Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane ciocie, dzisiaj po 1 przyszedł ba świat nasz synus...jeszcze nie mamy imienia bo nas zaskoczył. O 22 odeszły wody i trzeba było ciąć. Wyciągnęli klocka 3400 i 57 cm.
Z., BrumBrumek, A1984, Viola, Sista, karolina0522, maglic, Rozalia, karolinka85, Joasia:), EP!C, Ania1704, Aka81, Suna, gucio, CaneCorso, Inesicia, Alorrene13, Nieukowa, agawera, Marcia86, sss, nadine24, kasika8303, Katha81, gosi_a, dorcia8919, lilly78, .aś., Finezja, zyrcia, Lilianka27, zapah_ciszy, siamyrka, Scintilla lubią tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualnyU nas w szpitalu standardowo pobudka 5.30
mała też się wtedy budzi, chyba tak już nam zostanie. Narobiłyście mi smaka na płatki z mlekiem, poproszę M żeby mi przywiózł na kolację
dziś już 4 dzień kroplówy, ciekawe kiedy mi odłączą, 48h już dawno minęło, no ale wlew mam minimalny-może dlatego..skurcze delikatne mam cały czas, boje się, że po odłączeniu urodze
a chciałabym chociaż do wtorku wytrzymać, wtedy już 35tc - apetyt rośnie w miarę jedzenia
miłego dnia!
aaaaaa Aghata co za news z rana!!! Przeogromne gratulacje!dorodny chłopczyk, super
mam nadzieje, że czujecie się dobrze, buziaki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 06:27
Z., Sista, Rozalia, maglic, Ania1704, Viola, Natka88 lubią tę wiadomość
-
Wow, Aghata ogromne gratulacje!
Napisz nam coś wiecej jak dojdziesz do siebie!
A my witamy się DONOSZENI!Tak się cieszę, że sie udało
Teraz też czekam na TEN dzień
BrumBrumek, Rozalia, nenette, karolinka85, Joasia:), Ania1704, gucio, gosi_a lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Z., A1984, Viola, Sista, maglic, Rozalia, nenette, karolinka85, karolina0522, Joasia:), EP!C, Ania1704, Aka81, Suna, gucio, Inesicia, Alorrene13, Dada, Nieukowa, angel-84, sss, szczesliwamama, nadine24, kasika8303, Katha81, believe, gosi_a, dorcia8919, lilly78, Finezja, zyrcia, Lilianka27, BrumBrumek, zapah_ciszy, Alamakota, siamyrka, Suzanna22, Scintilla lubią tę wiadomość
[/url]
-
aghata wrote:Kochane ciocie, dzisiaj po 1 przyszedł ba świat nasz synus...jeszcze nie mamy imienia bo nas zaskoczył. O 22 odeszły wody i trzeba było ciąć. Wyciągnęli klocka 3400 i 57 cm.
:-*
AlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
-
Agatko - ogromne gratulacje !!! Synuś cudowny i jaki juz duzy
Zaskoczył Ciebie i nas wszystkie
Wyrywają sie nam Chłopaki na świat
Duzo siły i szybkiego powrotu do domu
Czekamy na relacje z porodu
No Dziewczynki, to chyba pora kończyć pokoiki, pakowanie toreb, zamówień aptecznych. Teraz to w każdej chwili, każda z nas moze urodzic takie cudoNie wiem jak Wy, ale mnie to ostatecznie zmotywowało i do niedzieli chce miec juz wszystko. A czas, jaki mi Olga podaruje chce poświecić na 100% na relaks i odpoczynek...
