Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:punkt pierwszy : do urzędu miasta czy USC ?
Monia - najlepiej zadzwoń sobie do Urzędu, bo w Tychach jest to załatwiane w Urzędzie Miejskim w Wydziale Ewidencji Ludności. Moze byc tak, ze w Rybniku to sie załatwia w USC, wiec lepiej zadzwonić i zapytać, aby mąż potem nie latał i nie marudził, ze musi latać -
Marcia86 wrote:Dada, jak jesteś zmotoryzowana albo jakiś znajomy to może odbierz osobiście na ul. 3 Lipy na Modenie. Wtedy to tak dzień po dniu, gora 2. I za darmo
No przesyłka niby tez za darmo bo prawie 400 zł w poniedziałek mieli pieniadze na koncie wiec mam nadzieje ,ze jutro juz bedzie..
Ale dzieki za info.
trójmiejskie dziewczyny a moze jakas kawka na mieście kiedyś ?Marcia86, agawera lubią tę wiadomość
-
Dada wrote:No przesyłka niby tez za darmo bo prawie 400 zł w poniedziałek mieli pieniadze na koncie wiec mam nadzieje ,ze jutro juz bedzie..
Ale dzieki za info.
trójmiejskie dziewczyny a moze jakas kawka na mieście kiedyś ?Maja 5.06.2015
Aniela 27.08.2021
-
Witamy sie w 38 tyg ciazy
Witam rowniez nowa mamusie na forum
Kasika i Agatka kciuki zacisniete zeby wszystko bylo ok
Dzisiaj jeden z gorszych dni tak sie zle czulam jakies bole podbrzusza i glowy ze z malym zostalismy w domu. Po poludniu odwiedzila nas kolezanka z dziecmi 3 letnia coreczka i 7 tyg synkiem troche sie nalatalam jak moj synus wariowal z kolezanka ale dostalam mate z zabaweczkami od kolezanki takze juz nic nie musze kupowac dorzucila tez kilka zabaweczek w stanie idealnym. Teraz odpoczywamy Julka tez przestala wariowac.
Czekam na wiesci od dziewczyn
Ania1704 lubi tę wiadomość
-
Cześć kochane! Mamy się dobrze w sensie nadal młody siedzi w brzuszku, tylko moje samopoczucie psychiczne i fizyczne dziś całkowicie nawala więc nie miałam weny pisać...
Aniu miło że o mnie pytałaś, jakby się coś działo to mamy swoje numery i na pewno dam Ci znać
Ogromne kciuki za dziewczyny w szpitalach! I za poprawę wszystkich wyników badań.Ania1704 lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny, poproszę jutro o kciuki o 16 sądny dzień dla Nas.
Mam dość już tej ciąży, naprawdę. Ciągle z czymś mamy problemy. Ile można? Dobrze że już końcówka, bo wykończyłabym się. -
Agatko trzymaj się w tym hotelu
Mam nadzieje, ze skoro warunki i opieka dobre to tez jestes dobrej mysli. Ale Cię to zaskoczylo, czekamy na prawidlowa diagnoze i oby nie byla powazna. Tak mysle, ze dmuchaja na zimne. Bedzie dobrze.
Kasika u Ciebie juz niedlugo i będziesz szczęsliwa, jeszcze chwilka. Powodzenia ! Scintilla na pewno jestes zdrowa, wierze ze nic sie nie stalo! My kupiliśmy jakieś mebelki ogrodowe z mężem w Ikei, fajnie, będą na sobotęale w sumie tak jak wy... Tez jestem dzis zmeczona
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 21:28
-
Zaczynam od mocno zaciśniętych kciuków dla naszych szpitalnych mamuś. Zaciskam kciuki żeby się wszystko dobrze poukładało.
Ja po wizycie i ogólnie wszystko z małą super. Serduszko, nereczki, wszystko pięknie rozwinięte jak w donoszonej. Mała waży 2,5 kg, więc myślę, że do porodu jednak nie będzie więcej niż 3,5kg. Przepływy też są super. Następną wizytę mam za tydzień w piątek, bo później lekarz wyjeżdża, ale to ma być KTG i szybkie usg, a później 11 czerwca. Cudownie, taka jestem szczęśliwa, że chce mi się płakaćAch te hormony
Joasia:), Ania1704, Sista, zapah_ciszy, Inesicia, nenette, Z., Scintilla lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny dzięki za kciuki, nic nadal nie wiem, czekają na wyniki badań ale mi już lepiej. Nadal boli (chyba jelita/żołądek) ale juz rzadziej i nie tak mocno, cisnienie ciut niższe. Borysa nie będą wyciągać chyba, z nim wszystko ok, zrobili dokładne usg i czesto sprawdzają tętno. Zobaczymy co mi jutro powiedzą, na razie staram się nie stresować. Cieszę sie ze to nie byly skurcze pogodowe bo jeśli to by mialo aż tak boleć to bym tego nie przeżyła dluzej niż godzinę
Sista, Alorrene13, zapah_ciszy, Viola, Inesicia, nenette, Z., Scintilla lubią tę wiadomość