Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dada wrote:No nas dzis podłączyli i mi sie juz spodobało bo przyjemnie masowalo ,mówili ze kupować bez sensu ale wypożyczyć mozna na 4 tyg wiec nawet fajnie mieć jak poprostu bolą plecy,bo tu chodzi najbardziej o bóle krzyżowe .chyba sie skuszę
pozytywnie to na mnie dzis zadziałało
Maja 5.06.2015
Aniela 27.08.2021
-
Dada wrote:Aha i sie dzis zalamalam troche bo gadam tam na sr o materacykach a jedna kupiła dzis za 1000zl....
oszalała czy co , z czego tenmaterac
dziwie się ze chca rodzić na klinicznej ja bym tam nie chciała rodzić maja straszny nacisk na sn , po porodzie mężowie nie maja wstepu na oddział dla mnie lipa a pokój odwiedzin to taka mała sala gdy przyjdzie na raz odwiedzić 2 męzów to pokój pełny a jak nie załapiesz sie na pokoik to na korytarzu a to wszystko widzałam gdy leżałam na patologi -
Dziewczyny,
Mam pytanie w ciągu 8tygodni mam 3raz opryszczke na ustach, mam opakowanie heviranu w tabl.chętnie bym go pobrała by wytruć od wewnątrz, ale nie wiem czy to bezpieczne? Może któraś wie?AlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
-
Dziewczyny, a najlepiej nasza ekspertka sss: na dziecko do 14 roku życia przysługują dwa dni opieki (płatne 100%). To moze wziąć jedno z rodzicow. Czyli tez tata, prawda? Czy to można wziąć w czasie, kiedy my jesteśmy na macierzyńskim/rodzicoelskim? Bo przecież w pierwszym roku najprawdopodobniej tego nie wykorzystamy, a to nie przechodzi na rok następny. Dzięki temu moj M. mógłby byc ze mną przez pierwszy tydzien nie korzystając z urlopu ( jeden dzien ma za sobotę, dwa dni okolicznościowego i dwa dni opieki). A ojcowski moglibyśmy wykorzystać na wakacje na jesieni, bo to trzeba w ciagu.
-
nick nieaktualnyMelduje się
Baby shower udanedostałam leżaczek, który chciałam, ale już bida była
dokładnie taki
Były zabawy z pampersami, w których były rozpuszczone batonywidok straszny
Picollo i żarcie
Chyba z wrażenia mi się nasiliły skurcze ale nadal nie bolą specjalnie
Sista dziś już nie urodzę więc mów czemu lepiej nie bo mnie to męczyWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 23:25
Sista, Sigma, Aka81, Marcia86, Nieukowa, karolina0522, nenette, Z., Rozalia, karolinka85, Alorrene13, gosi_a, dorcia8919, lilly78, Finezja, Scintilla lubią tę wiadomość
-
Zyrcia - trzymam za słowo
Trzynastego maja, w środę, dokładnie sześć lat temu - spaliło mi sie mieszkanie...dlatego ja wierze, nie w piatek trzynastego, ale wlasnie w środę
Trauma juz minęła, ale jedno mi zostało - zanim nie schowam żelazka do szafy, nie wychodzę z domu...
A leżaczek śliczny - poszukam na necie ile kosztuje takie cudoWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 23:33
-
nick nieaktualnySista wrote:Zyrcia - trzymam za słowo
Trzynastego maja, w środę, dokładnie sześć lat temu - spaliło mi sie mieszkanie...dlatego ja wierze, nie w piatek trzynastego, ale wlasnie w środę
Trauma juz minęła, ale jedno mi zostało - zanim nie schowam żelazka do szafy, nie wychodzę z domu...
A leżaczek śliczny - poszukam na necie ile kosztuje takie cudo
No, ale Leon ładnie przeczekał, mam nadzieję, że chce mamie zrobić prezent i urodzić się w piąteknajlepiej o 5.55 rano
na stronie smyka był przeceniony na 299 zł, ale za późno dziewczyny się zmobilizowały a w stacjonarnym prawie 400 :o ale sporo ich było to składka duża pewnie nie wyszła, a wolałam konkret niż kolejne ciuchyWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 23:35
Sista lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySuper prezent!!!
zyrcia wrote:Melduje się
Baby shower udanedostałam leżaczek, który chciałam, ale już bida była
dokładnie taki
Były zabawy z pampersami, w których były rozpuszczone batonywidok straszny
Picollo i żarcie
Chyba z wrażenia mi się nasiliły skurcze ale nadal nie bolą specjalnie
Sista dziś już nie urodzę więc mów czemu lepiej nie bo mnie to męczyzyrcia lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 17:04
Maj - lipiec: szykowanie 🤰dla maluszka
1) schudnąć 10kg:
94 🎉 (3.05)
93 🎉(29.05)
92 🎉 (30.07)
91 🎉 (7.07)
90? 89? 88? 87? 86? 85?
2) przyjmować suple
3) otrzymać 3x zielone światło na zajście w ciążę