Z., A1984 lubią tę wiadomość
-
A ja tak patrzę na te zdjecia dzieciaczków i wciąż nie mogę uwierzyć że takie małe cuda są w naszych brzuszkach. To jest takie niesamowite, że z tej małej kropki na ekranie, małej niezgrabnej fasolki w ciągu 9 miesiecy rozwija się nowy człowiek i pływa w środku
Normalnie cud!
maglic, karolina0522, A1984, Dada, agawera, Rozalia, sss, gosi_a, dorcia8919, .aś. lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
maglic wrote:Aghataa- gratulacje, a od wczoraj byliscie donoszeni. Ale synek Wam niespodzianke zrobil
Ja cisnienie z rana 133/83 zawsze mialam 110/70glowa dalej boli. Jesli nie minie zadzwpnie do swojego gina
Maglic - ale najpierw sprawdź czy masz wszystko przygotowane i spakowane. Agata wczoraj narzekała przez cały dzien na ból głowy. I dzwon do gina, bo z ciśnieniem nie ma żartów. Gabrys juz jest na tyle duzy, ze da sobie rade
-
.aś. wrote:Sista, mogłaś tego nie pisać ;p bo ja właśnie dzisiaj mieszkanie kupiłam. cyrograf podpisany.
Z tego wszystkiego nie wytrzymałam reżimu łóżkowego i poszłam z M do maka xD Nie to, że się tak łatwo zgodził, ale wróciłam od dewelopera i zaczęłam ryczeć, że już rzygam widokiem pokoju, że nawet nie możemy poświętować. W końcu się zgodził. Myślałam, że nie wrócę o własnych siłach. Kłucie w szyjce okropne, ale teraz przynajmniej mam znów siłę psychiczną, żeby leżeć.
Aś - spokojnie, ja swoj akt notarialny podpisałam 13 sierpnia, tez w środę. Poprosiłam tylko bank, aby rata była dzien wczesniej, czyli 12-tegoJuz Wam sie udało wszystko załatwić, akt notarialny i kredyt, czy wczoraj tylko wstępna umowa.
-
Wczoraj tak bolała glowa bo szykował się poród. Wykapalam sie i poloxylam spać ale mały był dość ruchliwy i nie wiedziałam czemu. Już zasypialam az tu nagle jeden jego ruch i czuje coś pęka i leca ciurkiem wody, M szybko przyniósł ręcznik dopakowalam torbę i pojechaliśmy. W szpitalu ktg zaczęłam czuć skurcze potem badanie sto podpisów cewnik golnie brzucha. W ogóle był problem bo moje zaswiadczenie od neurologa było niejednoznaczne i musiałam wybierać cc czy sn. Bolały mnie potem skurcze.miałam co 3-4 minuty ale wolalam cięcie. Niestety pod narkozo *M kangurowal obudzilam się z tak potwornym bólem rany ze myślałam ze zejde az płakałam. O 10.będę wstawala
Sista, Viola, gucio, Z., EP!C, Rozalia, agawera, Nieukowa, gosi_a, dorcia8919, nenette lubią tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualnyWitam
Agatko ogromne buziaki dla WasSynuś przesłodki i taki duży. Teraz zasłużony odpoczynek, a potem poprosimy więcej relacji co u Was. Od forumowych cioć całuski w małe stópki
Dziewczyny proszę o kciuki, na 11:15 ostatnia wizyta u gina
Za Wasze dzisiejsze wizty kciuki zaciśniete.
Za szpitalne brzuchatki podwójne
Wam "rozpakowane" mamusie życze szybkiego powrotu do domków ze swoimi cudeńkami
Miłego porankaSista, Z., Viola, karolinka85, Rozalia, Alorrene13, Nieukowa, gosi_a, dorcia8919, nenette lubią tę wiadomość
-
Suna wrote:Hmm ja tydzień temu znalazłam na wkładcę zbitek brunatnej galarety... Szyjka ma 2 cm. Lekarz kazał odpoczywać. Nie powiedział mi czy to czop
może nie chciał straszyć
Jeszcze wytrzymać 9 dni bym chciała i niech się dzieje co ma się dziać.
CaneCorso, czy też znalazłaś coś podobnego?