Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam dziewczęta chciałam się wam pochwalić że dzisiaj urodził się synek poprzez cc. Miał być trochę później ale jest już z nami
nadzieja89, Truskaweczka250, agawera, maglic, Alorrene13, EP!C, .aś., zyrcia, zapah_ciszy, karolinka85, Lilianka27, Ania1704, nadine24, A1984, CaneCorso, Z., siamyrka, BrumBrumek, gucio, Nieukowa, sss, Joasia:), Katha81, Dada, Inesicia, nenette, Alamakota, Rozalia, dorcia8919, Scintilla lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny melduje sie po poludniu bo u nas dzisiaj swieto ulicy i impreza jest a ze pogoda fajna to dopiero wrocilismy.
Aghata ogronne gratulacje sliczny synus wielkie buziaki dla was.
Nieukowa cudowny pokoik ladniejszy niz show roomy w ikei.
Co do lezaczka timy love mam tez taki tyle ze czerwony i mysle ze naprawde posluzy nam dlugo bo ma zarowno opcje spania na plasko co jest bardzo wazne i zwyklego lezaczka a pozniej nawet siedzonka melodyjki nie sa bardzo glosne sa tez swiatelka i delikatna wibracja wiec full.
U nas na obiadek dzisiaj nalesniczki z truskawkami i to swiezymi bo tu w Belgii juz sa i do tego bita snietana zeby nie bylo to light
Pozdrawiamy
Alorrene13, gucio lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczynki jak sie czujecie u nas coraz ciężej brzuszek sie obniża byłam we wtorek na wizycie szyjka sie sporo skróciła, zostało nam 20 dni do porodu ostatnio coraz częściej mam skurcze i gin mówił że już niedługo może tak byc że się zacznie kolejna wizytę mam 25Maja o ile nie urodzę.
Oto Ja z Milenką:
maglic, Alorrene13, EP!C, Lilianka27, karolinka85, Ania1704, gosi_a, CaneCorso, Z., Nieukowa, sss, Joasia:), Katha81, Aka81, Inesicia, nenette, Rozalia, dorcia8919, Scintilla, Finezja lubią tę wiadomość
-
gosi_a wrote:Sista, poczekaj do rozmowy z ginem i nie szukaj w necie informacji, bo ze zwykłego kataru można sobie wyczytać raka.
Ja się przespałam chyba z godzinę i od razu mi lepiej
Dziewczyny, a ja mam pytanieSkurcze czujecie jako bóle miesiączkowe? Bo mi się znowu pojawiły co jakiś czas mnie chwyci i się zastanawiam czy to skurcze czy co to?
gosi_a lubi tę wiadomość
Maja 5.06.2015
Aniela 27.08.2021
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 17:59
Truskaweczka250, maglic lubią tę wiadomość
Maj - lipiec: szykowanie 🤰dla maluszka
1) schudnąć 10kg:
94 🎉 (3.05)
93 🎉(29.05)
92 🎉 (30.07)
91? 90? 89? 88? 87? 86? 85?
2) przyjmować suple
3) otrzymać 3x zielone światło na zajście w ciążę
1 wizyta: 5.05 ✅ blizna ciągła - 5 mm 🎉
2 wizyta: 7.08
3 wizyta: ?
---
Późne owulacje
Karmienie piersią
PCOS -
nick nieaktualny
-
Aneta87 wrote:Hej dziewczyny melduje sie po poludniu bo u nas dzisiaj swieto ulicy i impreza jest a ze pogoda fajna to dopiero wrocilismy.
Aghata ogronne gratulacje sliczny synus wielkie buziaki dla was.
Nieukowa cudowny pokoik ladniejszy niz show roomy w ikei.
Co do lezaczka timy love mam tez taki tyle ze czerwony i mysle ze naprawde posluzy nam dlugo bo ma zarowno opcje spania na plasko co jest bardzo wazne i zwyklego lezaczka a pozniej nawet siedzonka melodyjki nie sa bardzo glosne sa tez swiatelka i delikatna wibracja wiec full.
