Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
A moja noc jakaś słaba. Nie mogłam zasnąć, bo Oldze było niewygodnie. Jak kładłam sie na lewym boku, to kopała z lewej strony, jak kładłam na prawym to z prawej. Ona chyba faktycznie siedzi w szpagacie, bo jak można miec nogi po obu stronach brzucha? No a na plecach z takim brzuchem juz spac sie nie da. Wiec tak pol nocy przerzucalam sie z boku na bok, a Dziewczyna mnie ostro w tym dopingowała
Miłego dnia Dziewczynki !!! U nas słaba pogoda, ale liczę na to, ze sie rozkręci po śniadaniu
Suzana, Zyrcia - co tam u Was?
Za wszystkie szpitalne mamusie - ogromne kciuki, jak ciąże donoszone, możecie rodzic - teraz czekamy na pierwsza DziewczynkęAlorrene13, nenette lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgatha gratuluję
budzę się a tu taka niespodzianka
Z. Dla Ciebie i brzuszka uściski, Maglic życzę Ci aby ciśnienie się unormowalo , Suzanna daj nam znać jak u ciebie, Nenette jesteście już coraz bliżej i pod opieką
Scintilla a jak u was ma się sytuacja?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 07:53
Z. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySista, spoko, moja tez tak lezy ( na usg byla ulozona glowkowo). Mam dwie gule po obu stronach brzucha, wiec mala jeszcze probuje swoich wygibasow, ale wiekszego obrotu to raczej nie zrobi:) Jestem w 33 tyg. i 5 dniu. A moze bliskosc Parocan tak na nie dziala (czar wody;))))) Milego dnia
Sista lubi tę wiadomość
-
Sista wrote:Zyrcia - trzymam za słowo
Trzynastego maja, w środę, dokładnie sześć lat temu - spaliło mi sie mieszkanie...dlatego ja wierze, nie w piatek trzynastego, ale wlasnie w środę
Trauma juz minęła, ale jedno mi zostało - zanim nie schowam żelazka do szafy, nie wychodzę z domu...
A leżaczek śliczny - poszukam na necie ile kosztuje takie cudojestem przez to pośmiewiskiem wielu osób
Sista, Inesicia, Viola, Rozalia, Alorrene13, MIKOLAY, nenette lubią tę wiadomość
-
Dongina wrote:Sista, spoko, moja tez tak lezy ( na usg byla ulozona glowkowo). Mam dwie gule po obu stronach brzucha, wiec mala jeszcze probuje swoich wygibasow, ale wiekszego obrotu to raczej nie zrobi:) Jestem w 33 tyg. i 5 dniu. A moze bliskosc Parocan tak na nie dziala (czar wody;))))) Milego dnia
Moze cos w tym jest, bo dziś spałam na ZAle jutro juz wracam do Gliwic, tam do wody daleko
) Planujesz porod SN, czy cc?
-
aghata wrote:Kochane ciocie, dzisiaj po 1 przyszedł ba świat nasz synus...jeszcze nie mamy imienia bo nas zaskoczył. O 22 odeszły wody i trzeba było ciąć. Wyciągnęli klocka 3400 i 57 cm.
-
CaneCorso wrote:Sista u mnie jest gorzej! 13. to mój szczęśliwy dzień, 13go miałam laserową korekcję wzroku itp.-może urodzę 13go czerwca? A co do żelazka...mam żelazko z autostrażakiem, czyli po kilku minutach przerwy w używaniu wyłącza się samo mimo, ze np. kabel zostaje w gniazdku, ja jednak i tak je wyłączam i uwaga!!! za każdym wyjściem do pracy robię zdjęcie mojemu wyłączonemu żelazku i wpatruję się w to zdjęcie siedząc w pracy i rozmyślając, czy aby na pewno je wyłączyłam
jestem przez to pośmiewiskiem wielu osób
13 czerwca to bardzo fajna data. Moj M. ma siostrzeńców bliźniaków urodzonych wlasnie tego dnia - zodiakalne bliźniakiJa tylko nie lubię 13-tego w środę, szczególnie jeśli to maj
-
Aghata ale zaskoczenie z rana. Gratuluję
Teraz życzę dużo siły i szybkiego powrotu do domku. A synek śliczny i jaki duży.
Z. gratuluję ciąży donoszonej.
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty i za szpitalne dziewczyny. Powodzenia!
Mój M dostał dziś nakaz pomalowania łazienki, a ja może okna skończę myć chociaż pogoda raczej kiepska. Zobaczymy.
Z. lubi tę wiadomość
-
maglic wrote:Sista nawet mnie nie strasz, totba niespakowana lezy xD a poki co jade do diabetologa prosze o kciuki :*
Kciuki zaciśnięte !!! Chciałaś przeciez Gabrysia wyganiać, a to przeciez grzeczny ChłopczykPamiętaj o kebabie z dostawa do szpitala
maglic lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny a Suzanna coś się odzywała? Wiemy co tam u niej?
U mnie od rana wesoło - kaszlnęłam sobie trochę jak wstałam. Mąż już oczywiście się zaktywizował i od razu zarządził mierzenie temperatury. Dla świętego spokoju zmierzyłam a tam 37,7. Myślę że dziwne bo czuję się normalnie ale oczywiście się zaczęło - że mam się umówić do lekarza na już, że leżeć, już panika że zaraz kaszlnę i urodzęJak założyłam soczewki to zobaczyłam że mierzyłam temperaturę w uchu w opcji mierzenia na czole więc wiadomo że błędnie wysoko wyszło, jak zmieniłam ustawienia to wyszło normalnie. A już mi ciśnienie skoczyło
Brzuchatki co dziś na obiad planujecie, może mnie jakoś natchniecie?
Sista spaliłaś mieszkanie bo zostawiłaś włączone żelazko?Alorrene13, Z., nenette, .aś. lubią tę wiadomość
-
Ja nie moge ....co tu sie dzieje super Gratulacje Agata ,zdrówka życzymy.
To juz nie sa żarty ...a ja dalej na kartonach ...ja sobie wyznaczyłem czas na ogarnięcie i przygotowanie do końca maja ale chyba trzeba bedzie sie szybciej zmobilizować ..
Mi taki autostrazak juz kilka razy dupsko uratował...A1984, Sista, Nieukowa, Z. lubią tę wiadomość