Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Joasia:) wrote:Moni ja sie spakowałam razem z małą w walizkę tą najmniejszą ( taką podręczną co do samolotu można wsiąść )
Kosmetyki moje i dla Julci spakowałam w kosmetyczkę/ kuferek .
przecież same podkłady na łózko, do majtek, pampersy zajmują tyle miejscado tego 3 pary klapek: do szpitala, pod prysznic, do męża .. gdzie to upchać
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:jak ty to zrobiłaś
przecież same podkłady na łózko, do majtek, pampersy zajmują tyle miejscado tego 3 pary klapek: do szpitala, pod prysznic, do męża .. gdzie to upchać
no właśnie takie maluszki a ile rzeczy trzeba dla nich spakować pampersy zajeły mi pół torby -
agawera wrote:no właśnie takie maluszki a ile rzeczy trzeba dla nich spakować pampersy zajeły mi pół torby
bo też nie chce że jak mąż bd czegoś szukać bd wszystko musiał wywalić bo bd tak upchane
bierzecie suszarke, osłonki na sutki i smoczek ? i coś do golenia krocza ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 17:38
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 18:01
Maj - lipiec: szykowanie 🤰dla maluszka
1) schudnąć 10kg:
94 🎉 (3.05)
93 🎉(29.05)
92 🎉 (30.07)
91? 90? 89? 88? 87? 86? 85?
2) przyjmować suple
3) otrzymać 3x zielone światło na zajście w ciążę
1 wizyta: 5.05 ✅ blizna ciągła - 5 mm 🎉
2 wizyta: 7.08
3 wizyta: ?
---
Późne owulacje
Karmienie piersią
PCOS -
nick nieaktualnyMam podkłady 1 paczkę, podpaski 1 paczkę, podkłady na łóżko 1 paczkę
Moni pakuj bez krępacjiprzecież to mąż bedzie nosił
a bedzie miał mega adrenalinę i pewnie góry by w tedy przenosił
A moje pakowanie skończone, w końcu od jutra zaczynamy 37 tydzień i kto wie która z dziewczyn zechce pierwsza przywitać świat i być jedynaczką w gronie tak ślicznych chłopakówWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 17:50
-
XxMoniaXx wrote:No , dlatego biorę większą torbę
bo też nie chce że jak mąż bd czegoś szukać bd wszystko musiał wywalić bo bd tak upchane
bierzecie suszarke, osłonki na sutki i smoczek ? i coś do golenia krocza ?
suszarki nie przemecze sie wolała bym wziasc prostownice ale mój mnie wyśmieje
osłonek nie nawet nie kupiłam
golenie krocza masz na mysli maszynki jednorazowe ? jak tak to chyba 2 wezmę no chyba ze golarka bedzie lepsza sama nie wiem jak myslicie ?
wkładki biore 6szt maż dowiezie jakby nie stykło -
nick nieaktualny
-
Omg Joasia przeczytalam suszarko-lodowke i tak mysle, po co ci lodowka
Ech, mozg mi chyba juz nie funkcjonuje...
Moja torba ma 35 litrow... Biore male podrozne objetosci kosmetykow i zero gadzetow typu lokowki, make-up itp
Kobietka- dopiero zauwazylam... GRATULUJE!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 17:54
Joasia:) lubi tę wiadomość
-
agawera wrote:właśnie się zastanawiałam ile podkładów wziąc na łózko mysłałam o 3
smoczek i laktator oczywiście biore -
nick nieaktualny