Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hej Baby, ja po wizycie, zaraz się dopisuje do listy. Niestety moj gin ciagle nie może się zdecydować kiedy mnie ciąć. Mam przyjść w przyszły piątek na ktg i wtedy się umówimy ns CC albo na 25.05 albo 01.06. Nie wiem na co on czeka szczerze mówiąc. Dzisiaj wg usg moja córcia waży 3500 kg!! szok, przez ostatnie 3 tyg przybrała 1 kg, jak tak dalej pójdzie to w czerwcu bedzie miała 4500 kg !. Za każdym usg przybiera coraz więcej. Będę go molestowac zeby jednak cięcie było 26.05.
Inesicia, sss, Z., dorcia8919, Alorrene13 lubią tę wiadomość
-
Kobietka gratuluję synka.
Nasza misja pod kryptonimem SPRZĄTANIE na dziś zakończona. Tak się do tego sprzątania rzuciłam, że M stwierdził, że jak dziś nie wylądujemy na Żelaznej to będzie cud. Ale niestety nie zanosi się na to ;/Viola, maglic lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNa wczorajszym baby shower:
Największa wzdłuż i wszerz
i jeszcze dałam się przyłapać na obżarstwie wuzetkami
a teraz wybieram się na spacerniak może to coś daczuję napięty brzuch, ale to by było na tyle
agawera, karolinka85, maglic, Truskaweczka250, .aś., Rozalia, Marcia86, Aneta87, nenette, lilly78, A1984, Z., Viola, Joasia:), Sigma, Inesicia, Lilianka27, Alorrene13, karolina0522, Aka81, dorcia8919, Scintilla, Finezja lubią tę wiadomość
-
Jestem po udanych zakupach, rower w końcu stoi, skierowania dostałam i mogę spokojnie odpoczywać
Czytałam Was i po prostu śmieję się do monitora, a już zraszacz do kwiatków mnie całkiem rozwalił
Ja torbę mam baaaaardzo dużą, taką co są na kółeczkach trzy w zestawie to ja tą największą krowę zapakowałamPodzielona jest na dwie komory, więc w jednej są moje rzeczy a w drugiej młodego. Mam nadzieję że będzie ją go postawić w szpitalu. Suszarkę ze sobą zabieram bo jak nie wysuszę włosów, to wyglądam jak czupiradło.
Dziewczyny apropo osłonek na brodawki to jaki Wy rozmiar kupujecie? Bo ja mam dość małe sutki i nie wiem jak to dopasować.maglic, dorcia8919 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny,
Dzięki za kciuki, nadal potrzebne. Wyniki zaniosłam, a przed chwila dzwonił gin. Wyniki wskazują na podejrzenie cholestazą. Mam powtórzyć wszystkie te badania w niedziele lub w poniedziałek rano. No i jak dalej bedą takie wysokie, to idziemy do szpitala... A i przed chwila zadzwoniła Pani od mojej lekarki od wątroby. No i mówi, żebym sie nie martwiła, bo to co najwyżej cholestaza ciążowa...Olga wali mnie po prawym boku, jakby wiedziała, ze to jedyna rzecz, która mnie teraz moze uspokoić. Jakby była niedotlenione od tej cholestaza, to by tak nie wariowała, tylko raczej ospała była...tak sobie tłumacze.