 17:04
Alorrene13, dorcia8919, Z. lubią tę wiadomość
Maj - lipiec: szykowanie 🤰dla maluszka
1) schudnąć 10kg:
94 🎉 (3.05)
93 🎉(29.05)
92 🎉 (30.07)
91? 90? 89? 88? 87? 86? 85?
2) przyjmować suple