Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosia mąż robił surówkę
Najdziwniejsze jest to że diabetolog mówi że na czczo cukier taki super, a na obiad kiedy przeważnie są dobre u mnie zaczął wariować... Badanie pokaże co tam się dzieje...
Dziewczyny gdzie Wy kupowałyście te woreczki na śmierdzące pieluchy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 19:54
-
Gosiu- dziękuje za kopa w tyłek!
nie mierzę już co chwile, tylko martwi mnie moje samopoczucie - może to wina cukrów, może ciśnienia, ale mam wrażenie jakby walec po mnie przejechał i wgniótł mnie w ziemie
chyba że to uroki przedporodowe, jeśli tak - to nie wiem skąd ja wezmę moc na wypchanie dziecka na świat. Zjem zaraz kolacje i kłade się spać, oby jutro był lepszy dzień. Proszę o kciuki bo też się dowiem jak moja hemoglobina itp. itd. - i mam nadzieję, że to już moja ostatnia wizyta u diabetologa.
/ ciężarna to zmienna jest, wczoraj chciałam żeby siedział - dzisiaj chce żeby max w przyszłym tygodniu już był z Nami - mam wrażenie, że więcej nie dam rady - dzisiaj cały dzień leżałam - po wstaniu z łóżka miałam helikoptery jakbym sama ze dwa litry obaliła
Śpijcie dobrze Brzuszki :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 20:21
gosi_a, Rozalia lubią tę wiadomość
-
gucio wrote:nie wiem czy to Cię pocieszy ale u nas zaczęli robić na nowo elewację i do od strony gdzie jest taras i ogródek. Wszystko poobklejane, wymazane jakimś klejem, rusztowanie i ogólny syf budowlany. Zaczęli ponad miesiąc temu. Od 3 tygodni zniknęli. Podobno deweloper nie dostarczył firmie podwykonawczej materiałów i nie zapłacił za część robót. Deweloper nie odbiera telefonów i nie odpisuje na maile. Już się zastanawiamy czy nie zrobić tego z własnych środków. (teraz idzie jako reklamacja)
Tego się boję, że to z 3 miesiące potrwa -
Maglic- zawsze do usług
Pamiętaj, że każda z nas ma kryzys, kiedy wszystkiego ma serdecznie dość i najchętniej by już urodziła. Głowa do góry- jutro będzie lepiej
Dada- u nas położna mówiła, że to nie na każdą działa i czasami jest niewystarczające, szczególnie w II fazie porodu.maglic lubi tę wiadomość
-
Dada wrote:Pójść tylko na szkole rodzenia a tu juz 4 strony.
Co sądzicie o stymulacji elektrodami tens na bóle porodowe i nie tylko? Miałyście na szkole rodzenia doczynienia moze ?
tak ale tylko opowieści wiem tyle ze trzeba je nakleić jak pojawią się skurcze -
Dada, moja koleżanka korzystała i namawiała. Tylko trzeba wcześniej podobno z nim ćwiczyć, trochę go poznać. Pod koniec porodu juz nie daje rady i koleżanka mówi ze musiała szybko go odkleic bo strasznie przeszkadzał. Ale na te początkowe skurcze ponoć super rzeczMaja 5.06.2015
Aniela 27.08.2021
-
Dada wrote:Pójść tylko na szkole rodzenia a tu juz 4 strony.
Co sądzicie o stymulacji elektrodami tens na bóle porodowe i nie tylko? Miałyście na szkole rodzenia doczynienia moze ?
Dada - ja z prądami tens miałam do czynienia jak miałam rehabilitacje na kręgosłup. Pierwsze kilka razy to takie kopnięcia prądu, przyjemne sie robi dopiero po 2-3 razach, jak sie człowiek przyzwyczai. Fajna sprawa, jak sie to zna, wiec jak cos, to radzę wczesniej spróbować. Fajnie jeśli masz to w szpitalu, u nas tego nie ma -
maglic wrote:Kasiu- zmierzylam o 21 tak jak mowilas : 122/92 tetno 90, to drugie podwyzszone odrobine
Spokojnie, to jest dobre ciśnienie, 2 fakt troszkę wyższe, ale może pogoda je podwyższyła. Ciśnienie mierz 3 razy dziennie, częściej nie ma sensu bo wychodzą głupoty -
nick nieaktualnyRozalia wrote:Gosia mąż robił surówkę
Najdziwniejsze jest to że diabetolog mówi że na czczo cukier taki super, a na obiad kiedy przeważnie są dobre u mnie zaczął wariować... Badanie pokaże co tam się dzieje...
Dziewczyny gdzie Wy kupowałyście te woreczki na śmierdzące pieluchy?
paklanki kupowałam w rossmanieRozalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRozalia wrote:Gosia mąż robił surówkę
Dziewczyny gdzie Wy kupowałyście te woreczki na śmierdzące pieluchy?
paklanki kupowałam w rossmanie -
Jupi, mąż został skutecznie pogoniony do roboty, meble złożone, już zdążyłam WSZYSTKO powkładać na nowe miejsce... Syndrom wicia gniazda jak nic ;/
Ale dzięki temu mam pół szafy wnękowej wolne i 2 szafki w łazienceTeraz mogę zając się porządkowaniem naszych ubrań i szprargałów
Nudzić się nie będę!
Monia nie wiem, pewnie jest taka opcja, chociaż nie wiem czy akurat ginekolog może wystawić takie L4 (mój wyprosił zwykłe L4 na tydzień właśnie teraz...). Też macie remont do dokończenia przed godziną zero?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 22:18
gosi_a, Sista, A1984 lubią tę wiadomość
-
No nas dzis podłączyli i mi sie juz spodobało bo przyjemnie masowalo ,mówili ze kupować bez sensu ale wypożyczyć mozna na 4 tyg wiec nawet fajnie mieć jak poprostu bolą plecy,bo tu chodzi najbardziej o bóle krzyżowe .chyba sie skuszę
pozytywnie to na mnie dzis zadziałało
Nieukowa, Sista lubią tę wiadomość