X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwiec 2015 =)
Odpowiedz

Czerwiec 2015 =)

Oceń ten wątek:
  • Sista Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moja noc jakaś słaba. Nie mogłam zasnąć, bo Oldze było niewygodnie. Jak kładłam sie na lewym boku, to kopała z lewej strony, jak kładłam na prawym to z prawej. Ona chyba faktycznie siedzi w szpagacie, bo jak można miec nogi po obu stronach brzucha? No a na plecach z takim brzuchem juz spac sie nie da. Wiec tak pol nocy przerzucalam sie z boku na bok, a Dziewczyna mnie ostro w tym dopingowała ;););)
    Miłego dnia Dziewczynki !!! U nas słaba pogoda, ale liczę na to, ze sie rozkręci po śniadaniu :):)

Suzana, Zyrcia - co tam u Was?

Za wszystkie szpitalne mamusie - ogromne kciuki, jak ciąże donoszone, możecie rodzic - teraz czekamy na pierwsza Dziewczynkę :):):)

Alorrene13, nenette lubią tę wiadomość

l22nmg7yw3r6qq05.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aghata gratulacje! Piękny i jaki duży synio :-)

• aghata Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi czop nie wylecial...chyba ze przeoczylam,Jeju jak ja się boję tego wstawania

preg.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatha gratuluję:-D budzę się a tu taka niespodzianka ;-) Z. Dla Ciebie i brzuszka uściski, Maglic życzę Ci aby ciśnienie się unormowalo , Suzanna daj nam znać jak u ciebie, Nenette jesteście już coraz bliżej i pod opieką :-D Scintilla a jak u was ma się sytuacja?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 07:53

Z. lubi tę wiadomość

• EP!C Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aghata trzymaj sie dzielnie !!

noo, chłopaki witają świat, czas na jakąś dziewczynkę :)) która następna ? :D

16udskjo085vr1ot.png 82dogu1rybsnof6k.png
    20150530650113.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aghata!!! ale sie uwinelas kobieto!! Maly jest przeslodki, taki niewymęczony i zadowolony z siebie na zdjeciu ;-) Gratulacje:-)

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aghata łzy mi poleciały jak przeczytałam wiadomość od Ciebie. Synek sama słodycz. Gratuluję. Odpoczywaj i nabieraj sił. Wspaniała wiadomość!!!!

• Viola Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joasia, trzymam kciuki za ciebie i z tego co pamiętam to kilka z nas ma dzisiaj spotkanie z grzebalcami. Ja wizytuje o 15.40 i bedziemy ustalac ostateczna date cc. Ciekawe ile moja Kluska dzisiaj juz waży :-)

Z., Joasia:) lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sista, spoko, moja tez tak lezy ( na usg byla ulozona glowkowo). Mam dwie gule po obu stronach brzucha, wiec mala jeszcze probuje swoich wygibasow, ale wiekszego obrotu to raczej nie zrobi:) Jestem w 33 tyg. i 5 dniu. A moze bliskosc Parocan tak na nie dziala (czar wody;))))) Milego dnia

Sista lubi tę wiadomość

• CaneCorso Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sista wrote:
    Zyrcia - trzymam za słowo ;) Trzynastego maja, w środę, dokładnie sześć lat temu - spaliło mi sie mieszkanie...dlatego ja wierze, nie w piatek trzynastego, ale wlasnie w środę :/ Trauma juz minęła, ale jedno mi zostało - zanim nie schowam żelazka do szafy, nie wychodzę z domu...

A leżaczek śliczny - poszukam na necie ile kosztuje takie cudo :)
    Sista u mnie jest gorzej! 13. to mój szczęśliwy dzień, 13go miałam laserową korekcję wzroku itp.-może urodzę 13go czerwca? A co do żelazka...mam żelazko z autostrażakiem, czyli po kilku minutach przerwy w używaniu wyłącza się samo mimo, ze np. kabel zostaje w gniazdku, ja jednak i tak je wyłączam i uwaga!!! za każdym wyjściem do pracy robię zdjęcie mojemu wyłączonemu żelazku i wpatruję się w to zdjęcie siedząc w pracy i rozmyślając, czy aby na pewno je wyłączyłam :-) jestem przez to pośmiewiskiem wielu osób :-)

Sista, Inesicia, Viola, Rozalia, Alorrene13, MIKOLAY, nenette lubią tę wiadomość

3i49zbmhdvaalxch.png
  • Sista Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dongina wrote:
    Sista, spoko, moja tez tak lezy ( na usg byla ulozona glowkowo). Mam dwie gule po obu stronach brzucha, wiec mala jeszcze probuje swoich wygibasow, ale wiekszego obrotu to raczej nie zrobi:) Jestem w 33 tyg. i 5 dniu. A moze bliskosc Parocan tak na nie dziala (czar wody;))))) Milego dnia

Moze cos w tym jest, bo dziś spałam na Z :):) Ale jutro juz wracam do Gliwic, tam do wody daleko :)) Planujesz porod SN, czy cc?

