Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny takie szybkie pytanko: można gdzieś kupić wieszaczki na ubranka niemowlęce, czy to tylko przy zakupie ciuszków w sklepie dają? Wywaliłam te co dostałam przy zakupie, a teraz by mi się przydały bo mam w szafie drążek...
Aha, miałam gratulować donoszonych ciąż i trzymać kciuki za wizytujące i szpitalne kobitki
Nenette, za ciebie szczególnie!
Zyrcia? Suzanna? Truskaweczka? Gdzie się podziewacie?
Z., Joasia:), nenette, maglic lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nieukowa wrote:Dziewczyny takie szybkie pytanko: można gdzieś kupić wieszaczki na ubranka niemowlęce, czy to tylko przy zakupie ciuszków w sklepie dają? Wywaliłam te co dostałam przy zakupie, a teraz by mi się przydały bo mam w szafie drążek...
Aha, miałam gratulować donoszonych ciąż i trzymać kciuki za wizytujące i szpitalne kobitki
Nenette, za ciebie szczególnie!
Zyrcia? Suzanna? Truskaweczka? Gdzie się podziewacie?
Nieukowa - w temacie wieszaczkow, ja takie widziałam ale w Zara Home. Cena, niestety poraziła, wiec poszłam do Tesco i zapytałam panią ze stoiska odzieżowego czy maja jakies wolne po ubrankach i dostałam chyba z 10. Ja mam juz pol szafy sukieneczek
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
Agatko aaaaaale wiadomość
gratulacje a synuś jaki szczęśliwy na zdjęciu że już jest z mamą i tatą na świecie
Joasiu nasze córki są mega podobne, znowu mamy te same objawy, ja dziś kochana całaą noc nie spałam tak mnie pachwiny bolą. Coraz większy ból czuję w nich z każdym dniem -
No to wyspałam się w końcu
Przez te nocne wędrówki do kibelka czuję się rano mega zmęczona i jeszcze ta smętna pogoda za oknem...
Ja na szczęście już torbę spakowałam, czekam tylko jeszcze na przesyłki, dokupię krem na brodawki i mam nadzieję nic a raczej nikt mnie nie zaskoczyChociaż ja czuję że bym przenosiła ciążę
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizytujące. Ja się wybieram do innego gina bo zapomniałam skierowania na ostatnie badanie krwi i moczu. A tak poza tym planów brak, nawet pomysłu na obiad nie mam...
sss mój mąż ma 100% płatne te 14 dni na mnie, to podobno zależy od polityki firmy a standardowo jest 80%.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 09:57
Sista, sss, Z., dorcia8919, maglic lubią tę wiadomość
-
Rozalia ja przedstawilam te standardy z zus ale wiem ze rozna jest polityka firmy .
Wiecie co glowa mnie zaczyna bolec kurde mam nadzieje ze nic sie nie szykuje.
Musialm zjesc ciacho zeby maly sie ruszyl. Wierci sie cala noc a jak mam liczyc ruchy to spi...Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
A my witamy sie w 35tc
agawera, dorcia8919, Suna, gosi_a, Z., Inesicia, Rozalia, Ania1704, Alorrene13, szczesliwamama, A1984, .aś., Nieukowa, maglic, Joasia:), nenette, sss, Scintilla, Finezja lubią tę wiadomość
-
Witam się z rana coś sennie. Chyba przez tą dziwną pogodę.
Aghata ogromne gratulacje!Wracaj szybko do siebie
Zaskoczyłaś chyba nas wszystkie tą poranną wiadomością
Trzeba mężulka popędzić z tym remontem, jak tu takie rzeczy się dziejąAle niech jakaś dziewuszka do naszych panów dołączy
Sista lubi tę wiadomość
-
Wow, ale informacje z rana
Aghata wielkie gratulacjePiękny synek i w sumie dobrze, że już wyszedł bo wagę ma całkiem porządną
Nieukowa, ja kupiłam wieszaki w Ikei: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60178769/ . Wzięłam 10 sztuk, a jeszcze by się z 5 przydało, bo powiesiłam na nich też bluzy.
Ja płatki z mlekiem jem ponownie. Nie wiem o co chodzi, ale to najpyszniejsze danie świata
Wiecie, zaczynacie mnie stresowaćMyślałam sobie na spokojnie, żeby do końca maja się ogarnąć z kosmetykami (lista na gemini stworzona, tylko czekam do końca SR bo może jeszcze się czegoś dowiem co będę musiała kupić). Nie mam wanienki, pieluchy idą, a torba niespakowana
Zobaczę co za tydzień gin powie, ale u mnie jeszcze za wcześnie na poród, więc spokojnie
Panie z donoszoną ciążą będą pewnie nas zaskakiwać informacjami z rana i bardzo dobrze, bo dzień od razu weselszySista, dorcia8919, Z., Rozalia, karolinka85, Alorrene13, maglic, nenette lubią tę wiadomość