Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia no to spora ta twoja corcia.. Moj 5 dni temu wazyl 2251g..
Ale jestem mega zmeczona...o matko..a bylismy tylko z kwiatkami u babci bo dzisiaj Zofii,potem biedronka i leroy merlin bo chcialam kupic karnisz i zyrandole do pokoju synka..
Moje stopy od spodu bola,kregoslup boli..i wogole cala obolala jestem...czuje sie jak slonica..mimo iz na nia niewygladam.. Zreszta biorac prysznic potem ciezko mi sie wytrzec recznikiem..mam na mysli nogi...no jak inwalida jakis..
Dobrze ze ostatnio sciagnelam 2pierscionki i obraczke.. Bo teraz pewnie mialabym klopot.. Oby do konca maja..i synku bedziesz mogl wychodzic..
Wydaje mi sie ze to wszystko przez to lezenie..zero aktywnosci..bo gdyby byla to pewnie byloby lepiej..no nic..jakos dojde do siebie z czasem.. -
Tatuś robił zdjeciaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 16:20
XxMoniaXx, Nieukowa, Joasia:), lilly78, Z., maglic, dorcia8919, Rozalia, karolinka85, EP!C, Suzanna22, A1984, Inesicia, gosi_a, agawera, sss, Aka81, Katha81, Marcia86, nenette, Ania1704, Aneta87, szczesliwamama, karolina0522, Lilianka27, Scintilla lubią tę wiadomość
[/url]
-
A to przed sekunda robilamXxMoniaXx, Joasia:), Z., lilly78, maglic, dorcia8919, Rozalia, gucio, karolinka85, EP!C, Suzanna22, A1984, Inesicia, Viola, gosi_a, agawera, sss, Aka81, Katha81, Suna, nenette, Nieukowa, Ania1704, CaneCorso, Aneta87, szczesliwamama, karolina0522, Lilianka27, Scintilla, Finezja lubią tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualnyAgata jaki słodziak
śliczne te nasze chłopaki
buziaki dla Was
Monia gratuluje pozytywnych wieści na wizyciecórcia faktycznie spora
No ja mam zaledwie 156 wiec nie liczę na więcej niż 3 kg córeczkę
Rozalia super że wynik ujemnyWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 16:26
XxMoniaXx, Rozalia, karolina0522 lubią tę wiadomość
-
Tak, ten lubelli
Ja jak przeholuje z jasnym to też cukier od razu leci wyżej... a z tym jem np. spaghetti i jest okej
Jak patrzę na te Wasze dzieci to się w nich zakochuje, co to musi być za przeżycie jak się zobaczy swojego szkrabaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 16:36
maglic lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017