Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sista wrote:Kasika - jak u nas ocieplali i malowali to wszystko trwało 2 tygodnie. Zanim wyjdziesz ze szpitala ich juz nie bedzie.
U rodziców trwało to 3 miesiące. Sista oby tak było jak piszesz choć widać że będą skrawkami robićWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 18:34
-
kasika8303 wrote:Dziewczyny trzymajcie się w tych szpitalach
Dziewczyny poszłam na spacer i wróciłam zapłakana, hormony szaleją a powodem płaczu był fakt, że z boku bloku zakłada spółdzielnia rusztowania. będą albo malować albo ocieplać blokjak ja w takich warunkach dam radę z noworodkiem? Okna mi zakleją, na 4 pietrze latem umrę jak okna nie otworzę, a poza tym będą wiercić itp. Widać pech nas nie omija. wrrrr Amelka dziś szaleje w brzuszku to chociaż ona mnie nie denerwuje, dziś to mi pępkiem wyjdzie
u mnie na szczeście remont klatki był w marcu przed świetami wielkanocnymi dramat wszedzie pył -
Dziewczyny, znacie się na wszystkim więc może pomożecie...
Jakieś 1,5 tygodnia temu wysłałam do mojej bratowej urodzinowy prezent, kartę podarunkową o dość dużej wartości. Jako że na poczcie była meeeega kolejka to w osobnym okienku kupiłam tylko zwykły znaczek i kopertę więc nie wysłałam tego listem poleconym i nie mam żadnego dowodu nadania. No i oczywiście list nie doszedł, założę się że ukradli na Poczcie. Taaak, mam nauczkę że mogłam poleconym itp. Czy coś w ogóle mogę zrobić?
I jeszcze problem nr 2 - wszędzie piszą że wymaz na paciorkowce MUSI być z pochwy i odbytu, mój gin zrobił tylko z pochwy. A jak mam paciorkowaca w tyłku??Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 18:38
-
agawera wrote:Inesicia jak robisz smoothie z zielonej pietruszki
ją z mięsa to ani wątroby, ani kaszanki nie jem, sok z buraka średnio,.szpinak not chcę wchodzić, to może tą pietruszkaAlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
-
agawera wrote:Inesicia jak robisz smoothie z zielonej pietruszki
karolina0522 lubi tę wiadomość
-
A1984 wrote:Dziewczyny, znacie się na wszystkim więc może pomożecie...
Jakieś 1,5 tygodnia temu wysłałam do mojej bratowej urodzinowy prezent, kartę podarunkową o dość dużej wartości. Jako że na poczcie była meeeega kolejka to w osobnym okienku kupiłam tylko zwykły znaczek i kopertę więc nie wysłałam tego listem poleconym i nie mam żadnego dowodu nadania. No i oczywiście list nie doszedł, założę się że ukradli na Poczcie. Taaak, mam nauczkę że mogłam poleconym itp. Czy coś w ogóle mogę zrobić?
Może dłużej idzieale na pocztach bardzo kradną.....
AlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
-
kasika8303 wrote:Ja nie mam gdzie sie wynieść
ehhh
Maglic to stąd te skokipoczekaj do 21 teraz i zmierz na spokojnie. A głowa od kiedy boli?
:* od wczoraj, dzisiaj wzięłam apap i przeszło. No ale dziwnie się czuję, zmęczona, bez sił... dzisiaj cały dzień leże, przyssypiam wstaję i tak w kółko. Może to kwestia pogody? Od wczoraj jestem jakaś taka -
A1984 wrote:Dziewczyny, znacie się na wszystkim więc może pomożecie...
I jeszcze problem nr 2 - wszędzie piszą że wymaz na paciorkowce MUSI być z pochwy i odbytu, mój gin zrobił tylko z pochwy. A jak mam paciorkowaca w tyłku??
chyba nic nie zrobiszBrumBrumek, karolina0522 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny dzięki za info, będę miała nauczkę na przyszłość
Kasika Wg Ciebie rzeczywiście jest tak że takie listy, jak jeszcze jakaś "karta" w środku kradną? Czasami mam dość tego państwa, chwila nieuwagi i Cię okradną gdzie mogą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 18:41
-
Inesicia wrote:Spory pęczek pietruszki + banan + jabłko albo pomarańcza + szklanka wody + sok z cytryny. Wszystko miksuję i jest pyszne
karolina0522 lubi tę wiadomość
-
maglic wrote::* od wczoraj, dzisiaj wzięłam apap i przeszło. No ale dziwnie się czuję, zmęczona, bez sił... dzisiaj cały dzień leże, przyssypiam wstaję i tak w kółko. Może to kwestia pogody? Od wczoraj jestem jakaś taka
Od wczoraj ciśnienie skacze. A to też ma znaczenie. Zmierz o 21 teraz i zobacz ile będziemaglic lubi tę wiadomość
-
agawera wrote:to dla mnie odpada banan nie toleruje ich
jest mi póżniej nie dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 18:44
-
A1984 wrote:Kasika dzięki za info, będę miała nauczkę na przyszłość
Wg Ciebie rzeczywiście jest tak że takie listy, jak jeszcze jakaś "karta" w środku kradną? Czasami mam dość tego państwa, chwila nieuwagi i Cię okradną gdzie mogą
Może dojdzie jeszcze, 1,5 tyg potrafi list iśćA1984 lubi tę wiadomość
-
Inesicia wrote:Karolina ja soku z buraka też nie lubiłam, ale jak miałam do wyboru to albo Szelazo po którym mogłyby wystąpić zaparcia to już wolałam się przemóc i teraz nawet ten sok mi smakuje. Nawet mój M się ostatnio do niego przyssał (chociaż mówił, że nie tknie) i teraz muszę robić więcej.
też biorę szelazo i nie mam zaparć i to 2x1 -
Maglic ja mam 150/110 to jest nadciśnienie, spokojnie, na razie masz w normie. A te skoki bo za często mierzysz. Trzymam kciuki aby o 21 było mniej niż 140/90, daj znać
maglic lubi tę wiadomość