Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Monia, moja córa wczoraj miala 3.5 kg i ja dalej jestem w szoku, bo przez ostatnie 3 tyg przybrala równo 1 kg!! Jak mnie moj gin przyciągnie z CC to przy porodzie moje dziecię będzie mialo spokojnie ponad 4 kg. A nzjlepsze jest to ze ja prawie wcale jie bralam żadnych witamin w ciąży, a od tego podobno rosną dzieci w brzuszku.
XxMoniaXx wrote:o to samo sie mnie gin zapytałana czym ją wyhodowałam
żebym to ja wiedziała ...
kurde boje sie dziewczyny -
aghata jak patrzę na Waszego synka to już bym chciała tulić swoją Zosieńkę i poród od razu wydaje się mniej strasznym.
Moja Malutka po ostatnich 3 dniach leniwych teraz gmera w pachwinie i pod żebrami tak, że już nie wiem jak siedzieć. Ale niech jej będzie. Już niedługo jej zostało tej ciasnoty więc niech się wyżyje.
Muszę się pochwalić, że plama prawie zniknęła. Jak spojrzy się na szybko to można jej nie zauważyć. Szkoda tylko, że ja wiem, że tam jest. M na pocieszenie kupił ciacho. A cały dzień za mną słodkie chodziło mimo, że zakładane 63kg już przekroczyłam. Ale teraz już myślę, że byle nie więcej niż 65.Sista lubi tę wiadomość
-
Ja ostatnio nadrabiam slodkim i owocami i boje sie ze jak wszyscy mi mowia ze tylko brzuch mi urosl tak przez miesiac chyba nadrobie.
Za mna w srode tak chodzily truskawki ze dorwalam w tesco ostatnie opakowanie i wmucilam mniammmm iteraz tez bym zjadla ale nigdzie w poblizu nie ma bu......... Uroki mieszkania na wsi......
Agatka taki slodziak ....
Moj maz wczoraj ... Zaraz bedzie tylko bekkkkk slychac i tak pol wieczora mi beczal nad uchem..........ale sie cieszy heeeeMarcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
Agawera bo można wchodzić na salę tzn mąż może. W większości warszawskich szpitali jest to praktykowane, tylko w niektórych trzeba np. zapłacić 200 zł. W szpitalu w którym ja mam mieć cc mąż może być za darmo na sali, ale sama nie wiem czy czuję taką potrzebę, chyba nie...
-
Rozalia wrote:Agawera bo można wchodzić na salę tzn mąż może. W większości warszawskich szpitali jest to praktykowane, tylko w niektórych trzeba np. zapłacić 200 zł. W szpitalu w którym ja mam mieć cc mąż może być za darmo na sali, ale sama nie wiem czy czuję taką potrzebę, chyba nie...
właśnie nie pamiętam jak było 6 lat temu byłam na prochachwiem tyle ze ją widział ale nie wiem jak
-
Ja tylko na sekundę kochane... Nadrobiene postów przy moim Internecie jest niemożliwe, kolejnym razem zabieram ze sobą komputer stacjonarny. Zostaje w szpitalu do poniedziałku, od jutra mam dostawać Kroplowki na doładowanie wód. Jeśli przepływy w pn na usg będą ok to wychodzę ale nie na długo - dzisiaj padła propozycja cesarski z początkiem czerwca. W pn mają to ustalać z moim lekarzem... Niby za powód podali to że jestem na clexane ale nie wiem czy prawdziwym powodem nie jest to ze odkryli pepepowine wokół szyji... Nie ukrywam, że nie umiem przestać o tym myslec. Kciuki za wszustnie zacisniete
-
nick nieaktualnyScintilla trzymaj się kobietko
jesteś pod opieką i wszystko bedzie napewno dobrze.
Moja dzisiaj bardzo aktywna, czkawkę chyba ma już z 5 raz. Może to powód dzisiejszego menuMam mega apetyt i zjadam co tylko oczka zobaczą. Pół godz temu zjadłam deserek, który robiłam czyli galaretka z truskawkami i bitą śmietaną... to powinno jej smakować
sss lubi tę wiadomość