U nas na obiadek dzisiaj nalesniczki z truskawkami i to swiezymi bo tu w Belgii juz sa i do tego bita snietana zeby nie bylo to light
Pozdrawiamy
to mój obiat jutrzejszy tylko z musem jabkowym , u nas jeszcze kiepskie truskawkiWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 16:26
-
nick nieaktualnykasika8303 wrote:Nieukowa pokoik śliczny, przygarnij mnie ja w nim zamieszkam
Maglic dobrze że poszłaś do gina, wiesz już że ciśnienie ok, przed porodem też się podnosi, pamiętaj o tym
Joasiu super wieści z wizyty
Lilianko nie rozumiem tego gina Twojego z tą wagą małej! Zobacz dziś Joasi Julcia waży 2800 gr, u Ciebie jest ok 2500 gr, moja Amelka ważyła 2300 gr 8 maja, we wtorek niby ok 2800 gr. U Ciebie jest jakieś 200 gr mniej, przecież to żadna różnica, zależy od zmierzenia i sprzętu.
Ale wiesz to nie jest jakaś szałowa waga..bo dzieci na tym etapie potrafią ważyć więcej..lekarze z Łodzi też zawsze powtarzają,że taka drobna jest,że na granicy..gdyby ona nie miała żadnej wady to ja bym się tą wagą tak nie przejmowała....a mi zależy,żeby była silna,wydolna oddechowo,żeby dała radę,bo musi dużo przetrwać..ja teraz chcę zostać do porodu..ja wam powiem szczerze,że ja się czuję już tak jakoś dziwnie..może te wizyty u lekarza mnie wykańczają,bo o 6 musiałam wstać...pół dnia się dziś oczyszczałam,a teraz jem i jem i ciągle mi w brzuchu burczy..nie wspomnę już o tym,że najlepiej czuję się jak leżę,bo jak siedzę to szyjka mnie tak kłuje,że wstać nie mogę... może to przez stres... -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 18:00
maglic lubi tę wiadomość
Maj - lipiec: szykowanie 🤰dla maluszka
1) schudnąć 10kg:
94 🎉 (3.05)
93 🎉(29.05)
92 🎉 (30.07)
91? 90? 89? 88? 87? 86? 85?
2) przyjmować suple
3) otrzymać 3x zielone światło na zajście w ciążę
1 wizyta: 5.05 ✅ blizna ciągła - 5 mm 🎉
2 wizyta: 7.08
3 wizyta: ?
---
Późne owulacje
Karmienie piersią
PCOS -
.aś. wrote:Kobietka, GRATULUJĘ
Kolejny synek na forum.
truskaweczka, wieeeelki brzuszek, ale potraktuj to jako komplement :)zazdroszczę, chociaż pewnie ciężko.
gosia, mi jak się skurcze pisały to właśnie odczuwałam to tak jak przy okresie. Ale one dochodziły do 30, były regularne co prawda, ale lekarka nawet tego nie skomentowała. Teraz z kolei też boli jak na okres, ale cały czas.
A w temacie torby... czy któraś jeszcze się NIE spakowała czy tylko ja lubię ryzyko?nie wiem, może mam niskie ciśnienie...jakoś brak mi sił.
Truskaweczko fajnie że się odezwałaś, masz podobny brzuch do mojego, ciekawe która z nas pierwsza urodzi, ja mam zamiar jeszcze dwa tygodnie zaciskać nogi, ale jak to mówią: planuj, jeśli chcesz rozśmieszyć Pana Boga
Kobietko moje serdeczne gratulacje- póki co sami chłopcy i sprawdza się teoria naszych cioć i babć, że dziewczynki zawsze wychodzą po terminieTruskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKobietka gratuluję synusia:)))
Dalej Suzana sprężaj się,niech w końcu wyskoczy mała kobitka:))) jaki los potrafi być nieprzewidywalny..tak to maleńka pchała się na świat,musiałaś dmuchać na siebie...a tu proszę jak droga wolna to małej pasuje u mamy w brzuszku:)))
Się dzieje u nas..aż włosy się jeżą...Suzanna22 lubi tę wiadomość