Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia, normy normami, ale każda z nas jest inna.
A tak w ogóle dzień dobry, witam nowe mamy i życzę pięknego weekendu!
W planach mam wysprzątanie mieszkania, drobne zakupy, faszerowane naleśniki i oczyszczającą maseczkę, bo syf na syfie, a niby w ciąży się pięknieje. Eh!szczesliwamama lubi tę wiadomość
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
Katarzyna nie robi się bety w 2 laboratoriach. Wychodzą naprawdę całkiem różne wyniki, wiem to po sobie. I naprawdę nie piszę aby tylko Cie pocieszać tylko tak jest. Ja robiłam betę w 1 laboratorium przy 2 ciąży, jak wylądowałam w szpitalu wyszła głupota, wtedy ordynator powiedział że muszą jeszcze raz zrobić bo tamte są z innego laboratorium, inne odczynniki mają itp
Zresztą mój teściu naprawia sprzęty med. i wiem że każde laboratorium ma inne odczynniki a tym samym inne wyniki -
Witajcie kochane:)
Witam Kiniusia00:)
Katarzynko ja nadal wierzę w Ciebie i maleńka fasolkę
Lilirose ja wczoraj oczyszczanie nie twarzy robiłam ale kurcze niestety syfoza nie zniknęła hehe;) też muszę M wyciągnąć na zakupy bo w lodówce tylko światełko od kąt jestem na zl to M nie robi takich zakupów jak to zawsze ja robiłam -
Dziekuje za mile przywitanie
Kasiu trzymam kciuki.
Co do tych snow to rzeczywiscie cos w tym jest , bo non stop snia mi sie jakies glupoty typy katastrofy , zabojstwa itp.
Wizyte mam na 5 ale chyba nie doczekam sie i w poniedzialek zadzwonie. Martwie sie bo nie mam zadnych objawow, poza napompowanymi cyckami, ale biore progesteron wiec to moze jego dzialanie.1.XII 2004 8tc [*],2.X 2005 16.07.2006 2650g moje szczescie,3.XI 2007 13 tc [*] usg 7tc,4.IV 2012 12 tc [*] usg 6tc,5.IV 2013 10 tc[*],6.VII 2013 6tc [*],7.VII 2014 10tc [*] heparyna, acard,prog,8.VIII 2015 5tc [*] haparyna, acard, prog,9.III 2016 7tc [*] heparyna, acard, prog.
-
Truskaweczka, odkąd jestem w domu i do tego nie mogę dźwigać to robię tylko część zakupów, tych najpotrzebniejszych, a resztę mąż leci dokupić, bo wody czy innych ciężkich rzeczy nie uniosę za jednym razem.
Zrobiłam szybki spacer z psem i podczas chodzenia zauważyłam lekkie bóle u dołu pleców, w okolicy pachwin i bioder po bokach (z tyłu). Też tak macie?Truskaweczka250 lubi tę wiadomość
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
Hello dziewczyny :* kiniusia mam tak samo jak Ty- piersi na poczatku bolaly, a teraz juz nie, choc sa wieksze....i codziennie mam koszmary, budzę sie w nocy i czasami mam problem z zasnieciem....nie wymiotuje, choc mnie mdli, i straszne zaparcia- to tyle z objawow ja mam usg 29-tego i juz odliczam dni, bo jeszcze nie widzialam serduszka.
kiniusia00 lubi tę wiadomość
-
Lilirose ja tez robie zakupy na raty co do objaw to jak juz pisalam -brak jakichkolwiek.1.XII 2004 8tc [*],2.X 2005 16.07.2006 2650g moje szczescie,3.XI 2007 13 tc [*] usg 7tc,4.IV 2012 12 tc [*] usg 6tc,5.IV 2013 10 tc[*],6.VII 2013 6tc [*],7.VII 2014 10tc [*] heparyna, acard,prog,8.VIII 2015 5tc [*] haparyna, acard, prog,9.III 2016 7tc [*] heparyna, acard, prog.
-
lilirose wrote:Truskaweczka, odkąd jestem w domu i do tego nie mogę dźwigać to robię tylko część zakupów, tych najpotrzebniejszych, a resztę mąż leci dokupić, bo wody czy innych ciężkich rzeczy nie uniosę za jednym razem.
Zrobiłam szybki spacer z psem i podczas chodzenia zauważyłam lekkie bóle u dołu pleców, w okolicy pachwin i bioder po bokach (z tyłu). Też tak macie?
Tez bym robiła zakupy gdybym miał gdzieś bliżej sklep a do mojego muszę 2km dojechać wiec nawet nie chce mi się oganiać, żeby kupić kilka rzeczy to M kupuje jak do niego zadzwonię -
Katarzyno bardzo mi przykro ,czy to juz pewne? mam nadzieje ze szybko wrocisz na belly.