l22nmg7yw3r6qq05.png
  • CaneCorso Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aghata wrote:
    Kochane ciocie, dzisiaj po 1 przyszedł ba świat nasz synus...jeszcze nie mamy imienia bo nas zaskoczył. O 22 odeszły wody i trzeba było ciąć. Wyciągnęli klocka 3400 i 57 cm.
    Moje gratulacje Kochana!!! Macie zatem córcię i synka, tak? Mam nadzieję, że czujecie się dobrze. Pozdrawiam

3i49zbmhdvaalxch.png
  • Sista Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CaneCorso wrote:
    Sista u mnie jest gorzej! 13. to mój szczęśliwy dzień, 13go miałam laserową korekcję wzroku itp.-może urodzę 13go czerwca? A co do żelazka...mam żelazko z autostrażakiem, czyli po kilku minutach przerwy w używaniu wyłącza się samo mimo, ze np. kabel zostaje w gniazdku, ja jednak i tak je wyłączam i uwaga!!! za każdym wyjściem do pracy robię zdjęcie mojemu wyłączonemu żelazku i wpatruję się w to zdjęcie siedząc w pracy i rozmyślając, czy aby na pewno je wyłączyłam :-) jestem przez to pośmiewiskiem wielu osób :-)

13 czerwca to bardzo fajna data. Moj M. ma siostrzeńców bliźniaków urodzonych wlasnie tego dnia - zodiakalne bliźniaki :) Ja tylko nie lubię 13-tego w środę, szczególnie jeśli to maj ;););)

l22nmg7yw3r6qq05.png
  • maglic Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sista nawet mnie nie strasz, totba niespakowana lezy xD a poki co jade do diabetologa prosze o kciuki :*

Z., Rozalia, Alorrene13, szczesliwamama lubią tę wiadomość

ukdytv73la1h903i.png
  • aghata Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CaneCorso tak mamy cięcie i syna

Sista, Joasia:), szczesliwamama, maglic lubią tę wiadomość

preg.png[/url]
  • Inesicia Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aghata ale zaskoczenie z rana. Gratuluję ;) Teraz życzę dużo siły i szybkiego powrotu do domku. A synek śliczny i jaki duży.
    Z. gratuluję ciąży donoszonej.
    Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty i za szpitalne dziewczyny. Powodzenia!
    Mój M dostał dziś nakaz pomalowania łazienki, a ja może okna skończę myć chociaż pogoda raczej kiepska. Zobaczymy.

Z. lubi tę wiadomość

"Dziecko chce być dobre. Jeśli nie umie – naucz. Jeśli nie wie – wytłumacz. Jeśli nie może – pomóż."
    Janusz Korczak

km5svcqgn978gm4o.png
    Córcia, Córeczka;*
  • Sista Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maglic wrote:
    Sista nawet mnie nie strasz, totba niespakowana lezy xD a poki co jade do diabetologa prosze o kciuki :*

Kciuki zaciśnięte !!! Chciałaś przeciez Gabrysia wyganiać, a to przeciez grzeczny Chłopczyk :):):) Pamiętaj o kebabie z dostawa do szpitala ;););)

maglic lubi tę wiadomość

l22nmg7yw3r6qq05.png
  • A1984 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a Suzanna coś się odzywała? Wiemy co tam u niej? :-)

U mnie od rana wesoło - kaszlnęłam sobie trochę jak wstałam. Mąż już oczywiście się zaktywizował i od razu zarządził mierzenie temperatury. Dla świętego spokoju zmierzyłam a tam 37,7. Myślę że dziwne bo czuję się normalnie ale oczywiście się zaczęło - że mam się umówić do lekarza na już, że leżeć, już panika że zaraz kaszlnę i urodzę :D Jak założyłam soczewki to zobaczyłam że mierzyłam temperaturę w uchu w opcji mierzenia na czole więc wiadomo że błędnie wysoko wyszło, jak zmieniłam ustawienia to wyszło normalnie. A już mi ciśnienie skoczyło ;-)

Brzuchatki co dziś na obiad planujecie, może mnie jakoś natchniecie?

Sista spaliłaś mieszkanie bo zostawiłaś włączone żelazko? :-)

Alorrene13, Z., nenette, .aś. lubią tę wiadomość

f2wl20mmpih2dfg3.png
  • Gosia82. Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aghata gratulacje, zaczęło się dziewczyny, jadę dzisiaj kupić pieluchy tetrowe jeszcze kosmetyk dla małego do.mycia i może będzie wszystko a najwyżej M dokupi albo po porodzie

Sista, A1984 lubią tę wiadomość

• Dada Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie moge ....co tu sie dzieje super Gratulacje Agata ,zdrówka życzymy.

To juz nie sa żarty ...a ja dalej na kartonach ...ja sobie wyznaczyłem czas na ogarnięcie i przygotowanie do końca maja ale chyba trzeba bedzie sie szybciej zmobilizować ..

Mi taki autostrazak juz kilka razy dupsko uratował...

A1984, Sista, Nieukowa, Z. lubią tę wiadomość

860ip07w5ypel8m4.png
    34bwskjop2knz5e1.png
‹‹ 1124 1125 1126 1127 1128 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