Trzymaj sie cieplutko.
Gonia tzn ze usg juz za 4dni?Super, ja do mojego sie chyba nie doczekam. Jakis kiepski humor mnie ogarnal i na dodatek zaczal bolec mnie brzuch, nie tak mocno jak we wczesniejszych tragediach,lekkie skurcze raz z jednej raz z drugiej strony. Jakos mam zle przeczucia. Zwariuje chyba. Na dodatek nie mam mozliwosci jechac na usg, dopiero w poniedzialek, bo w szpitalu zapisza mnie na poniedzialek(po 5 godz czekania). Czasami tak bardzo brakuje mi ojczystego kraju
U mnie na obiad pomidorowka- na zyczenie corci.1.XII 2004 8tc [*],2.X 2005 16.07.2006 2650g moje szczescie,3.XI 2007 13 tc [*] usg 7tc,4.IV 2012 12 tc [*] usg 6tc,5.IV 2013 10 tc[*],6.VII 2013 6tc [*],7.VII 2014 10tc [*] heparyna, acard,prog,8.VIII 2015 5tc [*] haparyna, acard, prog,9.III 2016 7tc [*] heparyna, acard, prog.
-
Nie moge czytac jak znikaja malutkie serduszka:( to strasznie przykre my sami niedawno stracilismy aniolka bo w czerwcu,dzis jestesmy w 8 tyg ciazy ale tez zazgrozonej ,przyjmuje duphaston ale czuje sie od poczatku ciazy tragicznie dzien na dzien praktycznie na lezaco w lozku bo jak wstane to wymioty na dzien dobry,z psem na spacer ledwo wyjde a mamy 8 miesiecznego dobermana...ale jesli maluszek ma rosnac to i ja moge sie zle czuc byle wszystko bylo wporzadku,boje sie kazdej jednej nadchodzacej wizyty kazde kichniecie,bol glowy,rwanie w brzuchu,czy co kolwiek przyprawia mnie o troski ze cos zlego sie dzieje...aniolki nie powinny umierac jesli juz zaczynaja zyc,nie powinny dziac sie takie tragedie jak dzieja sie teraz z donoszeniem ciaz ...az dziwne bo na 17 lat urodzilam mego syna ,ktory dzis ma 5 lat i bedac w ciazy z nim niewiedzialam nawet ze jestem,w sensie ze nie czulam nic,nic mi sie nie dzialo,zadnych komplikacji,bolow,mdlosci...a teraz...ahh Katarzynko ja sobie i mezowi tlumacze,ze skoro sie nie udalo i nam i innym to cos bylo z aniolkiem nie tak,ale najwazniejsze ze mozemy miec dzieci,ze mozemy probowac,wiadomo kazda proba ciezsza od poprzedniej ale czyz nie jest warto wstawac po kazdym takim upadku az w koncu sie uda,bo musi !!! sciskam wszystkie mamy z aniolkami w srodku i te ktorym aniolki odlecialy...a z tematow bardziej przyziemnych u nas na obiad pstrag w warzywach z pieczonymi ziemniaczkami,i pyszny krem pomidorowy a pozniej jak dam rade wstac to gofry na mace amarantusowej mega zdrowej ktora polecam z bita smietana juz mniej zdrowa ;P i swiezym ananasem causki[/url]
-
Katarzyna ale jak to? Co się stało? Beta?
Ja dziś na obiad mam gulasz. Kotletów nie tknę, to chociaż mięsko z gulaszu zjem z kaszą no i zupę pomidorową. Od 2 tyg. mam fazę na zupę co dziennie pomidorową jem.
Dziś mam mega mdłości leże z gazetkami i czytam ploteczki
szczesliwamama lubi tę wiadomość
-
Kasika ja przez meza zaczelam nalogowo zupy wciagac,swojego czasu mogly dla mnie nie istniec,ale jak juz on jadl to sila rzeczy ja zaczelam i tak sie wkrecilam ze sobie zycia nie wyobrazam bez nich a pomidorowa to najbardziej ! ale zdecydowanie wole geste kremy ale za to maz nie jest fanem kremow ... ja tez w lozku,czytam wszystko co na forum ,bo jak wstane to wszystko w gardelku do gory[/url]
-
Nie mam typowych objawów ciążowych , na początku to mnie jeszcze bolały piersi,troszkę mdliło i mogłabym spać cały czas.
Teraz to już jakby zanikło , piersi nie bolą a i mniej mam uczucia senności.
Trochę się martwię